Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ne znam da li još neko ima čudan problem kao ja - ni jedna od ovih "servisnih" aplikacija za plaćanje računa, tipa eps, infostan, mts, sbb... mi više ne omogućava da se logujem jednim klikom, sa sačuvanim kredencijalima u samsung pass-u.
Ne znam do čega je problem, dal do telefona, novih verzija aplikacija (nešto sigurnosno?) ili nešto treće.

U pitanju je s23 mali, regularan, kupljen u promobiju, sve fercera kako treba.

Znam samo da je to (nekad) radilo, ali sada više ne. Kako to izgleda, pokrenem recimo eps aplikaciju uvid u račun, i kad kliknem u polje za username, nema više da mi nudi sačuvane parametre za login kao ranije, kada se autom. popunjavalo čim se identifikujem otiskom prsta.
Sada moram peške da pokrenem samsung pass, i nađem u listi sačuvanih šta mi treba, i onda polje po polje.

I tako za sve gore nabrojane aplikacije. Inače se uvek izlogujem iz tih aplikacija, forsiram opciju logout kada završim sa radom.

Za neke app sam probao i reinstall, ali nije pomoglo.

Verovatno u autofillu nešto pokarabesilo. Meni 1pass radi bez probelma

Ja mislim tamo negde u martu. U januaru ce se pojaviti S25 koji ga nativno ima, posle toga verovatno u februaru S24 dobija pa posle toga S23...
Mislim da su trenutno beta verzije u testiranju, a da stabilni update nece svakako pre februara/marta

Jel probao neko skoro da prebaci csc na neki koji ima snimanje poziva, a da mu i dalje stižu apdejtovi sistema? Čini mi se da je Samsung tu nešto promenio, i da sad kad se promeni kod, nema ota apdejta

Meni stize redovno poslednjih 3 mjeseca,cini mi se..Na SEK je promijenjen.Nadam se samo da ce ovaj call recorder raditi i na Oneui7...

Prilozi

• Screenshot_20250124_164815_Software update.jpg
    Screenshot_20250124_164815_Software update.jpg
    39.1 KB · Pregleda: 130
Šta može biti na S23U glavna kamera na x1 ovako pokazuje roze i kao da je nešto polomljeno,a nema oštećenja kamere. Na x3 x5 x10 x0.6 nema ovih smetnji.
I na video snimku se ovo vidi.

Prilozi

• 20250124_170231.jpg
    20250124_170231.jpg
    96.8 KB · Pregleda: 119
  • 20250124_074553.jpg
    20250124_074553.jpg
    103.1 KB · Pregleda: 107
  • 20250123_235953.jpg
    20250123_235953.jpg
    91.3 KB · Pregleda: 102
Rekao bih da si ostetio glavni senzor. I to mi deluje kao da je spaljen tipa laserom ili uv svetloscu ili nesto slicno..

Pa ostetio si glavni senzor, zato je samo tu na 1x i 2x

Deluje mi kao da si zbog nekog pada/udarca poremetio opticke elemente u objektivu. Da je senzor otisao, ne bi bilo uopste ikakve fotke.

poremetio = slomio

U pitanju je tzv decentriranje optičkih elemenata, ne verujem da se to popravlja za razliku od pravih objektiva za foto aparate. Samo zamena modula.

Ko je pratio temu, zna koje sam probleme imao nakon zamene ekrana i naknadne reklamacije. Kasnije sam primetio i prbijanje svetla, kad god ima neki jaci izvor svetlosti, pogotovu nocu. Elem, pre jedno tri meseca, pojavila crna mrlja na ekranu, odmah kod prednje kamere. Vremenom je krenula da se siri. Pre dve nedelje sam resio ovaj put da odem do Begrama, prijavio ekran i kameru. Mesec dana pre istek garancije, zamenjen ekran(bez kucista, hteo da doplatim, ali se ne prodaje odvojeno), baterija i kamere od 12 i 200 MP. Isprobao malopre po kisi, nema probijanja svetlosti, cak i od led rasvete.
Moram da kazem da sam zadovoljan. Prilikom preuzimanja sam primetio na poklopcu nesto, kao od alata, ali nisam nista rekao. Zadovoljan sam.
P.S. sad videh, ima neki trun kod 10x sociva, u uglu, ponekad se pomeri, ali ne utice na sliku, necu da se smaram sa tim.
Hvala Begramu i Samsungu, gde culi i gde ne culi.

Prijatelju, taj jedan mi je i zeznuo prvo telefon, pa mi drzao telefon mesec dana na reklamaciji i vratio mi sa zeznutim glavnim kamerama. Da ih ne spominjem i sta su radili. Taj trun je mozda bio tu i ranije, ali eto, sad primetio. Sto se tice toga na masci, ja cak nisam siguran, meni deluje mozda su stavili novu masku, jer je stara imala sitne ogrebotine, ovde ih ne vidim.

Prilozi

• 20250129_090441.jpg
    20250129_090441.jpg
    118.3 KB · Pregleda: 126
  • 20250129_090716.jpg
    20250129_090716.jpg
    98 KB · Pregleda: 118
Poslednja izmena:
Vrh Dno