Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Moraju da prodaju stare zalihe i reciklirane s22 :D
Salu na stranu, E2200 po testovima izgleda skroz drugacije od onog iz s22 serije.
Usavrsenija tehnologija proizvodnje, bolji yield. U svakom slucaju bolji od s22 ali nedovoljno jeftin i dobar da bilo ko uzme s23fe umesto obicnog s23.
Mada bih za te pare pre uzeo Piksel bez garancije nego fe.

Ma nema šanse da bih uzeo S23 Fe. S21 fe je priličio S seriji više od ovog sad S23 fe.
I ja sam primetio da kažu da je izlgeda malo doteran taj 2200 exynos ali džabe kad je i dalje exynos. Meni ovo deluje baš bezvezan telefon, kao neki A54 Pro recimo.

Остало им шкарта од претходних година па ајде да склепају у 23 FE. FE је био одличан телефон и куповина у годинама када је S серија има појединих бољки, поред одличне 23 серије ово је небулоза купити...

Pa kaze...galerija-meni-about gallery -6puta kucnemo na verziju i na taj nacin ukljucimo gallery labs. Verovatno je vecini bio ukljucen. onda u gallery labs ukljucimo album entry locks opciju I mozemo da zakljucamo bilo koji album u galeriji otiskom prsta. Ja sam morao da izadjem iz galerije da bi se pojavila opcija. Nije kao zakljucavanje u Security Folderu ali nije lose

A gde bi trebalo posle da je taj labs kada se ukljuci?

Zna li neko, koja je fora sa S23 Ultra i 16GB RAM na kutiji? Imei deluje ok, poklapa se za kutijom i web kaže da je legit. Ali 16GB ne postoji...?

Prilozi

• Screenshot_20231005_105341_Bazos.jpg
    Screenshot_20231005_105341_Bazos.jpg
    56.5 KB · Pregleda: 86
Postavih sad pitanje u podforumu za opremu za motorna vozila, ali mislim da je veca verovatnoca da cu ovde dobiti odgovor... :D
Dobio sam carbon masku sa magsafe-om za s23u, nesto slicno pitaka magez... Ima li ko kakvu preporuku za magsafe car holder, pozeljno neki za ventilciju?

Колико сам упућен, има верзија са 16 рама, сад не знам да ли иде са 16/512 или је ипак 16/1Tb...

Postavih sad pitanje u podforumu za opremu za motorna vozila, ali mislim da je veca verovatnoca da cu ovde dobiti odgovor... :D
Dobio sam carbon masku sa magsafe-om za s23u, nesto slicno pitaka magez... Ima li ko kakvu preporuku za magsafe car holder, pozeljno neki za ventilciju?
Meni je ovaj odlično radio sa iPhone12. Sad čekam magsafe masku za S23, da vidim kako će sa njim raditi.
https://vi.aliexpress.com/item/1005...t_main.51.3d651802MGXsCn&gatewayAdapt=glo2vnm

Ovo je 8/256.

Kakav, ne jedan korak nazad nego leap of faith iz Assassins Creed-a.
Ne zasluzuje ni da mu se otvori nova tema ovde niti da se prica o njemu u ovoj

Pokusaj da uvale zaostale procesore od s22 serije na talasu uspeha s23 serije. Pa ko se upeca... kad cujem kako na primer kod operatora prodavci uvaljuju ljudima telefone "jer su jaci", ne bi me cudilo da se ovo i bude prodavalo.

Zna li neko, koja je fora sa S23 Ultra i 16GB RAM na kutiji? Imei deluje ok, poklapa se za kutijom i web kaže da je legit. Ali 16GB ne postoji...?
Сумњива легалност телефона, кинези штампају те налепнице по наруџбини па се неко заиграо са бројевима.

Колико сам упућен, има верзија са 16 рама, сад не знам да ли иде са 16/512 или је ипак 16/1Tb...
Gde si našao to? Nigde nisam mogao da pronađem.
Inače, jedna jedina stvar šta sam našao je ovaj mađar objašnjava kako je to fejk. Ali onako, bolji fejk od onih za 100e. A mogu vam reći, puni su oglasi ovih u Slovačkoj ovde.
Evo link, ne znam šta je nešto zeza.

Beli je fejk.

Gde si našao to? Nigde nisam mogao da pronađem.
Inače, jedna jedina stvar šta sam našao je ovaj mađar objašnjava kako je to fejk. Ali onako, bolji fejk od onih za 100e. A mogu vam reći, puni su oglasi ovih u Slovačkoj ovde.
Evo link, ne znam šta je nešto zeza.

Beli je fejk.

16/256 је свакако фејк, али још док је трајао preodred чини ми се да је за онлајн поручивање на јачим тржиштима била верзија са 16/1Tb...можда грешим, али ми се та информација урезала у сећање...
Једино што је сигурно, да је базни модел кретао од 256Gb складишне меморије, нема 128...

^ po gsm areni najjači model je 12gb/1tb. Da ima jača verzija sigurno bi napisali.

Znam kako izgleda, ali dal ti je ova sa slike koju sam ja okacio mnogo drugačija od ove tvoje? Sitne su razlike, ali ovo sto sam okacio je fejk sa oglasa. A lik trazi 700e. 🤣

Daj taj oglas ovamo, da ljudi znaju ko prodaje te lažne/fejk telefone!?

Nazad
Vrh Dno