Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

To je bio sigurnosni update Patch 1 Dec, ne za to.

Realno i mene nervira sto ne radi, ne sto nemam. Merim malopre i bukvalno skoro ista brzina 5G i 4G iz kanca na NBGD.

Meni do skoro nije radio, sad probam i vidim 5G ikonicu. Isto Yettel.

Dobio ikonicu na s23+. MTS.

Stiglo i kod mene na Yettel, cak sam uspeo i da registrujem situaciju.

Iako sam podesio 4G Preferred, na momenat sam izgubio mrezu u potpunosti, pa se telefon opet registrovao, zatim sam prebacio na 5G preferred i odmah dobio ikonicu.

Zivot ponovo ima smisla, odoh po prase 😄

Instalirao december update. Stavio u settings 4g preferred i prebacio nazad na 5g prefereed. I eto upalila se 5g mreza.

Stiglo i kod mene na Yettel, cak sam uspeo i da registrujem situaciju.

Iako sam podesio 4G Preferred, na momenat sam izgubio mrezu u potpunosti, pa se telefon opet registrovao, zatim sam prebacio na 5G preferred i odmah dobio ikonicu.

Zivot ponovo ima smisla, odoh po prase 😄
Gde i ikad da dodjemo na cast?

S23Ultra sa updatom nema 5G MTS NBGD.

Proradio 5G i meni 🙂
Ko da pustaju uredjaj po uredjaj ali bitno da sad radi.

Svaka cast, onda je ovo puka slucajnost, samo od sebe proradilo, lupnes malo telefon ko stari televizor i on dobije signal 😅 😀

Nije slučajnost, samo ti ne znaš. Nije 5g došao kroz security update nego kroz mrežni update koji niti vidiš niti traži restart.
U pravu je PapaBear66.

Upravu ste, ja jos nisam dobio 5G a uradio sam update.. nego sam juce procitao ovo pa sam mislio da je proradio svima zbog decembarskog. Izvinjavam se papabear ! 🙂 prastaj.Screenshot_20251225_163828_Samsung Internet.jpg

Instalirao sam Vulcano rendering za grafiku i mogu vam reci da telefon dosta fluidnije radi, u kombinaciji sa 5g mrezom drugi telefon. Ovde je uputstvo bez koriscenja racunara

Instalirao sam Vulcano rendering za grafiku i mogu vam reci da telefon dosta fluidnije radi, u kombinaciji sa 5g mrezom drugi telefon. Ovde je uputstvo bez koriscenja racunara

Ja još nemam 5G, pa ne mogu da komentarišem iz tog ugla, ali prebacio sam na Vulkan početkom godine i iz mog iskustva battery life je nešto bolji (ne preterano), ali ono što je po meni glavni benefit je da se telefon manje greje, naročito leti kada pregrevanje ume da bude dosta iritantno, a i loše je za sam uređaj. Što se tiče famozne fluidnosti po meni nema značajne razlike.

Ja još nemam 5G, pa ne mogu da komentarišem iz tog ugla, ali prebacio sam na Vulkan početkom godine i iz mog iskustva battery life je nešto bolji (ne preterano), ali ono što je po meni glavni benefit je da se telefon manje greje, naročito leti kada pregrevanje ume da bude dosta iritantno, a i loše je za sam uređaj. Što se tiče famozne fluidnosti po meni nema značajne razlike.
Sa vise sajtova sam vadio skripte i pokretao i testirao, cak sam primetio da sa ovim apijem u gpu watch pise n/a, a npr sa apijem gde je pisalo Vulcan nisam ni ja primetio nesto fluidniji rad, sta se desava pojma nemam.

Sa vise sajtova sam vadio skripte i pokretao i testirao, cak sam primetio da sa ovim apijem u gpu watch pise n/a, a npr sa apijem gde je pisalo Vulcan nisam ni ja primetio nesto fluidniji rad, sta se desava pojma nemam. Da dodam da sam ukljucio light mode

Nazad
Vrh Dno