Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Meni se večeras prvi put desilo da je telefon počeo ozbiljno da mi laguje, i tako u više navrata. Najlakše bih to opisao kao "scroll delay", i to u svim aplikacijama i unutar Podešavanja. Jitter, lag...

Da li je neko imao sličan problem? Trajalo je pola sata, prodisalo, i onda opet. Sada je opet sve OK. Videću hoće li se ponavljati.

Poslednja izmena:
E ovo je je jedina stvar na kojoj Apple skidam kapu - nema padanja cena kao Samsungu ... Čim su počele glasine o S24 seriji a i predstavljanju iph 15 , Samsung odmah obara cene i naravno u oglasima novi S23U = 840€ (oni kod "nezvaničnih" uvoznika )
Jesi li zvao da proveriš stanje?
Pišu oni na oglasima svašta, ali nemaju da prodaju. Čak je zbog nestašice i poskupela s23 serija kod nezvaničnih.

Da li je dobio neko apdejt ?
pratim jednog lika na tviter pa kaze da je konacno pusten avg 😂😂

Screenshot_20230830_080717_Software update.jpg
Jeste, pusten je pred septembar 😅🤣😁
I idalje je OneUI 5.1

Poslednja izmena:
Evo za sve vas koji ste na EUX.

izgleda da pratimo istog lika hehe,
frija soft vidi novi update...

A mi cekamo beta2 one ui 6....
za divno cudo, meni osim onih glupih animacija nista drugi nije zezalo na ovu prvu verziju 😂
Da to je taj, kaze da ce sutra da puste i beta 2, videcemo bas :D samo da poprave ove animacije i mogu i stabilnu verziju da izbace :D

za divno cudo, meni osim onih glupih animacija nista drugi nije zezalo na ovu prvu verziju 😂
Da to je taj, kaze da ce sutra da puste i beta 2, videcemo bas :D samo da poprave ove animacije i mogu i stabilnu verziju da izbace :D
Bas tako. Sve radi i na beta 1.
Ovaj Tarun i ICE tvrde da tek treba da ubace nove brze animacije u one ui 6.
Tako da bi trebalo da bude sve jos bolje. Videcemo :)

Ja bogami instaliram. Ako s ovolikim kasnjenjem bude kuknjava, svaka im cast. :D

Jesi li zvao da proveriš stanje?
Pišu oni na oglasima svašta, ali nemaju da prodaju. Čak je zbog nestašice i poskupela s23 serija kod nezvaničnih.
Proverio sam upravo , više boja na stanju 8/256 za 840€ ... Još me ubeđuje da mi rezerviše boju i pita kad dolazim ... Znači ima S23U vakum po 840€ = po meni odlična cena .

Svi poznati Madjari regulisu garanciju

Stigao avgustovski update, nisam primetio ništa novo. Manje više security patch. Videćemo ima li promene sa baterijom ili bilo kakvih drugih poteškoća, u prvih pola sata sve OK.

OneUI 6 kreće 5. oktobra?

Lh
Stigao avgustovski update, nisam primetio ništa novo. Manje više security patch. Videćemo ima li promene sa baterijom ili bilo kakvih drugih poteškoća, u prvih pola sata sve OK.

OneUI 6 kreće 5. oktobra?

Apdejtuj camera asistent, imas 2x zum u kameri 😂
I Vidim po netu kazu da je dosta fluidan i animacije i ui uopste...u odnosu na prethodne

I ja ga preuzeo, pa ćemo da vidimo. Na A1 još ništa, ali na drugom van operatera je stigao. Moraću jednom testa radi oba telefona na 100% i da ih ostavim preko noći da vidim kako svlače bateriju, ali to tek kada i A1 dobije update. Čini mi se da curka negde na 12/512 i Yettel mreži.

Da li neko ko poseduje Xiaomi 65W GaN (USB A + USB C) može da mi potvrdi da li super fast charging radi sa kablom koji stiže u paketu ili mora kabl koji stiže uz telefon? Provrteo sam 2 Samsunga i nijedan neće super fast charge nego su oba fast charge
Takođe super fast charging radi sa oba kabla (xiaomi i samsung). Običan S23.

Uh, samo da nije više od toga. Verujem da je u ProMobi-ju možda i jača cena.

To i nije tolko skupo :D
Meni su, tj na mog oca , za note 20 ultra ekran i okvir 280e trazili..i to ne u promobi

Ја платио замену екрана за N20U 30 хиљада округло, слична је цена свуда, максимално разлика 10 - 20 е, осим наравно негде где траже и 350е..

Saćekat ću sa zamenom, potpuno sve radi, ekran, touch, vidi se pukotina po sred ekrana i malo ostecenje na cosku.

Ja sve nesto razmisljam sta da radim. Meni je telefon ispao ali posto je bio umotan u hidrogel i Nilkin neki debeli, nema nigde nikakvog ostecenja, nikakvog naprsnuca a nekih 4mm kvadratna na ivici su mi crkla, kao da se displej "pocepao", bukvalno izgleda kao zanoktica :D
Baš je malo, ne znam šta raditi. Ipak čini mi se da ću da sačekam da se cene zamene displeja malo koriguju pa taman će do tada i baterija malo da zamre, tada zamenim sve i to je to.
A mislim da bi bukvalno prosao reklamaciju ...

Ipak čini mi se da ću da sačekam da se cene zamene displeja malo koriguju
Da ne bude da čekaš Godoa, evo kolega iznad kaže da je platio 30k zamenu ekrana za N20U, telefon star 3 godine...

Kakav je ekran na S23(svetlina), baterija i kamera?
Vidim sad da ih po oglasima ima i za 550e

E ovo je je jedina stvar na kojoj Apple skidam kapu - nema padanja cena kao Samsungu ... Čim su počele glasine o S24 seriji a i predstavljanju iph 15 , Samsung odmah obara cene i naravno u oglasima novi S23U = 840€ (oni kod "nezvaničnih" uvoznika )
Iskreno znaš koliko me briga dal pada cena
Bitno mi je da telefon radi bukvalno savršeno

Nazad
Vrh Dno