Ja koristim ovu i za sada sam prezadovoljan, video snimam zvanicnom aplikacijom ali HDR na ovoj gcam ne moze da se poredi sa zvanicnom.Jel neko koristio Gcam na S23U i koju verziju?
Kako radi? Da li vredi instalirati je?
Koju verziju, vidim ima ih brdo od v1 pa nadaljeJa koristim ovu i za sada sam prezadovoljan, video snimam zvanicnom aplikacijom ali HDR na ovoj gcam ne moze da se poredi sa zvanicnom.
Ostrije je, boje prirodnije itd. Koristim sharp profile ali imate low i medium pa birajte.
Oneplus 8 mi je otključavao 10/10, mnogo dobar senzor. I kada ne naslonim lepo, kako god da stavim prst.Definitivno postoji neki ozbiljan problem sa fingerprint scanner i počinje da me nervira...
Čiste ruke čist ekran WTF nikad ništa nalik tome na Oneplus 8 za skoro 3g
Vrlo moguće da je do folije neke hydrogel što mi je stavio lokalni švercer
Kad mi stignu ove za Aliexpress skidam ovu baš sa vidim sta se dešava
LMC8.4 R17 a verzija configa poslednja koja postoji, trenutno v13.Navici ces se😂
Koju verziju, vidim ima ih brdo od v1 pa nadalje
Bar nesto popravi...na ios-u cekam 2verzije os da isprave glupa obavetenja j dalje nista...a u medjuvrenu pokvareno ohohiJel sa Samsungom uvek ovako? Svakog meseca neki apdejt koji nešto popravi a nešto pokvari?
Znaci preporuka bi bila da se preskoci ovo azuriranje?Taman mi je baterija legla na svoje mesto...Dokazali smo da je baterija odlična, a sad dokazujemo da je srozavaju novim ažuriranjima.
Znaci nije placebo efekat kao što bozic bata kaze?🤷Meni je upravo stigao,al vidim da se dosta ljudi žali na prebrzo trošenje baterije,pa ne znam dal da ga puknem.A taman mi je dobro legla baterija.🤷🤔I kod mene julski cedi bateriju momacki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari