Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

@Milos9595 Jeste, imaš je kroz app good guardians. U njoj imaš joj nekoliko.

Hvala, izgleda da su samo sklonili tu aplikaciju iz samsung prodavnice jer je ne nalazim.

Pa da odgovorim sebi, a mozda ce i drugima znaciti. Skinuo sam Fine lock aplikaciju i preko nje app booster apk, tako da sada radi :)

Prilozi

• Screenshot_20231101_151436_Galaxy Store.jpg
    Screenshot_20231101_151436_Galaxy Store.jpg
    99.6 KB · Pregleda: 84
Тзв "зелена линија" проб се код самсунга јавља скоро увек и само је питање времена? Многим моделима дешава се та "појава" ако неко зна да појасни.

Nazalost nema ovde u Sloveniji, mozda zbog toga

Prilozi

• Screenshot_20231101_152057_Galaxy Store.jpg
    Screenshot_20231101_152057_Galaxy Store.jpg
    93 KB · Pregleda: 81
^ instaliraš neki VPN i selektuješ grad u Srbiji (pre toga izvadiš sim karticu ) ... Kod nas ima svega 😄😁

Ili da skines od apkmirror :D
Store link

APKMIRROR link:
Good guard
AppBooster

Posto sad dosta vas ima instaliran ui 6, ako moze neko samo da vidi kad na kratko povuce pa vrati nazad za recent apps, da li koci ovako, tj radi ovi prekidi

Тзв "зелена линија" проб се код самсунга јавља скоро увек и само је питање времена? Многим моделима дешава се та "појава" ако неко зна да појасни.
Znam za S10 seriju, posle nje nisam cuo ni za jedan model, ako mislis na problem sa ekranom.

^ ima čovek pravo to za zelene linije , jednom mom drugaru se svaki vikend kad izađe na S21U priviđale linije raznih boja na ekranu (doduše samo u klubu - valjda od onih boja laser zraka) i gle čuda sutra nestadoše 🤔 .

( ^ ako je Off unapred se izvinjvam)

Ali ruku na srce , moram priznati i ja sam fail baš na S10L , pozeleneo ekran i samo se ugasio . Sreća bio u garanciji = Pro Mobi i rešio .

Ако је био офф извињавам се. Има доста извештаја о томе. Ево линка само до неких модела. Пазарио бих неки модел информишем се шта одабрати, који су разлози.

^ ja nisam nigde pročitao da se to dešavalo od S10L. Ovo navode za telefone stare nekoliko godina što je i moguće da se desi, ako uzimaš sa legalnom garancijom nemaš razloga da brineš.

Evo ja sam zadovoljan. Samo da za koji dan malo legne novi UI 6 i ako baterija bude kao na 5.1 nema potrebe za factory reset odmah sebe vodim na pivo.
E dobro je da ima nekog. Meni je baterija 4h19min SOT trenutno na 59% baterije, bez urađenog wipe-a, ne mogu da shvatim ovo ludilo posle svakodnevnog dopunjavanja prethodnih Note10, Flip3 i S22 i po nekoliko puta. Jeste mi ideal mali telefon ali je očigledno da se to u Android svetu neće nikada desiti, sklop dobre baterije, kamere i one-hand operation veličine... navikne čovek i na ovu ciglu jer definitivno, ovo je savršen telefon u svakom pogledu posle toliko godina lutanja Samsunga. Eto, za slučaj da opet izlogujem forum na duže, da se zapljunem.

Potvrđuje i ja za bateriju. Na kraju dana izgura oko 6 sati SOT-a sa 30-tak pošto preostale baterije. Tako je otprilike bilo i pre nadogradnje. Naravno sve to zavisi od navika korisnika, od toga šta radi na telefonu, koliko slika, snima, igra igrice, surfujete... Ono što je meni bitno jeste to što me baterije ovog telefona nijednom nije izneverila - uvek uspe da izgura dan bez problema.

Isti slučaj. Svako ko ima S23 seriju, a ko je u mom okruženju nema zamerki na bateriju. Jel neko možda skidao WSD staklo? Mora da se greje pa da se polako skida, ili može bez grejanja samo da se skine? Pitam zbog lepka koji se zapkne.

^ ja ga imam. Ali mislim da kad se skida lepak ide zajedno sa staklom ne ostaje na ekranu. Do sada sve koje sam skidao ali ne WSD su na isti način bilo, lepak ide sa staklom i ekran ostaje čist.

I meni se tako čini da je logično, ali bolje da pitam :). Hvala :).

^ mi imamo žene pa one imaju nokte

Evo i meni na S23+ nakon ažuriranja sve manje više isto :) Baterija i dalje ekstra (a nadam se da će tako i da ostane, da ga ne ureknem sad :D ). Iskreno rečeno, telefon sa kojim sam u globalu baš zadovoljan - ja se doduše ne opterećujem previše sa traženjem mana i gledanjem xy reviews po netu, već jednostavno koristim telefon za ono što meni treba i u tom pogledu zaista nemam nekih zamerki. I da, neko je pominjao navikavanje na ravan ekran kada su u pitanju S23/S23+ - meni lično nikakav problem nije bio, a prethodno sam koristio više telefona sa zakrivljenim ekranom. Kome baš treba olovčica to je već druga stvar, ali sam ja i nju na prethodnin Note uređajima relativno slabo koristio, pa mi to i nije neki nedostatak.

Seče i moja :D ali eto imam i ćerku, pa ako nekada budem stavljao pa skidao WSD, znam kome ću da se obratim :D Ruku na srce, ja na S23+ i dalje nisam stavio ništa, pa ni foliju - ok mi je ovako a i otisak prsta radi sasvim fino. E sad, što će tu i tamo da bude koja peckica, šta da se radi :)

Nazad
Vrh Dno