Taj menu izlazi ako stisneš sva 3 tastera u isto vreme (+,- i power).Pitanje...ako je neko imao slican problem...Kupio drugar polovan S23+ 512GB (trebalo bi da je u ComTrade-u kupljen, ima i neki garantni list) i aj da prebacimo sta treba sa iPhona koji sada koristi...Sve to kao ok al' skapiram da mu uopste ne radi data transfer kada se prikaci preko USB kabla na laptop...Samo puni telefon - probao sam dva kabla i probao takodje moje S23+ i S23U i sa njima sve ok, normalno ih komp detektuje. Otisao u developer options i tamo ukljucio Transfering files u Default USB Configuration...I nista, opet isto...Rekoh da probam da ocistim cache partition i umesto standardnog menija izbacuje mi ovo (fotka u prilogu 😎)...Momak koji mu je prodao telefon kaze da je kod njega sve radilo ok i da ga je bez problema povezivao na komp preko USB kabla.....🙄🙄🙄
Pogledajte prilog 453033
Moguce, a i bilo je u oko pola 2 ujutro 😁 Na oba moja telefona sam normalno usao u taj meni (prikacen usb kabl) al na ovom njegovom mi iskoci ovo... A pritom mi je i dalje enigma zasto njegov telefon nikako nece da se poveze na komp preko usb kabla, vec ga samo puni 🙄Taj menu izlazi ako stisneš sva 3 tastera u isto vreme (+,- i power).
Ako si hteo da uđeš u recovery consolu (volume up + power) onda ti treba usb kabal ubačen u telefon pa probaj. Inače, desi se nekad da zalepi taster zbog prljavštine ili lepka ako je neko loše postavljao zaštitno staklo, pa kad se pritisne volume up ide i volume down ili obrnuto.
Svakako, iz ovog tvog menija se izlazi na volume down, probaj da izduvaš oko tastera prašinu pa probaj lepo.
Nije moglo bilo sta da se promeni, probao juce. Cak i kad se povezu dva telefona kablom direktno, isti slucaj, ovaj drugi ga samo puni i nista drugo ne moze da se uradi/promeni. Probacu ponovo kada budem isao do drugara. Gledao sam sinoc i po netu, al ne nadjoh neko konkretno resenje.Šta piše u padajućem meniju kad ga priključiš na kabal? Ako je phone charging, promeni u file transfer, a prethodno u developer modu vrati sve kako je bilo.
Da li je klizava poleđina maske?Danas stigla (20tak dana čekanja sa Alija)... Extra urađena 👏👏👏 preporuka 👍
Neko je pričao da mu stalno obara osvetljenje. Što opet kažem u mom slučaju se ne dešava.^ ma kakvi , S23U to odvrne do kraja bez smanjivanja ... svetli ko Nagasaki 45'te
Ja. Obaranje osvetljenja nije bilo toliko kritično koliko pregrevanje i bacanje Google Maps (zbog pregrevanja) u dark mode. U Srbiji sam već 5 dana, ovde se nije dešavalo. Dakle do temperature je. I nije se prethodnog leta dešavalo.Neko je pričao da mu stalno obara osvetljenje. Što opet kažem u mom slučaju se ne dešava.
Napiši "ništa od toga meni se ne dešava". Ovo je forum i delimo iskustva, eto meni se dešavalo. Nemam nameru da pljujem svoj do sada omiljeni uređaj po svim kriterijumima, pišem iskustvo koje se desilo u realnom svetu, ne zato što je neki kum, drug, pašenog rekao da se desilo. Sada je sve ok. Možda je prosto bio preopterećen vrućinom, suncem, dve kartice i mukotrpnim traženjem mreže po zabačenim vuko****ma ostrva.Ništa od toga se ne dešava.
Jel se susretao neko sa ovim? Kao da je nesto pinovanoSta mu dodje ovaj znak?
Meni deluje da je nesto u "notes" pinovano, proveri tamo. Ili u kalendaru eventualno.Jel se susretao neko sa ovim? Kao da je nesto pinovano
I meni se isto odjednom pojavilo kad god ima neka notifikacija, ništa nisam menjao, samo se pojavilo u nekom trenutku.Jel se susretao neko sa ovim? Kao da je nesto pinovano
Neko je pričao da mu stalno obara osvetljenje. Što opet kažem u mom slučaju se ne dešava.
Ja. Obaranje osvetljenja nije bilo toliko kritično koliko pregrevanje i bacanje Google Maps (zbog pregrevanja) u dark mode. U Srbiji sam već 5 dana, ovde se nije dešavalo. Dakle do temperature je. I nije se prethodnog leta dešavalo.
Ništa od toga se ne dešava.
Sve lepo napisano ne znam šta nije jasno. Vezani odgovori normalno je da pričam šta se meni dešava, a ne nekom tamo. Svašta.Napiši "ništa od toga meni se ne dešava". Ovo je forum i delimo iskustva, eto meni se dešavalo. Nemam nameru da pljujem svoj do sada omiljeni uređaj po svim kriterijumima, pišem iskustvo koje se desilo u realnom svetu, ne zato što je neki kum, drug, pašenog rekao da se desilo. Sada je sve ok. Možda je prosto bio preopterećen vrućinom, suncem, dve kartice i mukotrpnim traženjem mreže po zabačenim vuko****ma ostrva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari