Kme kme brigada u full modu a?
Bice dodata opcija kroz Good Lock module da biras sta hoces....Kako Vam radi AI editor fotki? Nesto mi njje jasno da li tako treba. Npr slikan auto u dvoristu na travi. Izbrisem auto zeleci da ostane samo trava na tom mestu ili ga premestim na drugo mesto na slici, a AI na staru poziciju auta nekad doda neku glupost,tipa drvo ili neku stolicu,a nekad i vrlo retko,ostane prazno kako i zelim.
SOT 3h 49mPogledajte prilog 435962Baterija znatno losija posle aptejda. Kako je kod vas? Ceo dan na wifi mrezi...
isto kao i tebi, nikako. i meni uvek neke gluposti generiše. stari object eraser radi 10 puta bolje.Kako Vam radi AI editor fotki? Nesto mi njje jasno da li tako treba. Npr slikan auto u dvoristu na travi. Izbrisem auto zeleci da ostane samo trava na tom mestu ili ga premestim na drugo mesto na slici, a AI na staru poziciju auta nekad doda neku glupost,tipa drvo ili neku stolicu,a nekad i vrlo retko,ostane prazno kako i zelim.
Meni katastrofa, jedva 10h sot-a 🙃Pogledajte prilog 435962Baterija znatno losija posle aptejda. Kako je kod vas? Ceo dan na wifi mrezi...
Vid stvarno. Moja greška. Vratio mi je posle update-a na samsung translation. TnxRadi prevođenje s penom i kada se kuca tastaturom.
Mislim da he Flossy jedno pola sata drobio samo o tome na s24u kada je radio recenziju!Ikonice notifikacija na AoD više nisu u boji aplikacije.
Meni je taj lik izuzetno neslušljiv. Ikonice na AOD nisu u boji...stvarno pakao. Iz celog ovog pisanja jedino mogu da razumem nezadovoljstvo promenom kako se nameštaju dugmići za back i to, jer su ljudi bili navikli, ovo sve ostalo su kozmetičke sitnice.Mislim da he Flossy jedno pola sata drobio samo o tome na s24u kada je radio recenziju!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari