Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Valjda ce stici nekad 😂

Da li se još nekome desilo da se nakon aprilskog apdejta s pen kratko diskonektuje? Sve to izađe kao obaveštenje,i posle toga nesmetano radi

Prilozi

• Screenshot_20230410_002421_Air command.jpg
    Screenshot_20230410_002421_Air command.jpg
    124.8 KB · Pregleda: 107
Doduše, to ti je bitno samo ako ćeš da koristiš često olovku kao daljinski. Kao pisaljka, ona će svakako da radi, bila konektovana ili ne.

Doduše, to ti je bitno samo ako ćeš da koristiš često olovku kao daljinski. Kao pisaljka, ona će svakako da radi, bila konektovana ili ne.
Trajanje baterije je mali korak za telefon, a veliki za Hbisa kad se sledeći put bude hvalio kolegama 😬

Kakav je zvuk stereo zvucnika? Mozda u poredjenju sa iphone 14 pro/max?

Trajanje baterije je mali korak za telefon, a veliki za Hbisa kad se sledeći put bude hvalio kolegama 😬
Svako vađenje olovke iz uređaja je rezultiralo takvim obaveštenjem. Nije zaista prijatno kada vidiš obaveštenje da je olovka diskonektovana i da razmišljaš da li će posle toga nastaviti da radi ili ne

Svako vađenje olovke iz uređaja je rezultiralo takvim obaveštenjem. Nije zaista prijatno kada vidiš obaveštenje da je olovka diskonektovana i da razmišljaš da li će posle toga nastaviti da radi ili ne
Ma znam, zezam se. Koliko se secam, ja sam prvi ovde prijavio problem za S pen kad mi je stigao telefon, samo sto nije bila porukica nego se totalno diskonektuje pa moras da je povezujes. Tako je bilo dok nisam odradio reset, sad je sve ok.
A ovo je isto ok, promenili su nacin povezivanja olovke sa telefonom od ove serije, naviknes se, treba joj sekund da se poveze. Svakako bih drzao tu opciju ugasenu jer produzuje radni vek olovci, sto same olovke, sto njene baterije.

На тем Западу нерадни дан :)

Prilozi

• 20230410_105956.jpg
    20230410_105956.jpg
    218.1 KB · Pregleda: 151
Pogledao sam poslednjih par stranica i ne spominje se pa se izvinjavam ukoliko je negde ranije mozda pokrenuto.

Kupio sam s23 novi neotpakovan i dva punjaca 45w, od 15% do 100% mi puni bukvalno 2sata, da li se ovo ikome desava?

Baterija stvarno super drzi ali ovo punjenje nisam ocekivao sa kablom i novim punjacima. Kupio od lika sa kupujem prodajem sa 200dobrih ocena neotpakovano ali ne znam sta da radim, samo sto sam namestao mobilni ceo dan zao mi da menjam i da se vijam..

Nisu to original punjači.

Eventualno da probaš da puniš sa kablom koji je došao uz telefon i da vidiš da ti ovde nije isključeno brzo punjenje. Screenshot_20230410_134628_Device care.jpg

Haha hvala druze stvarno je bilo iskljuceno. Ukljucio sam pa cu pratiti.

Ali koji car je stavio opciju prilikom implementacije da se bira uopste brzo punjenje, pa naravno da svako hoce brzo punjenje, kao "jel bi voleo da ti zena ima velike s*se ili male"

Ali koji car je stavio opciju prilikom implementacije da se bira uopste brzo punjenje, pa naravno da svako hoce brzo punjenje, kao "jel bi voleo da ti zena ima velike s*se ili male"
Pa neko kome se puni telefon preko noći, nema potrebe da se puni brzo ako nekom stoji preko noći na punjaču

Iskreno nisam istrazivao koliko produzava zivotni vek baterije na taj nacin i mozda sam samo ja zavisnik da mi je puno da sam odvojen 2 sata od mobilnog ali eto, mozda da je default odabrano fast charging dok je old school opciono da mi sto dramimo lakse podnesemo prve dane koriscenja novog uredjaja:D

Svakako God bless forumase

***, nisu svi svesni svojih Edipovih kompleksa. 😅
A Samsung želi da minimizuje rizik samozapaljivanja, kao i da ljudima što duže traju baterije. Mnogi to neće ni primetiti, pa će ostaviti tako i biće zadovoljni brendom duže. Onima kojima to zasmeta će pitati za savet ili su već sami prošli kroz sve opcije u podešavanjima, pa namestili kako im odgovara. I svi zadovoljni.

U Samsungovoj radnji je nov punjač 2500 rsd. Takav sam ja uzeo, ne znam zašto ljudi daju dosta para na telefon i maske, wd stakla...a škrtare na punjaču.

A i ja bih radije dugme za veliko d*pe umesto malo al šta ćeš... A verovatno i ona za magnifier tako da smo na nuli svi

Poslednja izmena:
Ja sam se za youtube premium prijavio pre tipa dve nedelje i mislio sam da je to opste poznato posto su svi drljali members aplikaciju radi prijave za slusalice.

Sve radi kako treba.

Мени ово није успело јер имам revanced. Ако неко нађе начин, нек јави.
Ја сам пробао да обришем revanced, да обришем Cache од фабричке апликације, ал неће.
Revanced je opet kompletnija aplikacija od YT premiuma, presao bi s konja na magarca :sneaky:

Слажем се. Мени би требало за ТВ, а колико знам, нема revanced за ТВ. Има додуше smarttube, ал не ради толико лепо, и визуелно ми се не допада.

Zna li ko na šta se tačno odnosi ova Sleeping opcija, do koje se dođe kada se uđe na Turn on Automatically u Routines?

Screenshot_20230410_180000_Modes and Routines.png

Screenshot_20230410_175938_Modes and Routines.png

Nazad
Vrh Dno