Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Probao sam ponovo i sad radi!?
Dovoljan je samo USB-C kabl koji je došao iz monitor, nije potrebno dodatno napajanje.
S23 automatski upali Dex. Ukoliko ugasim Dex na telefonu onda pređe na klasičan mirroring.
Sad kad znam da radi sa potpuno ugašenim ekranom, vidim da će morati da padnu i naočare.

Pogledajte prilog 489753
Koja ti je ideja za korišćenje ovog eksternog monitora?

Rekao sam već, hoću da kupim XR naočare ali na YouTube recenzijama uvek im je upaljen ekran telefona pri upotrebi što je veliko ne. Nisam do sada koristio video out na S23 pa me je zanimalo kako to uopšte izgleda (u smislu upaljenog ekrana). Monitor već imam pa reko da probam.
A zašto sam ga uopšte kupio?
35 jura a ne pije vodu... za te pare nek čuči, naći će se već neka upotreba 😄

Poslednja izmena:
Pusten One ui 7 globalno. Jel dobio neko? Moj csc je SWC (Svajcarska), ali kod mene jos nema.

ooo, stigao i meni

Evo ga sad upravo 😁

najbolja promena po meni je app drawer koji je na jednoj strani sa skrolom, ne moraju da se listaju strane vise :)
a smara sto su razdvojili notifikacije i onaj control panel kada se swipuje na dole

najbolja promena po meni je app drawer koji je na jednoj strani sa skrolom, ne moraju da se listaju strane vise :)
a smara sto su razdvojili notifikacije i onaj control panel kada se swipuje na dole
To razdvojeno možeš da vratiš na staro, ali procente da izbaciš pored ikone baterije ne možeš.

Bill Hader Popcorn GIF by Saturday Night Live

Pišite jel usporen fon 😀 osetno. Ako je sve ok da instaliramo to. Živi bili ajmo malo da promenimo temu baterije , 45w auto punjač veoma brzo punjenje, kući punjač 25w , posao punjač 25w kraj priče uvek pun 🤣🤣

Ja imam ovih vidzeta uvijek puno na prvom i drugom ekranu kad svajpujem.Ovi novi su bljak.I ovaj procenat baterije i vrijeme na vrhu su prediminzionirani u odnosu na ostatak.Ajde da ih promijene ali makar da su ostavili iste velicine,ovako bas bode oči.Kao da su zaposlili nekog šaomi softver dizajnera :)

hahahah :) da, da, stvarno kao xiaomi dizajner da im radio to :)

Jeste,radi odlično na malom s23.Bolje su animacije i nema štuckanja što je meni bitno:)Mada mora proci malo vremena.
Samo faking vidžete da nisu dirali,ili su premali i zaobljeni ili preveliki.Užasno iritantno.

Samo apdejt.Planirao sam neki hard reset posle apdejta ali necu jos koji dan.Mada realno nema potrebe ali bih malo da pročistim telefon..

Samo Wipe Cache Partition, nema potrebe da se radi hard reset. A i za Wipe je diskutabilno da li mora posle update-a, mada ne skodi.

Telefon mora da bude povezan USB kablom na komp navodno od pre nekog update-a da bi moglo da se odradi.

Ovaj UI je veoma ajfonoliki. Meni se nevidjeno svidja, pun pogodak! Mislim, ovako na prvu, tek sto sam ga instalirao pre sat vremena.

Nazad
Vrh Dno