OktobarHoce biti neki pokloni uz ultru uskoro. Istice mi box krajem oktobra pa bi je tad pazario
Prošle godine u oktobru su uz S23 seriju ili flip/fold davali S21FE, a uz GW6 je išao Tab A8.Hoce biti neki pokloni uz ultru uskoro. Istice mi box krajem oktobra pa bi je tad pazario
Na poklon iphone 16pro 😀😀😀 tad izlaziOktobar
Trebalo bi 09.09Zna li se kad kod nas startuje 6.1.1 update?
Ako ti nešto znači tada izlazi S24FE,16 serija u septembru i preorder i prodaja.Na poklon iphone 16pro 😀😀😀 tad izlazi
Korisrim svaki vikend navigaciju, nisam nikad na takav problem naletio.Ima li neko problema sa gps navigacijom i Google mapama? Na putu do mora zakacio sam na android auto detetov A52 i sa g mapama i usputnim cekpointima me je dobro vodio. Paralelno sam isto pratio i na s24u i desavalo mi se - uvek, kad dodjem do cekpointa zaglavi, i uredno me pita da li idem dalje, ja potvrdim i tu zaglavi. Dalje me prati gps ali kao da zaostane i tu stoji, pa moram da obrisem taj cekpoint da bi vodio prema sledecem. Gledah za A55 da su imali slicnih problema-gledam zamenu detetu, i reseno apdejtom na tel + mape.
Pa bilo je za očekivati, sad ili nikad - kad već 8 meseci nisu ništa uradili.Krenuo 6.1.1. u US.
Kakvi su to manipulatori 😁
Za 8 sati jabuka pravi event ovi sada ubacuju AI funkcije. Kako je sve to samo izrežirano 😁
Što,zbog toga što ne piše 6.1.1. nego 6.1?To i dalje nije 6.1.1.![]()
Jeste , samo što nema tu oznaku. Ona je rezervisana za flip/fold i tablete - tako bar tvrde samsung insajderi.To i dalje nije 6.1.1.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari