Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Dobro ljudi donekle je i ocekivano da ce odredjeni % ekrana biti felerican obzirom da je nov. S23u je imao isti ekran kao S22u pa takvih problema nije moglo da bude.

Sto se tice tih problema sa ekranom, testirao sam preko ovog sajta https://testmyscreen.com/

Nisam primetio nijednu falinku

S24 ultra 512Gb

Tako je, Samsung nema isti princip kao Apple i kao što rekoh ranije sve to zavisi od dobre volje drugih a ne od zakonske osnove na koju možeš da se pozoveš ako neko počne da se pravi lud.

A ja da kupujem uređaj od 1000+€ i da se oslanjam na dobru volju bilo koga - hvala ali ni u ludilu ne.
Ja sam kipio kod operatera pa sam prvi dobio skart. Jedva sam izboxovao da pro mobi prihvati reklamaciju i to sam pretio tuzbom i kacenje problema na svim forumima. Tako da ne oslanjajte se ni na operatere previse. Da ne odlazim i ja u off. Preporuka- ako mozete kupite jeftinije. E sad kako prodjete. Postoje modeli koji su skart (moj slucaj iako je kupljen kod operatera), ali kakve ste srece.
Sta je sa slusalicom gore kad se javite na poziv? Preglasna je kao sto kazu u recenzijama?

Znaci ne idu po redu, ili idu ali i po boji, tj. možda nema svih boja..

Moguće, kod mene su crni i sivi :)

Ja sam kipio kod operatera pa sam prvi dobio skart. Jedva sam izboxovao da pro mobi prihvati reklamaciju i to sam pretio tuzbom i kacenje problema na svim forumima. Tako da ne oslanjajte se ni na operatere previse. Da ne odlazim i ja u off. Preporuka- ako mozete kupite jeftinije. E sad kako prodjete. Postoje modeli koji su skart (moj slucaj iako je kupljen kod operatera), ali kakve ste srece.
Sta je sa slusalicom gore kad se javite na poziv? Preglasna je kao sto kazu u recenzijama?
U tome i jeste fora - operateri znaju da budu bezobrazni ali kod njih sa pretnjom inspekcijom, tužbom, mazanjem po forumima možeš da isteraš pravdu, dok ako nekad i kod nekog dođe do takvog slučaja kod random Pere sa oglasa kod kog si kupio telefon ti mehanizmi uopšte neće biti efikasni.

Sutra i meni stize Titanium blue 512Gb, sad mi javio DHL, bas me zanima na sta ce da lici ekran... 😅😅

Екран је одличан, не бих се превише ослањао на коментаре "дисплеј инжењера" са реддита.

Екран је одличан, не бих се превише ослањао на коментаре "дисплеј инжењера" са реддита.
Kako ekran sa linijama moze biti odlican?Ti ljudi sto imaju problem (medju kojima sam i ja) nisu slepi pa da ne vide i izmisljaju.Postoje greske na ekranima na odredjenom broju telefona.

Yettel, porucena Ultra ali kao fizicki lice... da li je iko dobio? :) Ili po starom dobrom obicaju, prvo da se namire biznis korisnici a za sirotinju kada stigne? :)

Kako ekran sa linijama moze biti odlican?Ti ljudi sto imaju problem (medju kojima sam i ja) nisu slepi pa da ne vide i izmisljaju.Postoje greske na ekranima na odredjenom broju telefona.
Па мени може бити одличан јер немам никаквих линија, нека напишу људи колико њих има проблем. Извињавам се ако ти имаш, јер нисам испратио конкретно шта се код тебе десило.

dobro su se setili.
Ne sećam se šta su na S22u ili S23u prilikom ažuriranja na nov UI izbacili pa su za mesec dana vratili 🤣
nešto im se u poslednje vreme često dešava da neke osnovne stvari zaboravljaju.

Данас први пут користио мало Ултру, екран је заиста феноменалан, мало више пробао AI и камере. AI занимљиво заиста. Камере одличне заиста мада некада су ми слике превише свијетле.
Мада опет су то ствари донекле и укуса.
Оно што је по мени највећа мана телефона је да се држи, превише су оштре ивице и није било баш најпријатније држати.

Ugasio AOD,sad već postajemo bolji drugari
Baterija živnula poprilično ,imam utisak da je preko ekrana premaz poput onog na fotogrej stakalima za naočare ili kao na macbook pro i potrošan
AI onako,ne znači mi kad nema naš jezik za simultano
Kamera nije podbacila ali ni odskočila previše

Ja kad udjem u galeriju na one izlozene modele, slike sve imaju info da su slikane s24u, al oni detalji ni moj apsc ne fata 🤣 ili u ekstremno povoljne uslove odradjene fotke
Inace u ruci okej stoji, samo mialim da ima veci frame od s23 i veca tu praznina i crno..al naviko bi se...sve u svemu okej, sto kazu nista toliko odskocno ali nije pa ni neprimetno kao kod jabuke koji ubace usb c i reklamiraju kao da su nesto novo oni izmislili :D

Stigao i meni S24U 512GB danas iz A1. Narucio sam jos 18tog.

Citao sam i ja ovaj reddit bubble sa problemima sa ekranom i ne mogu da kazem da me nije iscimalo kad je telefon stigao. Nisam se toliko obradovao dok to nisam prvo proverio 😂
Kod mene srecom, apsolutno savrsen ekran i za sada je sve besprekorno. Presao sa S21FE.

I kakvi su utisci ljudima koji su prešli sa S23 Ultra na S24 Ultra? Ima li nekih bitnijih pomaka ili je samo techno freak alarm okinuo prelazak :)?

Uzeo 12/256 danas.Pa cu se igram malo treba uzmem futrolu.Bolji od s22u exy svakako

Valjalo bi da puste apdejt za s22 i s23 da u 4k 60fps moze tokom snimanja da se menjaju sve kamere.Da pohvalim malo i ja s24U da ne bude samo da crnim zvuk ima fantastican i fantasticno hvata zvuk na snimku.Doci ce jos malo apdejt za modove za ekran fantasticno resen po onome sto sam citao.Cini mi se i sam video snimak da je napredovao lepo jer se od s21 do s23 nekako previse izostren i na momente bas lose deluje dok je na primer na note 20 ko mleko gladak.Sad mi se cini da su sa s24U ono sto sam probao vratili video gde treba.

Sve više pritužbi na kvalitet ekrana. Dosta njih prijavljuje da ima dosta šuma kada se spusti brightness.

Prilozi

• RDT_20240209_1804294368111444050326527.jpg
    RDT_20240209_1804294368111444050326527.jpg
    170.6 KB · Pregleda: 171
Nazad
Vrh Dno