A sta se žrtvuje sa adguard DNS-om?
žrtvuješ reklame 🤣A sta se žrtvuje sa adguard DNS-om?
Svaki odgovor koji dobiješ je čisto nagađanje, s obzirom da koliko znam, na temi nemamo nikoga ko radi na razvoju softvera niti je na bilo kojoj poziciji sa koje bi mogao da ima proverenu informaciju.Kada izlazi oneui 7.0 za s23 seriju?
I da li postoji šansa da konačno naprave softver kako valja,da kamera bude dovedena na nivo kakav zaslužuje premium klasa telefona,baterija bude dobra i sve ostalo ispeglano kako treba?
Ili će opet da naprave par kozmetičkih promena, kameru još više unazade?
Nisam hater samsunga,samo pitam.
7. aprila kreće One UI 7 za kompletnu s24 seriju. Odmah nakon toga ide za s23 seriju, koji će to tačno datum biti i da li će biti u nedelji nakon toga, ne zna se ..Kada izlazi oneui 7.0 za s23 seriju?
I da li postoji šansa da konačno naprave softver kako valja,da kamera bude dovedena na nivo kakav zaslužuje premium klasa telefona,baterija bude dobra i sve ostalo ispeglano kako treba?
Ili će opet da naprave par kozmetičkih promena, kameru još više unazade?
Nisam hater samsunga,samo pitam.
Imao sam problem sa Contacts Storage, uradio sam Factory reset, međutim ponovo se pojavio taj drain. Ono što sam uradio pošto imam 10ak gmail naloga jeste da sam otišao u manage accounts u podešavanjima i ugasio sinhronizaciju kontakata za sve osim za moj primarni mail/nalog. Juče mi je Contacts Storage potrošio 0.1% baterije recimo, danas ga ni nema u potrošnji.Ja imam problem sa app Contact Storage. Od pre 15tak dana. Od juče je Martovski update, dakle pre toga počelo. Dvaput dnevno moram da punim bateriju. Kad tu app zaustavim u freeze box, neće da ažurira kontakte uopšte.
Ima li neko savet?
Apsolutno nista osim sto u nekim izolovanim slucajevima nece raditi npr neki sajt, ili neko karticno placanje (obicno in-app, ne na sajtu), ali ako se setis u tom trenutku kada nece nesto da prodje i iskljucis, i to ce raditi, pa posle par minuta i nazad kad ukljucis sve opet ok bez reklamaA sta se žrtvuje sa adguard DNS-om?
Tako je i kod mene sad na s23u i euxMeni recimo na starom telefonu nije hteo da otvori nijedan link iz google pretrage koji je sponzorisan, a sad na ovom otvara bez problema. Ne moram da gasim dns kao na starom. Ne znam dal je adguard nesto promenio ili ima veze sa telefonom. S21+ i S23+ su u pitanju. Jedina razlika je mozda do softvera. Stari uzet u vipu, a novi u CH sa SWC csc kodom.
Takođe i kod mene na S24U, ali što kaže @nikornla samo slučajno ih otvaram, tj. pokušam da otvorimTako je i kod mene sad na s23u i eux
Imam 4 google naloga, ali samo jedan sinhronizuje kontakte. Brisao sam keš memoriju, data i sl. Ponovo instalirao WA.Imao sam problem sa Contacts Storage, uradio sam Factory reset, međutim ponovo se pojavio taj drain. Ono što sam uradio pošto imam 10ak gmail naloga jeste da sam otišao u manage accounts u podešavanjima i ugasio sinhronizaciju kontakata za sve osim za moj primarni mail/nalog. Juče mi je Contacts Storage potrošio 0.1% baterije recimo, danas ga ni nema u potrošnji.
Pa nemas nista od meta aplikacija, da imas, mozda bi ti martovski update poremetio nesto, pricamo o ljudima koji koriste meta servise.Nije. Ja redovno ažuriram telefon , nemam ništa od Meta aplikacija i nemam taj proces, zato sam i posumnjao na to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari