Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Pa ovaj updejt donosi poboljšanja za kameru, to je verujem nekim ljudima najbitnije.

Nisam video nigde da su naveli da 6.1.1 unapređuje kameru.
Možda to bude na 7.0. 😅

Ne pamtim da je bilo finih poklona odnosno akcija za Samsung u novembru

Pre 4 god kad sam uzimao note 20 ultra bio je na popustu u oktobru i na poklon je dolazio galaxy watch (cena nov u radnji je bila 40.000 ako se dobro secam). Nadam se da ce ce biti opet krajem septembra kad se pojavi jabuka u prodaji.

^ jedino što će mu cena biti kao da kupuješ nov na oglasima S23U 🤔 ... Za 6.1.1 apdejt kažu da kreće od 9.9. veličine oko 2gb (uglavnom A.I. unapređenje) , verovatno će u novembru uz kupovinu S24U davati S23FE ili neki tel iz A serije (pitanje da li se tad isplati dati oko 180.000 din. za S24U kad u krajem januara izlazi S25U ) .

Ima li neko problema sa gps navigacijom i Google mapama? Na putu do mora zakacio sam na android auto detetov A52 i sa g mapama i usputnim cekpointima me je dobro vodio. Paralelno sam isto pratio i na s24u i desavalo mi se - uvek, kad dodjem do cekpointa zaglavi, i uredno me pita da li idem dalje, ja potvrdim i tu zaglavi. Dalje me prati gps ali kao da zaostane i tu stoji, pa moram da obrisem taj cekpoint da bi vodio prema sledecem. Gledah za A55 da su imali slicnih problema-gledam zamenu detetu, i reseno apdejtom na tel + mape.

Ima li neko problema sa gps navigacijom i Google mapama? Na putu do mora zakacio sam na android auto detetov A52 i sa g mapama i usputnim cekpointima me je dobro vodio. Paralelno sam isto pratio i na s24u i desavalo mi se - uvek, kad dodjem do cekpointa zaglavi, i uredno me pita da li idem dalje, ja potvrdim i tu zaglavi. Dalje me prati gps ali kao da zaostane i tu stoji, pa moram da obrisem taj cekpoint da bi vodio prema sledecem. Gledah za A55 da su imali slicnih problema-gledam zamenu detetu, i reseno apdejtom na tel + mape.
Korisrim svaki vikend navigaciju, nisam nikad na takav problem naletio.

Krenuo 6.1.1. u US.

Kakvi su to manipulatori 😁
Za 8 sati jabuka pravi event ovi sada ubacuju AI funkcije. Kako je sve to samo izrežirano 😁
Pa bilo je za očekivati, sad ili nikad - kad već 8 meseci nisu ništa uradili.

Evo stiglo i kod nas , upravo skidam 3074 MB , EU firmware S24U.

Evo i kod mene s24plus

Prilozi

• Screenshot_20240909_112923_Software update.jpg
    Screenshot_20240909_112923_Software update.jpg
    101 KB · Pregleda: 39
Nazad
Vrh Dno