Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Mislim da sam lepo napisao da taj problem realno postoji, ali da meni nikad nije smetalo. Osim toga, workaround uvek postoji. Nije dobar zum? Nema problema, samo se ti približiš. To da koristim profi aparat uz telefon, ne bih komentarisao.

Od kada sam instalirao poslednje azuriranje, desava mi se cesto (danas bar vise puta) da kada me neko zove,ja se javim ali i dalje stoji "Incoming call".Onda moram da prekinem i da zovem ja.Da li jos neko ima takav problem od azuriranja?

Ovo se meni dešavalo već nekoliko puta. Ali mislim da nije vezano za poslednje ažuriranje jer mi se desilo i pre toga. Mislim da je možda prvi put bilo pre 2-3 meseca okvirno.

Uradio wipe cache, nije pomoglo.

edit: sad sam malo pogledao po netu, uradio sam reset network podešavanja pa ćemo da vidimo da li će se više dešavati:

Poslednja izmena:
Сестрић је у некој комбинацији набавио половну Ултру. Е сад, питање заштите екрана. Је ли превише 7000 динара за Вајтстон комплет (2 стакла)?
Превише је кад бију се не прихваћа као одговор. 😄

7000 je manje nego 40+ ako se isto polomi tako da samo napred. Vidi eventualno na kp da nema jeftinije

Ovo se meni dešavalo već nekoliko puta. Ali mislim da nije vezano za poslednje ažuriranje jer mi se desilo i pre toga. Mislim da je možda prvi put bilo pre 2-3 meseca okvirno.

Uradio wipe cache, nije pomoglo.

edit: sad sam malo pogledao po netu, uradio sam reset network podešavanja pa ćemo da vidimo da li će se više dešavati:
Hvala na pomoci:)samo sam restartovao telefon i za sada (nadam se) radi ok

Jel zna neko nacin da nekako ugasim/blokiram 4g+ signal na telefonu, posto mi je ocajan, obican 4g je jako dobar, ali telefon se stalno kaci na 4g+. Ima li neka aplikacija za menjanje/zakljucavanje band-ova i slicno?

Da li je moguce postaviti default melodiju whatsappa umesto ove klasicne samsung melodije za notifikaciju. Je l ima negde da se skine ili slicno jer je u folderima kad hocu da promenim zvuk ne nalazim nista osim onih fabrickih zvukova

Mozes i neku od preinstaliranih melodija da postavis a mozes i da skines sa neta (zedge sajt npr). Ali moras da je kopiras u tacno odredjeni folder na telefonu gde on cuva melodije:internal storage/notifications

Mozes i neku od preinstaliranih melodija da postavis a mozes i da skines sa neta (zedge sajt npr). Ali moras da je kopiras u tacno odredjeni folder na telefonu gde on cuva melodije:internal storage/notifications
Upravo sam nasao na zedge sajtu melodiju, ali imaju samo onu staru melodiju za notif. za whatsapp

Ja toliko dugo drzim custom notifikacije da ni ne znam koja je default za wa...

Ekipa, ima li neko višak WSD staklo kojim slučajem za prodaju? mali S23

Šta mislimo o onim večnim gel zaštitama (samo za ekran) kad je ovaj model u pitanju? npr. oni Mobile Outfitters u Ušču

Hvala:)

Ekipa, ima li neko višak WSD staklo kojim slučajem za prodaju? mali S23

Šta mislimo o onim večnim gel zaštitama (samo za ekran) kad je ovaj model u pitanju? npr. oni Mobile Outfitters u Ušču

Hvala:)
Outfitters obidji, osim ako ne zelis osecaj latex-a na ekranu, koji znaš gde se još koristi naširoko.

Outfitters stavljen na tri telefona s23u. Na dva super a na trećem postoji taj čudan osećaj i kao da je čak i neravna folija.
Mislim da zavisi mnogo od onih devojaka koje stavljaju foliju i da je ovaj put kad nije bilo dobro folija u stvari bila pregrejana onim fenom jer ga je "fenirala" bukvalno tri puta duže nego inače.
Otisak radi super

Ја их не препоручујем из другог разлога. Прозвод је мање више ок, није ништа посебно, али ајде.
Оно што ми је засметало је када сам отишао у њихову радњу у БЕО-у, и када сам донео њихову фолију са другог телефона да ми за 1000 дин ставе на мој телефон (иначе је 3000), девојка што ради ми је рекла да то не може јер је други телефон у питању, наводно други телефон је мањи и фолија не одговара по величини мом. Као да ће они да је претопе и претворе у фолију за мој телефон. Рекла је да може да ми да попуст од 500 дин. Нека хвала. Од тада - довиђења!

Kako si mislio da ti prebace foliju sa telefona na telefon? Još ako nije isti model u pitanju. Koliko znam, te folije se seku po meri.

Нисам мислио да ми пребаце, него је било речено да ако донесем њихову фолију, стару, за 1000 динара ће ми ставити нову. Та стара фолија је била њихова, само са мало мањег телефона. Није било речи о томе да то не може.

Све у свему, добили су једног јако незадовољног (бившег) купца.

Нисам мислио да ми пребаце, него је било речено да ако донесем њихову фолију, стару, за 1000 динара ће ми ставити нову. Та стара фолија је била њихова, само са мало мањег телефона. Није било речи о томе да то не може.

Pa ako se vec ne pridrzavaju onoga sto su rekli/obecali (a ti mislis da si u pravu), za pocetak odes na sve soc mreze, tagujes ih i naprzis tamo kako se ne pridrzavaju svojih reci i obecanja.

ali, ne bilo koja stara folija, nego tvoja stara folija sa tvog telefona 😁
program "doživotne zamene" važi za taj telefon koji si odneo prvi put.
ne bi baš imali profita da staviš jednom foliju na Note 9 i onda do s25 serije vrtiš istu foru 😁

zato sad traže i foliju i papir sa modelom telefona na koji je prvi put stavljena.

Pa ako se vec ne pridrzavaju onoga sto su rekli/obecali (a ti mislis da si u pravu), za pocetak odes na sve soc mreze, tagujes ih i naprzis tamo kako se ne pridrzavaju svojih reci i obecanja.
Немам мреже.
ali, ne bilo koja stara folija, nego tvoja stara folija sa tvog telefona 😁
program "doživotne zamene" važi za taj telefon koji si odneo prvi put.
ne bi baš imali profita da staviš jednom foliju na Note 9 i onda do s25 serije vrtiš istu foru 😁

zato sad traže i foliju i papir sa modelom telefona na koji je prvi put stavljena.
Набијем их 😎

Meni je fascinantno da i dalje postoje ljudi koji bi dali 1000 din za parče folije koje košta 50 din. A tek kad čujem ovu cenu 3000 din, nije mi dobro.

Здраво свима, молио бих за малу помоћ. Узео сам јуче 23 ултра и приликом сваког позива излази ми обавештење на екрану где ме вибер обавештава са ким сам управо разговарао. Понављам у питању су обични позиви а из неког разлога се вибер меша и то ме страшно нервира. Верујем да је нека глупост у подешавањима у питању али ја од јуче нисам могао да провалим шта треба да урадим да ми то више не излази. Хвала унапред ако неко зна о чему се ради.

U viberu se to gasi, to je u svakom androidu ista glupost gde se viber meša u sve.

Здраво свима, молио бих за малу помоћ. Узео сам јуче 23 ултра и приликом сваког позива излази ми обавештење на екрану где ме вибер обавештава са ким сам управо разговарао. Понављам у питању су обични позиви а из неког разлога се вибер меша и то ме страшно нервира. Верујем да је нека глупост у подешавањима у питању али ја од јуче нисам могао да провалим шта треба да урадим да ми то више не излази. Хвала унапред ако неко зна о чему се ради.
To je neka vrsta identifikacije kad te zove nepoznat broj. Nije loša stvar, ako te nervira možeš je isključiti u opcijama vibera.

U viberu se to gasi, to je u svakom androidu ista glupost gde se viber meša u sve.
А да ли знаш да ми објасниш где конкретно у виберу, ја не могу да провалим од јуче:)
To je neka vrsta identifikacije kad te zove nepoznat broj. Nije loša stvar, ako te nervira možeš je isključiti u opcijama vibera.
Нису непознати бројеви, сваки контакт већ постоји у телефону. Зато ме и чуди

А да ли знаш да ми објасниш где конкретно у виберу, ја не могу да провалим од јуче:)

Нису непознати бројеви, сваки контакт већ постоји у телефону. Зато ме и чуди
Да ли можеш да скриншотујеш, да би било јасније?

Settings pa Calls and Messages i odstikliras ovo

Prilozi

• Screenshot_20240723_185909_Viber.jpg
    Screenshot_20240723_185909_Viber.jpg
    107.6 KB · Pregleda: 162
Stavili eu mi juce hidrocel na secenje, sve super ne vidi se, otisak prsta odlican, ok cena...jedino sto kad sam dosao kuci skontao sam da nema rupice za prednju kameru, mada radi ok i bez rupice jednako sam ruzan u oba slucaja i ne koristim je skoro nikada.
Samo sam radoznao, da li je trebala rupica ili ne mora? :)

Vrh Dno