Ima neko predlog za neku baš tanku masku, a da ima dobar grip i ne klizi? Za mali S23.
Ja sam za običan S23 naručio 4 maske, reko' da vidim dal' ću da ubodem neku da je dobra.
Naručio 3 klasične jeftine silikonske, i onu Spigen Liquid Air tamno zelenu.
I evo skoro mesec dana kako koristim samo ovu jeftinu, potpuno providnu masku, i izuzetno sam zadovoljan. I koliko je tanka (ne volim da od telefona pravim hladno oružje), i kako izgleda i kako leži u ruci.
Druge dve jeftine su bile ove popularne u pastelnoj boji, koje sa unutrašnje strane imaju tanki mikrofiber. Na oko sve deluje ok, ali definitivno osećaj u ruci je bio da skoro i nema nekog gripa. Ono najgore je da telefon kada se stavi u masku, nema podjednaku zaštitu po svim ivicama - na tri strane je ok (viri maska oko 1mm iznad telefona), ali na jednoj je skroz u ravni telefona. 100x puta stavljao, skidao da proverim da nije do mene, isto, na obe te maske (baš vrlo slične). Probao sam čak na jednoj da skinem i taj mikrofiber, da vidim da nije do toga, jok, isto.
Spigen Liquid Air odlična maska, dobro izgleda, tanka, grip savršen, ali ja eto, prost čovek, ostavio ovu providnu
🙂
Ove pastelne, sa mikrofiberom su: "Teracell Soft Velvet" i "Teracell Nano Silikon".
Providna: Teracell transparent
Spigen Liquid Air dark green:
Teracell Nano silikon tamno plava: