Prevedeno , kako ti se čini ?Uzeo sam S24U pre 2 dana i sinoć sam stavio da se napuni do 100% da bih proverio bateriju. Da li je ovo normalno da bude ovako
Pogledajte prilog 444678
Pogledajte prilog 444677
Prevedeno , kako ti se čini ?Uzeo sam S24U pre 2 dana i sinoć sam stavio da se napuni do 100% da bih proverio bateriju. Da li je ovo normalno da bude ovako
Pogledajte prilog 444678
Pogledajte prilog 444677
Nisam oduševljen preterano, osećaj mi je da se baterija mnogo brže troši od onoga što su pisali ovdePrevedeno , kako ti se čini ?
U početku uci za bateriju.Pise u podesavanjimaNisam oduševljen preterano, osećaj mi je da se baterija mnogo brže troši od onoga što su pisali ovde
Kakvi dve godine. Pa ovo se ne menja na dve godine .Kupiš nešto za 300,400 evra pa menjaš na dve godineValjda ce da promeni telefon za dve godine?
Ja flegsipove ne menjam dok ne prodje min 4 god, skupa je to investicijaValjda ce da promeni telefon za dve godine?
Slusaj, ti znas da sam dosta kritikovao huawei, al u roku od 3 meseca, 4x mi sleteo na beton i plocice sa visina od 1-2m. Nista puklo nije. Taj Kunlung stit izgleda radi posao i ti tegovi sa strane. Eto to me je odusevilo kod huaweiaČuvena Gorila Armor, puklo mi zaštitno staklo, skinem ga i u 2 dana dok nisam zamijenio drugim desi se ovo, pojma nemam kako. Moguće u tom momentu pada kad je puklo prvo staklo da se ovo desilo ali nejasno kako kad je zaštitno staklo išlo preko preko ovog oboda i tu je čak i staklo neoštećeno.
Btw, nije strašno kao što izgleda, kad se stavi novo staklo preko ništa se ne vidi ali ipak eto čisto da znate, itekako se grebe ovaj ekran...
Meni radi sasvim ok, staklo NN.Jel vam radi otisak prsta preko zastitnog stakla?
Ja kad sam lepio neko u TC na onim štandovima, nije radilo.U međuvremenu bio naručio sa Alija,dva komada za sitne pare.Radi top otisak prstaJel vam radi otisak prsta preko zastitnog stakla?
Desava se i na iPhone-u. Zastita od pregrevanja. Dzabe 3000 nita tim telefonima kad posle par minuta ćoriš u telefon.Sjedim na plaži i bukvalno čkiljim u tel jer je osvjetljenje na nekih 30% realnih iako je slider za brightness na maximumu. Vidim odmah da nešto nije u redu restartujem tel i bukvalno progledam ali posle minut Samsung opet sam dimuje osvjetljenje a u podešavanjima prikazuje da je na max, zarad performansi. Ne sjećam se da sam prije imao problema ovakvih?
![]()
S24 ultra brightness dims own it's own in direct sunlight after 7 minutes
My s24 ultra brightness gets to full and is clearly visible in direct sunlight but after using it for 7 minutes in direct sunlight the brightness is still showing full but it fades the visibility is a bit but if we see brightnessil it shows on full but the visibility decreasesr2.community.samsung.com
Kako nazovi problem, to je realan problem, i za Iphone i za Samsung. Posto danas na suncu uredno koristim S21U i nemam problem da smanjuje osvetljenje, tel star 3 godine. Sve je super sto su novi i bolji i brzi, samo dok me ne remete u uobicajenim aktivnostima i ja to treba da prihvatim?! Onda nije nazovi nego realan problemJos od X ima taj nazovi problem....
To se i meni dešavalo na S24plus.Znaci nisam jedini ,onda je to baš bzvSjedim na plaži i bukvalno čkiljim u tel jer je osvjetljenje na nekih 30% realnih iako je slider za brightness na maximumu. Vidim odmah da nešto nije u redu restartujem tel i bukvalno progledam ali posle minut Samsung opet sam dimuje osvjetljenje a u podešavanjima prikazuje da je na max, zarad performansi. Ne sjećam se da sam prije imao problema ovakvih?
![]()
S24 ultra brightness dims own it's own in direct sunlight after 7 minutes
My s24 ultra brightness gets to full and is clearly visible in direct sunlight but after using it for 7 minutes in direct sunlight the brightness is still showing full but it fades the visibility is a bit but if we see brightnessil it shows on full but the visibility decreasesr2.community.samsung.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari