Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Hidrofil folija koju lepe po meri i košta 1500 din rešava te probleme, a kao da imaš staklo na telefonu
Posle 15 dana na vrućini letos sva se uništila, pomerila, užas nikad više to ne bi stavio na ekran
Plus prst se nekako uvek lepi po toj foliji, odvratno bolje ništa ne stavljati
Problem sa otiskom je skoro sigurno do suve kože, evo krenulo hladnije vreme radi sve gore 😂

Koliko sam uspeo da vidim od Google aplikacije moze da se obrise Meet i Disk, tj da se deinstalira. Da li je neko to brisao i utice li nesto na rad googla ako se obrisu te 2 aplikacije?

Prelistao sam na preskok desetine strana, ali uglavnom se spominje ultra. Vredi li kupovati sad S23 za 600-tinak eu na KP? Kakva je autonomija i generalni utisci, da li ste zadovoljni?

Na dan ipo korišćenja, oko 7h sota. To je mog korišćenja. Ja prezadovoljan u odnosu na S20 SD. Za ovaj format telefona je to sasvim ok.

Jel se dešava nekome kada radi back(znači swipe sa strane), da mu uradi dupli back?

Prelistao sam na preskok desetine strana, ali uglavnom se spominje ultra. Vredi li kupovati sad S23 za 600-tinak eu na KP? Kakva je autonomija i generalni utisci, da li ste zadovoljni?
Odlican telefon, meni je autonomija 6,5-7h odlican kompaktan telefon.

I to je prilično velika razlika Bog me u brzini.

Razlika koja se ne vidi u realnom radu, samo u testovima i u brzini transfera podataka. Ovako, kome to nije bitna stavka nema tu razlike.

Hvala svima.

Sa običnim back radi lepo, ali navikao sam na ove gestures.

Treba da mi stigne S23 Ultra za dan dva, a kako mi telefon često ispada razmisljam o nekoj kvalitetnijoj zaštiti jer sam za prethodni samo na zamene stakla displeja dao preko 150 eura, a imao je masku i zaštitno staklo ( neko no name kupljeno u servisu za 1000 din)...
Šta mislite o Mobile Outfitters i njihovoj Bumper i Fusion foliji? Vredi li dati 10000 za to, i ima li neko iskustva da li stvarno štiti dobro telefon od lomova?
Da li čitač otiska prsta radi bez problema sa tom folijom?
Raspoložen sam da čujem i neke druge preporuke ukoliko ih ima.
Da se nadovežem sa utiscima nakon instaliranja kompletne fusion zaštite u Mobile Outfitters-u.
Uzeo sam maksimalnu zaštitu za 11000 ( fusion foliju za prednju i zadnju stranu i fusion bumper u paketu). Instalacija je odrađena vrlo profesionalno i trajala je nekih 40 minuta i dobio sam par saveta kako da čistim foliju, skidam bamper, doživotna zamena folije itd. Izgled telefona je fenomenalan sa zadnjom mat folijom(na nagovor radnika zbog otisaka koji ostaju na zadnjoj strani tokom korišćenja), a prednjom providnom folijom i crnim bamperom, S pen kao i čitač otiska prsta rade bez greške, a sam rad na telefonu je baš prijatan. Preporuka svima koji mogu da odrade ovo jer stvarno izgleda na oko vrlo izdržljivo. Što se tiče utisaka sve je već ovde rečeno. Fenomenalan telefon!!!

Jel se meni čini ili je postojao onaj "motion effect" na wallpaper-u? Fazon, kad se telefon pomera u ruci a wallpaper ima taj blagi efekat kao da prati pomeranje.
Sad vidim da mi to ne radi, ni sa originalnim wallpaper-ima, a ubeđen sam da je bilo tog efekta. 🙂
Ne znam dal ima i do rezolucije wallpapera.

Ne vidim da postoji opcija da se uklj/isklj.

Imaš to da namestiš u jednom od Good Lock modula za bilo koju pozadinu.

Postavih sad pitanje u podforumu za opremu za motorna vozila, ali mislim da je veca verovatnoca da cu ovde dobiti odgovor... :D
Dobio sam carbon masku sa magsafe-om za s23u, nesto slicno pitaka magez... Ima li ko kakvu preporuku za magsafe car holder, pozeljno neki za ventilciju?
Koristim ovaj https://vi.aliexpress.com/item/1005...t_main.71.667618024tfUJv&gatewayAdapt=glo2vnm - punjenje radi bez problema i magnet je jak, drži S23 (mali) bez problema.

Da se nadovežem sa utiscima nakon instaliranja kompletne fusion zaštite u Mobile Outfitters-u.
Uzeo sam maksimalnu zaštitu za 11000 ( fusion foliju za prednju i zadnju stranu i fusion bumper u paketu). Instalacija je odrađena vrlo profesionalno i trajala je nekih 40 minuta i dobio sam par saveta kako da čistim foliju, skidam bamper, doživotna zamena folije itd. Izgled telefona je fenomenalan sa zadnjom mat folijom(na nagovor radnika zbog otisaka koji ostaju na zadnjoj strani tokom korišćenja), a prednjom providnom folijom i crnim bamperom, S pen kao i čitač otiska prsta rade bez greške, a sam rad na telefonu je baš prijatan. Preporuka svima koji mogu da odrade ovo jer stvarno izgleda na oko vrlo izdržljivo. Što se tiče utisaka sve je već ovde rečeno. Fenomenalan telefon!!!
Daj molim te postavi ovde fotku kako izgleda telefon za zaštitom od 11000

Evo i slika sa i bez bampera. Uopšte nije tolika razlika u veličini, a što se tiče težine neprimetna je. Meni je prevashodno zaštita bitna a bamper je baš čvrst (jedva se skida) i lepo pokriva ivice ekrana. Gledajući ga ne verujem da neki pad telefona može da dođe do samog ekrana i folije koja je ipak tu zbog zaštite od grebanja. Bez bampera ivice telefona su potpuno nezaštićene pa telefon teško da bi dugo ostao neoštećen :) IMG-b4d00381a95716a06bb041b1639e9ff1-V.jpg

Prilozi

• IMG-1c5da044e64c3d62d28d69719d499e7f-V.jpg
    IMG-1c5da044e64c3d62d28d69719d499e7f-V.jpg
    71.8 KB · Pregleda: 45
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno