ILoveRoses
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 195
Stvarno, otkud to da S24 stiže sa maskom, punjačem, zaštitom?
Prozivke zbog ekrana a dobili ai features. Stvarno ih razmazili kome je ekran toliko bitan.Овде се лаже као на такмичењу.
Svaka cast prijatelju ako je tebi ovo dobro i vredi... Al' boli te uvo, na kraju godine imaces po recenzijama telefon godine... 😅😅Овде се лаже као на такмичењу.
Uzeo S24+ i super većina toga, ali kako su zvučnici loši... Da Samsung može tako kiksati nakon jedne generacije.
Fali glasnoće, tek nakon 70% počinje se nešto ćuti, na 100% je i dalje po mom mišljenju pretih. Fali općenito dubina, sve je stavljeno na visoke tonove. EQ Jazz tek popravlja malo dojam.
OnePlus 11, kojeg sam zamijenio, zvuči ko Hi-Fi 5.1 surround napram Samsunga.
A imao sam i neko vrijeme mali S23, i taj imao osjetno bolji zvuk.
Ne znam jel Ultra ima bolje, ali baš se razočarao
Da pokusam da objasnim zasto jedan cip trosi vise od drugog.Oduvek je exynos vise trošio beteriju na 4g, bar meni dok sam imao exynos 2100
Očekivano dobri rezultati za S24U sa Snapdragonom.Skinut sinoć u 12 sa punjača
WiFi / 4g. 70/30
Taman i ja htedoh to reci. Coretam 2 minuta u ekran i kazem sebi nmg da oba modela prave ovakve mutne slike, garant je do uploada. imam huawei i prezadovoljan sam kamerama al kad poredis, daj makar iz istog uglaNe može se na ovim fotkama od 300kb videti razlika u detaljima i da postoji a još ni kadrovi nisu isti.
Drži ekran par sekundi dok si na lock screenuJesam li ja slijep, ali gdje su opcije za Always on Display?
Znači vrsta sata, pozicija, boje, stavljanje svojih fotografija...
Fali brdo postavki
Nekako mi se čini da je prije bilo više opcija...Drži ekran par sekundi dok si na lock screenu
Brutalan, zaista sam se odusevio kad sam probao, doduse toliki telefon je i red da ima jak zvuk.S24 ultra kida kakav zvuk ima.
Па не могу да дам исто кад ме сликао човек док сам ја сликао, не свиђају ми се боје на Хуавеју уопште, као ни детаљи на дрвећу у позадини. И даље су им боје као уље на платну, једино је ноћу одлична камера по ономе што сам видео код пријатеља.Taman i ja htedoh to reci. Coretam 2 minuta u ekran i kazem sebi nmg da oba modela prave ovakve mutne slike, garant je do uploada. imam huawei i prezadovoljan sam kamerama al kad poredis, daj makar iz istog ugla
Kakav je zvuk u odnosu na S23U? Jel ima neko da je presao sa S23 serije?
@dule020 kolega prešao sa s23u na s24u. Sinoć sam uporedio oba telefona. Zvuk malo bolji na s24u ništa značajnije bolje.
Elem prelazak, s23u na s24u, čini se bacanjem para. Kamera na s23u deluje bolja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari