Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Jel se još nekome na OneUI 8 resetuju podešavanja za AOD brightness?

Da li može neko da mi objasni korake, kako da podesim Separate app sound na način da mogu da snimam recimo u kolima kadar vožnje sa muzikom koja ide preko bluetooth --> Android auto sa multimedije u kolima? Izgleda sam *****, sve što pokušavam ne uspeva...kako stisnem snimanje, tako se prekine muzika. 🙄
Ukljuci ovo skroz dole, ovo ti je u podesavanjima kad otvoris camera app

Prilozi

• Screenshot_20251009_133640_Camera.jpg
    Screenshot_20251009_133640_Camera.jpg
    73.7 KB · Pregleda: 130
Aha, to mi nije bilo uključeno.
A u separate app sound šta treba da stoji ovde?

Prilozi

• Screenshot_20251009_225747_Separate app sound.jpg
    Screenshot_20251009_225747_Separate app sound.jpg
    63.7 KB · Pregleda: 99
Da da, nebrojeno puta smo hteli da snimimo neki kadar vožnje na nekom od proputovanja a da taj snimak uključuje i muziku koja kroz BT ide preko mog telefona na Android Auto. Kad god krene snimanje i otvori se kamera, muzika se prekine i nastavi kada se završi snimanje. Probam danas pa javljam je li konačno uspelo. :)

Da li neko ima problema sa sakrivanjem navigation hinta na OneUI 8? Nakon sakrivanja preko Good Lock NavStar modula, ostane prazan prostor na dnu ekrana u Chrome-u, samim tim i ovde na Bench "aplikaciji", a primeti se i na još nekim mestima

Prilozi

• Screenshot_20251012_124415_Chrome.jpg
    Screenshot_20251012_124415_Chrome.jpg
    66.3 KB · Pregleda: 41
LockStar je na OneUI 8 jako bagovit izgleda. Mene AOE brightness ubija šta mi radi.

Negde sam pročitao, da sa One UI 8.0 dolazi i funkcija Audio eraser.Za brisanje recimo zvuka vetra ili nekog drugog nezeljenog zvuka iz videa.Ja to kod mene na ultri nisam našao.Jel je neko našao?

Konačno urađen hard reset, osveženja radi.
Smart Switch backup, Wipe data iz recovery menu, Smart Switch restore. Samo za početak da kažem da imam 62gb "viška" u memoriji, toliko je bilo "repova". 😶‍🌫️
Videću da li ima uticaja i na bateriju, sve i da nema, lepo podmlađeno deluje u korišćenju za ova 3h SOT koliko ga čačkam od tada.

Ja sam u intesi svaki put morao u ekspozituru da aktiviraju aplikaciju, jel se nesto promenilo?

Odavno. Imaš ID korisnika u aplikaciji (u odeljku Profil > Lični podaci), sačuvaj taj ID negde (pošalji sebi na mejl recimo, kao ja) i svaki naredni put samo ideš na opciju Reaktivacija aplikacije. Taj ID je jedino što ti aplikacija traži i PIN kod koji ti je trenutno aktuelan za ulazak u aplikaciju, to je cela nauka. :) Vratiš aplikaciju za pola minuta bukvalno, jedino za Wallet mora da se zove korisnički, da im kažeš poslednju transakciju iz aplikacije tačno u paru. 😅

OTP, samo poziv telefonom da bi dobio token, i to sa telefona na kojem je instalirana aplikacija...a na razgovor se čeka nekoliko desetina minuta.

Dajte preporuku za neke tanke maske, a da nisu od (pre)trvde gume, imam neku ali se tasteri tesko pritiskaju. Moze aliexpress, sta god..

Vrh Dno