bogdan_trajkovic
Poznat
- Učlanjen(a)
- 04.09.2022
- Poena
- 45
Jeste, to je dodatna aplikacija u okviru Good Guardians. Ima je na Galaxy store.Jel app booster neka samsungova aplikacija ili nešto drugo ?
Jeste, to je dodatna aplikacija u okviru Good Guardians. Ima je na Galaxy store.Jel app booster neka samsungova aplikacija ili nešto drugo ?
Kako nema. U galaxy store koji je sada samo "store"Hvala, izgleda da su samo sklonili tu aplikaciju iz samsung prodavnice jer je ne nalazim.
Koja glupost. Pre će dobiti takve stvari EU nego Srbija, ali nema veze bitno da si rešio.Nazalost nema ovde u Sloveniji, mozda zbog toga
Znam za S10 seriju, posle nje nisam cuo ni za jedan model, ako mislis na problem sa ekranom.Тзв "зелена линија" проб се код самсунга јавља скоро увек и само је питање времена? Многим моделима дешава се та "појава" ако неко зна да појасни.
Zato će S24 i S24+ prodati 30% manjeSamsung prodao S23 seriju za 24 posto više nego S22 seriju.
![]()
Galaxy S23 vs Galaxy S22? - Koja serija je popularnija? - Bajtbox
Samsung je početkom ove godine predstavio Galaxy S23 flagship seriju i južnokorejska kompanija već se uveliko sprema zawww.bajtbox.com
E dobro je da ima nekog. Meni je baterija 4h19min SOT trenutno na 59% baterije, bez urađenog wipe-a, ne mogu da shvatim ovo ludilo posle svakodnevnog dopunjavanja prethodnih Note10, Flip3 i S22 i po nekoliko puta. Jeste mi ideal mali telefon ali je očigledno da se to u Android svetu neće nikada desiti, sklop dobre baterije, kamere i one-hand operation veličine... navikne čovek i na ovu ciglu jer definitivno, ovo je savršen telefon u svakom pogledu posle toliko godina lutanja Samsunga. Eto, za slučaj da opet izlogujem forum na duže, da se zapljunem.Evo ja sam zadovoljan. Samo da za koji dan malo legne novi UI 6 i ako baterija bude kao na 5.1 nema potrebe za factory reset odmah sebe vodim na pivo.
Znaci moja zena sto sece nokte, nije zena..^ mi imamo žene pa one imaju nokte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari