Što nažalost? Je l' treba da usisava i ide na posao? Ne znam šta ljudi očekuju od telefona ne kapiram.A šta to ne dozvoljava kod snapdragon? Veće ikonice i neka feature na nivou predškolskog uzrasta i odmah ga nazovu novi android 15... Nažalost izgleda da nailazimo na neku barijeru u telefonskoj industriji što se tiče i hw i sw.
Svašta može da se unapredi, na androidu je povelik spisak. Ali to je velik off.Što nažalost? Je l' treba da usisava i ide na posao? Ne znam šta ljudi očekuju od telefona ne kapiram.
O kakvoj ceni pričaš? 😅Ja mislio ti si ozbiljan, pričamo o hw i sw napredku a ti o ceni. Normalno je da ako se tehnologija razvija i omasovi onda to bude jeftinije. Ovako kad bude stalo sve, samo će cene da rastu kao što rastu poslednje 2 godine.Neka se unapredi kamera i cena dole i to je sasvim ok.
O ceni koja konstantno ide gore, a nikakvog napretka nema niti će biti. Tako da može cena dole ako nije problem za đubrad poput Samsunga i Apple.O kakvoj ceni pričaš? 😅Ja mislio ti si ozbiljan, pričamo o hw i sw napredku a ti o ceni. Normalno je da ako se tehnologija razvija i omasovi onda to bude jeftinije. Ovako kad bude stalo sve, samo će cene da rastu kao što rastu poslednje 2 godine.
Znaci rade serveri za ai i pretplata uredno kao grejanje u sedištima u novim bmw vozilima
Još kad bi sve bila fizika..Mozda u nekom paralelnom, Star Trek univerzumu sa drugacijom fizikom. U ovom, nikako!
Pogledajte prilog 423515
Ja mislio da si ti mene stavio na ignore.Mozda u nekom paralelnom, Star Trek univerzumu sa drugacijom fizikom. U ovom, nikako!
Pogledajte prilog 423515
Evo ja cu sa mojim 5 god starim mobilnim da napravim 10x bolje fotke od tvojih a mogu i da ponesem svoju FF opremu, da vidis sta je stvarno milc, sta moze i da te naucim malo fotografiji, moze da ti koristi. Ne treba ni dva'es maraka da nosis.Ja mislio da si ti mene stavio na ignore.
Nema potrebe da se ljutiš što moj telefon pravi bolje fotke od tvog.
Izbacio sam par puta nekoliko dobrih kanala za gcam, izvoli posluži se 😁
Američke cene su sve bez obračunatog poreza.Претпостављам за ултра модел 1200 - 1300USD,а како ће се то превести на наше цене страх ме и да помислим.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari