Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ima li neko preporuku za brzi punjač Baseus? Ne daju mi se 6 do 8000 za samsungov.
Koja je razlika između ova dva:

Ima li neko preporuku za brzi punjač Baseus? Ne daju mi se 6 do 8000 za samsungov.

Taj od 8000,imas u mts u ,za 6000,i mozes na 24 rate,ili manje, da platis

Ja mogu ti preporucim essanger 100w sa alija oko 15e kosta s24u puni 45w sa 100w kablom bez problema

ja sam uzeo ovaj Ugreen za S23. kabl koji dolazi uz njega je dobar.
dodatno sam uzeo 2 vrste kablova, jedan ne podrzava samsung brzo punjenje, drugi je ok...

Jel ima neko da preporuci neko staklo bez uv lepka, a da je provereno dobro za s23u. Ovo postojece sto sam imao puce, a nema ga vise da se naruci.
Ja sam uzeo za mali S23

NILLKIN CP+ PRO (0,33MM)​

Generalno, sa Nillkin nikad nije bilo greške, i za staklo i za maske.
Kad ne postoji nešto ultra spec za model telefona, to je pravi izbor.

Kako mozes taj CP+ Pa on ima lepak samo po ivicama, nije full glue... Kad kuckas po ekranu kao da ima vazdusni cep izmedju ekrana i stakla, osecaj ko plastika neka😅

Ja sam uzeo ovaj, veoma je mali i radi QuickCharge 2.0 samo moraš da uzmeš i odgovarajući "kabli" jer onaj što dolazi uz telefon ne podržava.

kako kabl koji dolazi uz telefon ne podrzava brzo punjenje?

Podrzava do 25w, za 45w treba deblji/novi kabl.

Podrzava do 25w, za 45w treba deblji/novi kabl.
aha... to verovatno pricate o s23 ultra?
mada, ako je tako, ne kontam koja je fora... ocekivao bih da daju kabl koji podrzava 45W tj max specifikaciju...

Originalni kabl iz kutije na s24u sa 45w samsung adapterom ide oko 30w to sam testirao sa lcd meracem.Dok kad nakacim essanger 100w kabl brzina punjenja ide do kraja ili ikea 100w kabl

Originalni kabl iz kutije na s24u sa 45w samsung adapterom ide oko 30w to sam testirao sa lcd meracem.Dok kad nakacim essanger 100w kabl brzina punjenja ide do kraja ili ikea 100w kabl
Koja je razlika u vremenu punjenja od 20-80% ? Licno probao sa 45w punjacem i nesto nisam primetio neku drasticnu razliku.

Pa to je paket sa 2TB cloud prostora, nije samo za AI.
Bez AI je 1050 RSD.
1500rsd za Gemini je i jeftinije nego chat gpt na primer koji je ~2000rsd.

Ne videh na temi, a mozda je neko imao slican problem.
S23 ultra, kupljen u februaru u radnji. Ovih dana sam primetio da kada idem vodoravno na zumiranje preko 10x tu prebacuje na telephoto kameru, i ne moze da izostri sliku uopste. Uspravno kada slikam isto 10x zum i vise, sve najnormalnije radi . Da li da cekam sledece azuriranje da vidim li je softverski bug ili u Promobi jer je do februara 2025 u garanciji.

Koja je razlika u vremenu punjenja od 20-80% ? Licno probao sa 45w punjacem i nesto nisam primetio neku drasticnu razliku.
Nisam to testirao.Nekad ga dopunjavam na 60% uvece.Nekad se isprazni uvece do 20% zavisi od dana kako se koristi posto ga kad se napuni na 100% skidam ne drzim preko noci na punjacu

Ne preterano ,citiracu tekst
,,Tako se Samsung Galaxy S22 Ultra , napunio za 20 minuta do 45% sa 45 W brzim punjačem, dok je sa 25 W punjačem za isto vrijeme telefon došao do 39%, što je razlika od samo 6%. Razlika je slična i u slučaju potpunog punjenja, gdje se telefon sa 45 W brzim punjačem napunio svega 4 minute brže nego sa punjačem od 25 W.,,Verovatno je tako i sa novijim modelima.

Razlika od 15 do 100% je nekih 10 min samo.

Ne videh na temi, a mozda je neko imao slican problem.
S23 ultra, kupljen u februaru u radnji. Ovih dana sam primetio da kada idem vodoravno na zumiranje preko 10x tu prebacuje na telephoto kameru, i ne moze da izostri sliku uopste. Uspravno kada slikam isto 10x zum i vise, sve najnormalnije radi . Da li da cekam sledece azuriranje da vidim li je softverski bug ili u Promobi jer je do februara 2025 u garanciji.
Evo i slika

Prilozi

• 20240730_095013.jpg
    20240730_095013.jpg
    107 KB · Pregleda: 79
  • 20240730_095028.jpg
    20240730_095028.jpg
    199.9 KB · Pregleda: 82
Ja ga stavljao na stari p30pro... Sodoma i gomora... Pre njega imao cp MAX PRO, tako nesto.. E taj je bio full glue

Vrh Dno