Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Avgust apdejt definitivno slabije drži bateriju. Treće punjenje od ažuriranja,urađen wipe cashe

Sledeći offtopic će pratiti i poeni čisto da ne bude žalbe.

Dajte mi recite ako netko koristi Bluetooth, koliko to troši bateriju na s24 ultra? Planiram telefon uplatiti sa Qudelix 5k DAC-om s obzirom da više nema 3.5 ulaza.

Ko planira da kupi 24U preporuka odmah staviti staklo/foliju sta god. Ja sam neko ko nikad nije stavljao nista na displej telefona i nikad nisam imao mrlje na ekranu i evo sad prvi put u zivotu mi se pojavilo pri dnu ekranu nesto sto ne lici na ogrebotinu a ne lici ni na pukotinu, bukvalno ni sam ne znam sta je, kao da je vazduh ispod ekana takav utisak odaje ali nije ni to. Sa telefonom vodim racuna i nije mi dosao u dodir sa necim sto je moglo da ga osteti. Ove njihove reklame sa Corning Gorilla Armor je tolika laz i smejurija teska, dati tolike pare za telefon a ekran kao da namerno napravljen da se sa najmanjom kolicinom nekog materijala upropasti to je po meni strasno. Moj poslednji samsung iz S serije definitivno.

Ko planira da kupi 24U preporuka odmah staviti staklo/foliju sta god. Ja sam neko ko nikad nije stavljao nista na displej telefona i nikad nisam imao mrlje na ekranu i evo sad prvi put u zivotu mi se pojavilo pri dnu ekranu nesto sto ne lici na ogrebotinu a ne lici ni na pukotinu, bukvalno ni sam ne znam sta je, kao da je vazduh ispod ekana takav utisak odaje ali nije ni to. Sa telefonom vodim racuna i nije mi dosao u dodir sa necim sto je moglo da ga osteti. Ove njihove reklame sa Corning Gorilla Armor je tolika laz i smejurija teska, dati tolike pare za telefon a ekran kao da namerno napravljen da se sa najmanjom kolicinom nekog materijala upropasti to je po meni strasno. Moj poslednji samsung iz S serije definitivno.
Ja tek skinuo sve sa njega pre 15ak dana 😀😀😀

Kakva je ona folija po meri iz ProMobi-ja? Kako radi otisak?
Da li postoji neko staklo da ne košta ko Svetog Petra kajgana a da radi normalno otisak? SmartDevil, Gorilla?
Ili je i dalje jedina funkcionalna opcija (pored one bez zaštite na ekranu i WD) hydrogel sa Alija?

Ja tek skinuo sve sa njega pre 15ak dana 😀😀😀
Bilo sta stavi inace ces biti rob telefona koji pazi vise na njega nego na sebe. Ja sam moj u torbici nosio kad god sam bio napolju, sto znaci da je platno u torbici (koje je od najobicnijeg materijala) zeznulo ekran sto je bolest za ovaj telefon i cenovni rang pa ti vidi.

baiko tempered glass, nego ne mogu da ga nadjem nikako online da ga uzmem, stavio za 7e u Podgorici, fingerprint radi vrhunski i precizno je staklo od ivice do ivice, ne masti se puno.

Kakva je ona folija po meri iz ProMobi-ja? Kako radi otisak?
Da li postoji neko staklo da ne košta ko Svetog Petra kajgana a da radi normalno otisak? SmartDevil, Gorilla?
Ili je i dalje jedina funkcionalna opcija (pored one bez zaštite na ekranu i WD) hydrogel sa Alija?
Ja je imam na s23+ vec 6 meseci i super sluzi svrsi, ispadao mi je telefon par puta i ima bukvalno jedna tackica na foliji. Po meni sasvim ok radi posao ali nije neka ultra zastita

Eto u mene suprotno.
Mob nosim bez iceg, stalno je u dzepu sa ko zna cime, svaki dan sam na plazi, mob se doslovce vuce po žalu i nema mikroogrebotine, a kamoli sta drugo.
Tako da ne virujen da je tebi to eto tako samo od sebe.

Jel postoji neka zaštitna folija na novom s24 ultra, ne mogu da provalim da li postoji folija preko, a imam osecaj noktom kad se prodje po ivici da kači nešto, sad dal je ekran ili ima neka folijica. Kad je izvadjen iz kutije bila je samo ona tamna koja nije providna

Mozes da posaljes sliku kako to izgleda.
Porukom bar, slikaj sa nekim drugim telefonom. 2 dana kod kuće povremeno samo korišćen još nije ni prebaceno sve, a ima "nešto" u donjem desnom uglu

Eto u mene suprotno.
Mob nosim bez iceg, stalno je u dzepu sa ko zna cime, svaki dan sam na plazi, mob se doslovce vuce po žalu i nema mikroogrebotine, a kamoli sta drugo.
Tako da ne virujen da je tebi to eto tako samo od sebe.
U redu je betmene nije poenta da udaras odmah kontru i da kazes kako neko laze i izmislja samo eto da bi ti nesto prokomentarisao i dobio neki lajk 😑
Mozes da posaljes sliku kako to izgleda.
Porukom bar, slikaj sa nekim drugim telefonom. 2 dana kod kuće povremeno samo korišćen još nije ni prebaceno sve, a ima "nešto" u donjem desnom uglu
Hocu slikacu i poslacu ti. Kod mene je u donjem levom uglu

U redu je betmene nije poenta da udaras odmah kontru i da kazes kako neko laze i izmislja samo eto da bi ti nesto prokomentarisao i dobio neki lajk 😑

Hocu slikacu i poslacu ti. Kod mene je u donjem levom uglu
Krivo si me shvatio.
Ja to gledam ovako - ne vidim svoj telefon 24h na dan niti sam svjestan svake radnje s njim.
Možda ga je dite bacilo, možda je bia u borši pa borša pala na pod ili nešto. Zato kažen da teško da je "samo od sebe" šta bi se reklo.
Ajde slikajte obojica sad me zanima baš :)

Vidio sam na Redditu nešto slično kao da se ekran odlijepio malo u kutu samo ne vjerujem da to ima veze sa zaštitnim staklom.

Procureo naslednik

gsmarena-002.jpg

Ekran je jos veci(siri) a telo uze a sa bocnih strana ce biti nekih manjih promena da bi sto bolje lezao u ruci, tako barem ice universe kaze. Sta znam, ok je po meni.
Jedna pored s23u

GVHMwu6ao-AApw-Eb.jpg

Deluje kvalitetnije i vise premium taj coskasti dizajn sto bi ti rekao ali fokus im je bio na sto manjim ivicama i sto boljem screen to body ratio-u i zato ovakav telefon. Dal je to bolje resenje boga pitaj. Uglavnom nikad ne mozes svima ugoditi.

Ekran je jos veci(siri) a telo uze a sa bocnih strana ce biti nekih manjih promena da bi sto bolje lezao u ruci, tako barem ice universe kaze. Sta znam, ok je po meni.
Jedna pored s23u

GVHMwu6ao-AApw-Eb.jpg
Pa i nije tako lose, ovo dodje kao neki mix svih ultri do sada.

Bar nećeš izbiti oko onim ćoškovima. Sadašnji s24u sa ovim ćoškovima izgleda kao da su ga deca za ručni rad pravila, a ne vodeća svetska kompanija.
Samo izgleda, ako su ove slike tačne, da opet neće imati zaobljen edge ekran. Mislio sam da je samsung izvukao neku pouku ali izgleda da nije.
Ništa, onda kupujem A seriju ili nekog kineza, nemam nameru da dajem velike pare za ravan ekrran kao na najgorim kinezima

Vrh Dno