Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

E, batalte' masu da krublate aman 😁

Jel neko koristio Gcam na S23U i koju verziju?
Kako radi? Da li vredi instalirati je?
Ja koristim ovu i za sada sam prezadovoljan, video snimam zvanicnom aplikacijom ali HDR na ovoj gcam ne moze da se poredi sa zvanicnom.
Ostrije je, boje prirodnije itd. Koristim sharp profile ali imate low i medium pa birajte.

Bog me, skida bateriju ovaj džuuuuullllliiiii. Čini mi se da procenti brže padaju.

Definitivno postoji neki ozbiljan problem sa fingerprint scanner i počinje da me nervira...
Čiste ruke čist ekran WTF nikad ništa nalik tome na Oneplus 8 za skoro 3g
Vrlo moguće da je do folije neke hydrogel što mi je stavio lokalni švercer
Kad mi stignu ove za Aliexpress skidam ovu baš sa vidim sta se dešava

Poslednja izmena:
Navici ces se😂
Ja koristim ovu i za sada sam prezadovoljan, video snimam zvanicnom aplikacijom ali HDR na ovoj gcam ne moze da se poredi sa zvanicnom.
Ostrije je, boje prirodnije itd. Koristim sharp profile ali imate low i medium pa birajte.
Koju verziju, vidim ima ih brdo od v1 pa nadalje

Poslednja izmena:
Definitivno postoji neki ozbiljan problem sa fingerprint scanner i počinje da me nervira...
Čiste ruke čist ekran WTF nikad ništa nalik tome na Oneplus 8 za skoro 3g
Vrlo moguće da je do folije neke hydrogel što mi je stavio lokalni švercer
Kad mi stignu ove za Aliexpress skidam ovu baš sa vidim sta se dešava
Oneplus 8 mi je otključavao 10/10, mnogo dobar senzor. I kada ne naslonim lepo, kako god da stavim prst.

Po oglasima vakuum S23 ultra od preko,bez garancije vidim po oglasima 850 e verzija 8 GB rama,dobra cena.
Da li ima sada razlike izmedju modela za Evropu i za nase trziste?

Takodje se pridruzujem kritkama fingerprinta. Ja sam moj registrovao prvi put nakon stavljanja folije (velika greska, sad kad vidim po netu i threadu), i bas uzasno radi. Generalno koji god je bio opticki, radio je top, ali ovi ultrasonic se bas muce.
Inace, jutros od 8:30h do evo 9:30pm skoro, sa 100% na 35%, ja prezadovoljan. Light mode definitivno najvece iznenadjenje u celoj seriji, a svasta se radilo sa telefonom, skoro 8h SOT.

Pozdrav ekipa.

U petak mi je stigao novi Samsung Galaxy S23 Plus. Sve je bilo super,aplikacije,kamera,performansa, zaslon ali zasada mi je problem baterija.Svake 2-3 minute mi mobitel izgubi 1%,a sve postavke su minimalne.Negdje sam pročitao da je to normalno jer se mobitel i baterija trebaju prilagoditi radu i aplikacijama. Što vi mislite o tome?

Sa senzorom otiska prsta nikakvih problema, doduše bez folije (ultra). Vec 2 meseca mi stoji spigen screen protector, nikako da ga namestim. Planiram ove nedelje da ga konačno namestim, pa cu javiti utiske.

Inace, mislim da mi junski update ipak malo brže cepa bateriju, mozda nekih 10% brže, ali videcemo kroz jos korišćenja. Doduse, nisam radio factory reset i ostalo. Jul ću da odlažem do daljnjeg.

Ako njih pitaš, nema tu šta da se popravi. A i tek su ih pokvarili sa iOS 16, rano je za promene

Sad zamisli ove sa Xiomi modelima,pa dodaj sve to 10x ,plus par godina za ispravku ako dobiju ispravku
Jedino im nije dosadno,kad nista ne radi kako treba imaju reklame da gledaju bar nesto
To radi besprekorno 😄

Ovi problemi sa fingerprint scanner su skoro sigurno zbog folija na ekranima
Ako neko ima hydrogel foliju rezervnu nek probao da skine postojeću i testira kako radi
Meni je touch jako čudan kako sam stavio foliju

... a da se Vi svi lepo vratite na te Vaše vanplusove, nordove, opove i ostale egzotične i fascinantne modele telefona, i pustite temu da ''prodiše'' ...
Otisak prsta na S23 Ultra radi skoro savršeno, nikakvih problema, sa hydro-gel folijom od prvog dana, plašite ljude Vašim bespotrebno agresivnim ponavljanem isitih post-ova, greška se rešava pretraživanjem i čitanjem iskustava korisnika i saveta zvanične podrške, nikako ''kme-kme meni ne radi...'' i tako svaki 2-3 post isti, eventualno promenjen redosled reči.
Poziv za admin-a da reaguje!

Ne razumem objavljivanje postova na kojima se žalite na otisak prsta a stavili ste neke folije?! Gušite temu bezveze.
Ako imate problem sa otiskom prsta bez folije, okej.
Od kad su krenuli telefoni sa zakrivljenim ekranima u svakoj temi se polemiše koja zaštita za staklo je najbolja i svima je jasno da je to WS.

Niko ne guši temu, na prethodnih 30 strana se piše koliko baterija traje kraće posle svakog apdejta. Piše se o tome kako sa tim istim zaštitama optički skener radi bez problema a ultrasonični ne radi i da li ima pomoći. I ne vidim zašto je gušenje teme ako neko ima neki problem, ili moraju samo hvalospevi kao da nam je svima deda ostavio Samsung u nasleđe. Ako meni ne smeta i preskačem postove o bateriji jer nemam sa njom problema, onaj ko nema problema sa otiskom neka preskoči te postove. Nekada su forumi bili kao virtuelna kafana, svi su pričali o svemu, a sad je sve offtopic ili ne daj Bože da neko kaže nešto negativno o omiljenom brendu...

Meni je postalo muka sto u temi za telefon non stop maske i folije, necu masku, necu foliju hocu da uzivam u uredjaju.

Ajde da je ponekad ali imam osecaj da je svaka druga poruka samo o tome i bateriji koja je odlicna dokazali smo, dosta vise.

Predlazem da se posebna tema otvori za ove gluposti za sve telefone na jednom mestu pa tamo do zore neka se prica o ali expresu, povoljnim folijama itd.

Pa moraju da usmeravaju korisnike na sledecu generaciju, koja je brza, bolja, a samo malcice skuplja. A u stvari isti telefon, isto sve, samo drugo pakovanje i bolji OS, koji vrati sve na fabricka podesavanja. :D

I kod mene julski cedi bateriju momacki.
P.S. Sa Whitestone dome staklom, apsolutno nikakav problem sa otiskom.
Ako neko ima viska Whitestone dome stakla za s23+ neka mi se javi, kupio bih jedno :)

Dal ste vi realni... a sta je sad problem drzati zastitno staklo na ekranu samo da se ne kaze nista lose za telefon? Ajde malo smanjiti dozivljaj, ako to sve radi onda super uzivaj ali zasto ljudi ne bi podelili bas lose iskustvo sa otiskom prsta. Prva stvar kad ga uzmes u ruke, mora da radi kako treba a to je otisak prsta.

Vrh Dno