Amortizzer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 495
Ja sam isto odradio factory posle update jer sam prodao Pixel 8 i kupio vanilu S23 opet. 😅

Šta je falilo Pixelu a bolje na S23?
Ja sam isto odradio factory posle update jer sam prodao Pixel 8 i kupio vanilu S23 opet. 😅
Isto, sestru sam savetovao da uzme 7pro, kupili, međutim baš mi ne leži.Jedino fotke su bolje na Pixelu. Sve ostalo je meni bolje na S23.
Pisao sam u Pixel 8 temi malo, uglavnom baterija slaba na 8 ici, stock android mi ne smeta ali neka rešenja koje imaju Pixeli su smešna naspram OneUI na šta sam navikao.
Jel zapamti rutine?Preporuka za factory ko je ažurirao na Oneui 6.
Sve pamti, barem sve što je vezano za Samsung i podešavanja.Jel zapamti rutine?
Jel se radi back up na komp?
Moraš da dozvoliš pristup podataka na telefonu. Trebalo bih odmah da ti se pojavi obaveštenje o nacinu upotrebe usb-a. Samo proveri da li taj kabal ima mogućnost prenosa podatak, pa da to pravi problem.Moze li mala pomoć?
Ne mogu da povežem s23 sa računarom. Tj kad povežem, samo se puni, a ubih se da nadjem način da ga povežem.
Može isto i preko Samsungovog klauda - temporary cloud backup (u settings/reset), isto radi kao smart switch, a podaci na klaudu ostanu do 30 dana. Meni samo mbanking i ConsentID aplikacije nisu radile posle, ostalo je radilo odmah ako se dobro sećam...Sve pamti, barem sve što je vezano za Samsung i podešavanja.
Na kompu preko smart switch-a, oko sat vremena mu je trebalo da skine sve, toliko i da vrati i još možda pola sata da kad prebaci na fon, ispodešava sve što treba.
Nakon toga uzmeš telefon i kao da se ništa nije ni desilo, osim što brže i bolje radi.
Jes, ali je preko kabla dosta brže.Može isto i preko Samsungovog klauda - temporary cloud backup (u settings/reset), isto radi kao smart switch, a podaci na klaudu ostanu do 30 dana. Meni samo mbanking i ConsentID aplikacije nisu radile posle, ostalo je radilo odmah ako se dobro sećam...
Instaliraj routine+ imaš tu backup routines. Ako pak imaš nativne onda bi trebalo da se povrate posle restore.Jel zapamti rutine?
Jel se radi back up na komp?
Nou, font je nov i ako hoces stari, stavis Roboto.Da li se prilikom factory reseta ikonice i font vrate u normalu?
promeni kablMoze li mala pomoć?
Ne mogu da povežem s23 sa računarom. Tj kad povežem, samo se puni, a ubih se da nadjem način da ga povežem.
INS - Call Recorder, CallerID, Samsung Pay
THL - Call Recorder, CallerID
XXV - Call Recorder, Samsung Pay
Šibni ga na THL. Stiglo ažuriranje odmah drugi dan.Nema jos uvek azuriranja menjao sam CSC na SEK zbog snimanja razgovora. Kakva je situacija kod vas koji ste menjali.Mogu da promenim na Evropu ali ne znam da li posle imam neki CSC sa mogućnošću snimanja razgovora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari