mrmilos
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.02.2005
- Poena
- 515
Nicim izazvan sta da ti kazem....Ti si bas dugo posle mene uzeo tel i stigle ti sluske, meni jos nista 😃
Nicim izazvan sta da ti kazem....Ti si bas dugo posle mene uzeo tel i stigle ti sluske, meni jos nista 😃
Diskonektovao se i pre tog apdejta, recimo da je normalno. 🙂Da li se još nekome desilo da se nakon aprilskog apdejta s pen kratko diskonektuje? Sve to izađe kao obaveštenje,i posle toga nesmetano radi
Probaj ovo da ukljucis.^ Taman da se kolegi malo pre pohvalim olovkom,kad ono cvrc,izađe obaveštenje. Video i kaže baci ga o zid 😀
Trajanje baterije je mali korak za telefon, a veliki za Hbisa kad se sledeći put bude hvalio kolegama 😬Doduše, to ti je bitno samo ako ćeš da koristiš često olovku kao daljinski. Kao pisaljka, ona će svakako da radi, bila konektovana ili ne.
Svako vađenje olovke iz uređaja je rezultiralo takvim obaveštenjem. Nije zaista prijatno kada vidiš obaveštenje da je olovka diskonektovana i da razmišljaš da li će posle toga nastaviti da radi ili neTrajanje baterije je mali korak za telefon, a veliki za Hbisa kad se sledeći put bude hvalio kolegama 😬
Ma znam, zezam se. Koliko se secam, ja sam prvi ovde prijavio problem za S pen kad mi je stigao telefon, samo sto nije bila porukica nego se totalno diskonektuje pa moras da je povezujes. Tako je bilo dok nisam odradio reset, sad je sve ok.Svako vađenje olovke iz uređaja je rezultiralo takvim obaveštenjem. Nije zaista prijatno kada vidiš obaveštenje da je olovka diskonektovana i da razmišljaš da li će posle toga nastaviti da radi ili ne
Pa neko kome se puni telefon preko noći, nema potrebe da se puni brzo ako nekom stoji preko noći na punjačuHaha hvala druze stvarno je bilo iskljuceno. Ukljucio sam pa cu pratiti.
Ali koji car je stavio opciju prilikom implementacije da se bira uopste brzo punjenje, pa naravno da svako hoce brzo punjenje, kao "jel bi voleo da ti zena ima velike s*se ili male"
***, nisu svi svesni svojih Edipovih kompleksa. 😅Haha hvala druze stvarno je bilo iskljuceno. Ukljucio sam pa cu pratiti.
Ali koji car je stavio opciju prilikom implementacije da se bira uopste brzo punjenje, pa naravno da svako hoce brzo punjenje, kao "jel bi voleo da ti zena ima velike s*se ili male"
Sve i da su original punjaci, ako imas obican s23, punjenje moze max na 25wKupio sam s23 novi neotpakovan i dva punjaca 45w, od 15% do 100% mi puni bukvalno 2sata, da li se ovo ikome desava?
Znaš da postoji i ovo:Da li se neko igrao sa Good Lock-om i dodatnim aplikacijama? Smara sto nije dostupno na store-u zbog regiona, ali mogu pojedinacne aplikacije da se sideload-uju (mada i u njima su limitirane funkcionalnosti).
Simpatican mi je mod za tastaturu Keys Cafe
U Samsungovoj radnji je nov punjač 2500 rsd. Takav sam ja uzeo, ne znam zašto ljudi daju dosta para na telefon i maske, wd stakla...a škrtare na punjaču.Haha hvala druze stvarno je bilo iskljuceno. Ukljucio sam pa cu pratiti.
@Aca90 plus, ako imaš tanki originalni kabl, opet neće moći više od 25W. Uz 45W dolazi deblji kabl.Sve i da su original punjaci, ako imas obican s23, punjenje moze max na 25w
Мени ово није успело јер имам revanced. Ако неко нађе начин, нек јави.
Revanced je opet kompletnija aplikacija od YT premiuma, presao bi s konja na magarcaМени ово није успело јер имам revanced. Ако неко нађе начин, нек јави.
Ја сам пробао да обришем revanced, да обришем Cache од фабричке апликације, ал неће.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari