Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Не знам зашто сви кукају на вибер, мени ради одлично како на овом тако и на претходном телефону, чак доста користим и видео позиве и једини проблем што некада не можеш да се јавиш из прве, док из другог позива ради нормално. И то није честа појава. Тајна је у томе да га не треба редовно ажурирати🤣.

Dobija se list sa garancijom za poklone i spisak 2 ovlascena servisa. Tako da je pokriveno i to.

Sada mi izhejtovaste ultru sa ekranom, a hocu je za par meseci 😂
Ali ne verujem da je toliko los ekran. Obican s24 su nacrnili zbog exynosa, a u realnom koriscenju se uopste ne vidi razlika. Jedino sto ti bude trip kako ovaj ima snap a ja ovo a isto placeno. A i exynos uopste nije los kao pre 10 godina.

Ako neko hoce da nadje manu, naci ce. Ne kazem da nema nekih falicnih primeraka, ali svaki od ova 3 modela su dobra kupovina i ispunjavaju sve. A sada, da ga okrecete pod raznim uglovima i smanjujete svetlo da bi videli neku liniju je previse. Trebali bi da im budete zavrsna kontrola u fabrici 😂

Exinos je i u S24 fe, sinoć ga napunio do 92% i sad je ponovo stavljen na punjač i bilo je 57%. Ekran uključen 2:53h. nekoliko poziva.

Uporedni test kamera između s24 ultra i pixela 7. Noćni mod je korišćen na oba uređaja i slikano je iz ruke. Nevjerovatno da je pixel toliko bolji.

Ne vredi ovde to dokazivati ima mnogo strucnih ljudi koji misle da je kamera S24 ultra "perfektna". PS Ako imas prilike uzmi A54 i S24 ultra pa slikaj i upored da vidis samo rezultat

Nemam A54 ali žena ima s22 ultru i sto je najsmjesnije slika je skoro ista sa s22 ultre i s24 ultre.

Vraćem def s24 ultru, jednostavno Tel mi nije legao i ima lošiju kameru od pixela 7. Ocekivao sam mnogo više od s24 ultre iskreno.

Da li su to počeli da dele poklone? Merkam Buds 3 Pro, pa da znam da li da čekam još ili gledam već KP.

Uporedni test kamera između s24 ultra i pixela 7. Noćni mod je korišćen na oba uređaja i slikano je iz ruke. Nevjerovatno da je pixel toliko bolji.

S24 ultra

Pogledajte prilog 467031

Pixel 7

Pogledajte prilog 467032

Iskreno druze ne znas bas i da baratas sa kamerom a za ovu konkretno scenu samsung ima " problem" malo razliije boja gde je ovo osveljenje iza tv-a.Probaj negde napolju i koristi "max time" na nocnom kod samsunga pa onda uporedi.
Nemam A54 ali žena ima s22 ultru i sto je najsmjesnije slika je skoro ista sa s22 ultre i s24 ultre.

Vraćem def s24 ultru, jednostavno Tel mi nije legao i ima lošiju kameru od pixela 7. Ocekivao sam mnogo više od s24 ultre iskreno.

Daleko od toga da ima bolju kameru taj pixel pa pogledaj testove i sada najnoviji pixel 9 pro Xl tu su rame uz rame s tim sto je video bolji na s24U.Za nocni mod na s24 ultra znam da je jako dobar jer sam ga testirao sa vise modela da ne ulazim sad u pro mode gde moze da se izvice jos vise ali to retko ko koristi pa cemo se zadrzati samo na nocnom modu.

Vrati.
Predpostavljam da si profi fotograf i da izađuješ fotografije koje napraviš mobilnim.Je li pixel 7 ili 7pro?
Svakako važe za uz iPhone uređaje s najboljom kamerom pa je logično da su na tom polju ostali ispod.
Ali je Ultra najkompletniji uređaj trenutno,na stranu dizajn koji se ponavlja.
A i 25serija kuca na vrata.
Ako ti je kamera najbitnija onda iphone ili pixel.
Ako je brzina Asus.
Ostalo su varijacije.
Kamera za svakodnevne potrebe završava posao.
Profesionalci kupe Sony.

@DarkoDjeric šta ima tu da se zna ili ne zna.pro mod nemam volje da koristim, to me je davno proslo , nego samo da kliknem i želim dobru sliku. Ne znam za online testove ali na ovom testu pixel je obrisao pod sa s24 ultrom. I nisu samo boje problem nego detalji takođe.

@liquid nisam profesionalac daleko od toga ali ponekad izradjujem slike sa Tel. Samo sam navikao da slika uvijek ispadne dobra na pixelu i da nema tu što razmišljati.

Hvala svakako svima na odgovorima

Nije samo slikanje što čini S24U zaokržen vrhunski telefon, ima mngo stvari sa kojima može da se pohvali i šta sve može taj uređaj, glupo je uzimati ga samo zbog kamere, ovde ubacuju GCam baš sa Pixel portovan ako si pratio temu da dobiju bolje slike, probaj sa GCam. Kome je bitna kamera definitivno S24U nije najbolji i generalno Samsnug još ne zna da ispegla softver, tu su već neko vreme iPhone i Pixel carevi, a S24U dominira Dex, olovka, softverski u sitna crevca možeš podesiti mnge stvari koje ne možeš ni zamisliti na konkurenciji, ekran je vrhunski napolju vidljiv i jedan od najboljih. Nemam S24U da hvalim svog konja, ali kažem da ako mi je kamera primarna taj telefon samo zbog toga ne bih uzeo.

Nikad bolji trenutak za video od AP-a

Moje misljenje je da namerno "gimpuju" senzore telefona...
Ono sto je clan hsv kacio je izgleda u pravu, kinezi najvise napreduju na tom polju, Pixel i dalje drzi krunu u android svetu.
OnePlus 12 deluje da uopste ne kaska za P8/9pro i S24ultra modelima vec je vise situacino.

Koja vam je trenutna sigurnosna zakrpa na s24 ultra? Kod mene i dalje septembar

Nije samo slikanje što čini S24U zaokržen vrhunski telefon, ima mngo stvari sa kojima može da se pohvali i šta sve može taj uređaj, glupo je uzimati ga samo zbog kamere, ovde ubacuju GCam baš sa Pixel portovan ako si pratio temu da dobiju bolje slike, probaj sa GCam. Kome je bitna kamera definitivno S24U nije najbolji i generalno Samsnug još ne zna da ispegla softver, tu su već neko vreme iPhone i Pixel carevi, a S24U dominira Dex, olovka, softverski u sitna crevca možeš podesiti mnge stvari koje ne možeš ni zamisliti na konkurenciji, ekran je vrhunski napolju vidljiv i jedan od najboljih. Nemam S24U da hvalim svog konja, ali kažem da ako mi je kamera primarna taj telefon samo zbog toga ne bih uzeo.
Zasto pricas o telefonu ako ga ne posedujes? Ja ne razumem zasto ljudi imaju problem da komentarisu stvari koje nemaju a onda ubedjuju tog koji ima da je njihova prica zapravo uverljiva i validna. 😑
Ja necu da dajem tolike pare i kupujem premium uredjaj pa da dodajem druge aplikacije za kameru nego hocu stock na nivou toga sto treba da bude a ne da podesavam 10 min pre nego sto stisnem okidac. Olovku ne znam da li 5% korisnika koristi to nije nikakva prednost. Vrhunski vidljiv ekran napolju se na letnjem suncu posle 5 min dimuje i sam smanjuje osvetljenje ekrana ako je to vrhunski i premium ja onda nemam komentar dalje.

Oktobar :) .Mom kolegi novembar..
Освежи ручно, можда ти је стигло ажурирање а није ти телефон преузео аутоматски. За Новембар је одавно изашла закрпа.

Zasto pricas o telefonu ako ga ne posedujes? Ja ne razumem zasto ljudi imaju problem da komentarisu stvari koje nemaju a onda ubedjuju tog koji ima da je njihova prica zapravo uverljiva i validna. 😑
Ja necu da dajem tolike pare i kupujem premium uredjaj pa da dodajem druge aplikacije za kameru nego hocu stock na nivou toga sto treba da bude a ne da podesavam 10 min pre nego sto stisnem okidac. Olovku ne znam da li 5% korisnika koristi to nije nikakva prednost. Vrhunski vidljiv ekran napolju se na letnjem suncu posle 5 min dimuje i sam smanjuje osvetljenje ekrana ako je to vrhunski i premium ja onda nemam komentar dalje.
Zato što sam ga imao i uporedo koristio sa 15 PM, hteo sam da menjam iP za nešto iz dosade najviše, ali ipak ostao na 15 PM najviše jer je S24U kockast, smeta mi dok ga držim, seče mi ruke. Uzmi OnePlus 12 da probaš, na papiru 4000 nita a u praksi ništa nisam video ekran na suncu. Stoji taj deo da hoćeš sve kompletno za taj novac, i ja bih rado ali nisam našao za sada. Trenutno ta dva uređaja imaju najbolje ekrane iz mogo ličnog iskustva, a i najmanje mana.

Ne vredi ovde to dokazivati ima mnogo strucnih ljudi koji misle da je kamera S24 ultra "perfektna". PS Ako imas prilike uzmi A54 i S24 ultra pa slikaj i upored da vidis samo rezultat
Nemam ultru al imam A54 i S24+, samo okidanje iz ruke već se vidi razlika u korist S24+, kad se samo malo poigram sa podešavanjima na oba telefona, A54 gubi i to debelo

Koja vam je trenutna sigurnosna zakrpa na s24 ultra? Kod mene i dalje septembar
Oktobar :) .Mom kolegi novembar
Освежи ручно, можда ти је стигло ажурирање а није ти телефон преузео аутоматски. За Новембар је одавно изашла закрпа.
Klikcem svakodnevno tamo u opcije da vidim jel stiglo ,nema .Meni je iz A1 tel.,možda za njih kasni..

Da se zapljunem u temu,oresao sa s20 na s23ultru cela dva dana i menjao za s24 obican,nisam navikao da nosim onolike telefone inace je bio zmaj

Jel update-ovi zavise od operatera uopste, odnosno os toga gde sam ga uzeo? To me je oduvek zanimalo.

Da slusam ovaj forum ne bih kupio nijedan fon do sada 😂
Drug kupio ulutru, smorio sam coveka sa pitanjima i problemima, kaze da je zadovoljan i da ih nema.
On je uzeo u obicnoj radnji, nije preko operatera i velikih ovih. Sada nmp, kako se kome zalomi 😂

Ali ako ga kupite preko oglasa ko zna kakvih i platite ispod cene, ne znam sta bih vam rekao. To je prolazilo kroz nekoliko razlicith ruku u vecini skucajeva. Budimo realni.
Ja sam generalno telefone uzimao preko operatera ili velikih radnji i nisam imao problema nikada. I to vase "nasao sam u vakum pakovanju online" nista ne garantuje.
Ne kazem da ima losih oglasa, svakako ima super preprodavaca. Ali ono, ako ga ne znas ne mozes da garantujes.

@Obi00 Ja ih kupujem na kp, ali telefon mora biti od operatera i sa papirima i da je prodavac iz grada gde sam i ja. Tako sam i ovaj put kupio S24fe, telefon sam kupio isti dan kada je i uzet od operatera. I uz popust od Yetela na ugovor i poklone prošao sam duplo jeftinije.
Razmišljao sam se i za 1+ 12R ali ga nisam kupio iz razloga o kojima i ti pišeš jer je prošao nekoliko ruke.

Nazad
Vrh Dno