Gde nađe za 145k? Vidim da su u zvaničnim prodavnicama 160k za verziju 256,gb 175k za 512gb i 200k za 1tbGde izadje toliko? Ja je nalazim za 145K kod nas nova, plus pokloni kad prodas, dodje da te kosta isto toliko.
Nije to do Samsunga - to rade bukvalno svi, sa bukvalno svim proizvodima. Uđeš u Maxi/Ideu/Gigatron/Emezetu i da ne nabrajam više i vidiš akciju sa cenom koja je snižena 30% a u stvari je neznatno niža od prošlonedeljne (ako je uopšte i niža).Klasično Samsungovo vaćarenje. Bude jedna cena telefona, a onda proglase "akciju" u okviru koje je cena uvećana za 20-30%. Dripci.
Nisam napisao nije za ''upotrebu'', već ''uporedbu'', pročitaj ponovo.Daj ljudi ne preterujte ..Ene nije za upotrebu ..Stoji da su tanki sa softverom ,ali samo vizuelno .Brzina, stabilnost ,kod njihovih flagshipova(i ne samo flagshipova) ,sve je kao i kod samsunga i ostalih "velikih".Pa eto i sa kamerama su im se približili, ako ne i dostigli pojedini modeli (xiaomi 14 ultra,huawei ) .Koristim trenutno s24 ultra, i vrhunski je telefon ,po mom mišljenju najkompletniji trenutno .Znam da će mi faliti kad ga budem promenio i uzeo neki drugi brend, ali sam koristio i većinu drugih ,uglavnom kineskih brendova(plus pixel ,nothing..) ,znam odlično o čemu pričam kad ih poredim ..
Da ,izvinjavam seNisam napisao nije za ''upotrebu'', već ''uporedbu'', pročitaj ponovo.![]()
Do 31.10.2024.Zna li se dokle vazi akcija u A1 za 18-26g korisnike prilikom kupovine S24?
Hvala puno. Sitna slova mi promakla... Odbili mi prenos iz mts-a zbog nekog smesnog duga koji sam prevideo, pa cu korati opet da pokrecem proceduru. Uplasih se da ne istekne u medjuvremenuDo 31.10.2024.
Mora da se "greje". Procesor obraðuje slike/snimke. Još ako je 4k/8k snimak..Stigla zakrpa, S24U. Jel se i vama na S24U greje prostor ispod telefoto kamere kada škljocate sa moba? Greje se i brže prazni baterija, čak na mestu gde se greje pošto je maska providna ostao je žuti trag.
Čudno , tu nema razloga da se greje. Procesor/ čipset je gore levo ako gledamo spreda i tu se moj primerak zagreva kod intezivnih zadataka. Ispod telefoto kamere je vrh baterije i glavni napojni flat kabal za čipset i kamere. Bez namere da te plašim , razmisli o servisu da izbegneš " note 7" scenario.Stigla zakrpa, S24U. Jel se i vama na S24U greje prostor ispod telefoto kamere kada škljocate sa moba? Greje se i brže prazni baterija, čak na mestu gde se greje pošto je maska providna ostao je žuti trag.
Баш мало интересовање за њега, делује ми боље него претходник, упоредив са плус моделом са прилично нижом ценом. Штета само што нема Snapdragon. Ја сам га разматрао као наследника за С20 ФЕ, међутим пређох пре пар недеља на ајфон.Čačnuh malo S24 FE danas u poslovnici, na prvu dobro izgleda i dobara mu je cijena... Ima li ko kakvih iskustava kakav je? Mada kazu da im je danas stigao.
Ja sam slikao fikslani i imei telefona.Kako ste se registovali za promociju, ako ste uzimali preko operatera. Posto ugovor ne mogu da slikam u jednoj slici, na 2 strane je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari