Amortizzer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 495
Kriva je žena, kriva je podloga, kriv je rig....krivo je more 😁 Pa zar je taj WD toliko komplikovan za staviti?
Ma kriv sam i ja, naravno, što nisam zapazio da stoji naopako i što nisam primetio pri pedesetom brisanju lepka da strane da je naopako, rekoh kolko li to ima lepka kad ovoliko izlazi na uglove ekrana, ono nije ni čudo kad nije lepilo uglove 😂Kriva je žena, kriva je podloga, kriv je rig....krivo je more 😁 Pa zar je taj WD toliko komplikovan za staviti?
Koliko sam ja ukapirao te milimetarske kuglice su postavljene sa namerom sluze da se odigne staklo da moze lepak da se razlije celom povrsinom ekrana a prilikom aktivacije UV lampe one nestanu verovatno su i one neka vrsta lepkaŠto se samog stakla tiče, nisam baš oduševljen kvalitetom izrade jer nakon postavljanja na njemu je s "pogrešne gornje strane" bilo 5, 6 kuglica, grudvica falš prilikom izlivanja verovatno, ali sam ih uspeo noktima skinuti. Problem je što je ta strana trebala da bude s donje strane, gde je ekran pa se ne bi mogli skinuti kad se spoji staklo s ekranom lepkom i verovatno bi tako stojalo izizmeđu
Ahaa, ima smisla, hvala na informaciji!Koliko sam ja ukapirao te milimetarske kuglice su postavljene sa namerom sluze da se odigne staklo da moze lepak da se razlije celom povrsinom ekrana a prilikom aktivacije UV lampe one nestanu verovatno su i one neka vrsta lepka
Јеси ли писао модерацији да ти мењају име на форуму
To ti uradiЈеси ли писао модерацији да ти мењају име на форуму?
Hvala na podeljenom iskustvu, dakle nisam usamljen sa ovim problemom. Za sada nije strašno, odnosno nije često. Restartovao sm telefon, obrisao cache za Phone aplikaciju, i za sada raadi dobro. Videćemo.Meni se pre nedelju dana desilo na S23U da pozovem nekog, sagovornik se javi ali me ne čuje niti ja njega. Probao više puta da pozovem ista priča, probao neki drugi broj da pozovem isto. Restartovao sam tel. posle je radilo sve normalno.
Uh, to je *******o. Ja sam sinoć skidao loše postavljeno i dobro se držalo do zadnjih par sekundi, taman kad sam mislio da će se sve skinuti super i bez problema, izvukao nokat i uzeo neki nožić da podignem staklo od ekrana do kraja, puklo u uglu.. Vrlo je moguće da je prosto staklo bilo takvo, jer nije bilo sličnih iskustava koliko sam upoznat.Puklo mi je Whitestone staklo u gornjem levom uglu samo od sebe, samo sam spustio telefon na krevet.
Za ove pare....
Ovo ti je obican samsung S23^ stavi sada Samsung s23 ultra dok ne promenis telefon 😀
Dizajn me je i naveo na komentarisanje. Žena - klijent, koju sam nagovorio da ga kupi, sva ponosna ga pokazuje - ja zamalo da bljunem! Na slikama izgleda brutalno. Valjda sam alergičan na ovu kombinaciju boja. Stvarno, čak izgleda jeftino... Meni nije bitno... Koristim daleko jeftiniji telefon... Izvinjavam se, ja k'o kod psihijatra... @vojkan85 zna da probere hardver - pričajte šta hoćete! 😁O ukusima ne vredi raspravljati. Meni najlepši dizajn telefona je od N10+ koji je dobila S serija kada je note povučen iz proizvodnje. Još S23 ima prošireniji bočni deo gde je još lepši za držati u ruci.
Losa je kamera, mnogo zamucenosti, prica se da sa novim azuriranjem ce se resiti i to, kupio sam na aliju onu foliju sto skoro ceo telefon pokriva i mogu reci da otisak radi 9 od 10, ako rese to sa kamerom po meni ce biti tel bez mana.Kakav ti je utisak za običan 23? Ja ga imam i onako, šta znam.... Najveće zamerke su mi skener otiska prsta koji sa folijom radi 60/40 i kamera koja me često razočara. Ipak sam očekivao od Samsunga u ovom cenovnom rangu besprekorno iskustvo, mada mi je i prvi Samsung.
Meni na primer taj kockasti izgled mnogo lepši nego kad je zaobljen kao sto je bila nekad S serija. Svako ima svoj ukusСтрпи се још мало, ето мог на огласима ускоро😂😂
Слажем се, с дизајнерске и ергономске тачке гледишта, S21u je далеко испред ѕ23u. Овај је много коцкаст.
Ne znam jesi li imao u rukama Honor 70? Da ne pričam o bateriji, različiti čipsetovi, različiti servisi....Ovo mi nešto bezveze... Nemam nikakav problem da telefon te klase bude debeo...Nešto mi sve šuplje... Malo je falilo, prateći hajp odavde, da isprodajem očevinu u CG i kupim 100 komada...😂 Stvarno mi nije ideja da podjebavam! Izvinjavam se moderatorima - moraju da shvate da jezik živi. Psovka je deo naše kulture - važno je da ne vređa!O ukusima ne vredi raspravljati. Meni najlepši dizajn telefona je od N10+ koji je dobila S serija kada je note povučen iz proizvodnje. Još S23 ima prošireniji bočni deo gde je još lepši za držati u ruci.
O ukusima ne vredi raspravljati, meni recimo taj Honor 70 ni na sta ne lici tacnije lici mi na deciju jeftinu igracku sa ona dva kruga za koje ni dizajneri nisu znali sta hoce s tim izgledom a sto se tice izrade, materijala, komponenti, specifikacija "kinezi" su druga liga, razlika je sve manja ali i dalje dosta vidljiva/opipljiva. Meni je najlepsi telefon Mi 9T/T pro u crnoj boji ali i pored koriscenja vise modela xiaomi telefona(koji su ekstra) nekako su mi neozbiljni za razliku od samsunga i iphona(iako iphone ne podnosim). Sto se tice S23U ja sa malim sakama pa mi telefon uopste nije veliki i nezgodan(vec sam pisao o tome ovde u temi) jer sam se navikao koristeci velike telefone oduvek, zadnji pre S23U mi je bio Note 10+.Ne znam jesi li imao u rukama Honor 70? Da ne pričam o bateriji, različiti čipsetovi, različiti servisi....Ovo mi nešto bezveze... Nemam nikakav problem da telefon te klase bude debeo...Nešto mi sve šuplje... Malo je falilo, prateći hajp odavde, da isprodajem očevinu u CG i kupim 100 komada...😂 Stvarno mi nije ideja da podjebavam! Izvinjavam se moderatorima - moraju da shvate da jezik živi. Psovka je deo naše kulture - važno je da ne vređa!
Edit:
Samsungov softver je vrhunski, lokalizovan, ovo-ono... to je jako skupo... Vidimo se za par meseci! Izvinite ako sam udavio!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari