Pitanje koje je verovatno na ovih 146 strana postavljano vise puta,ali za vas koji ste koristili S21 Ultra i presli na S23 Ultra,vredi li?Ima li kajanja?

Da ne gledamo specifikacije i eventualno male/ne male razlike medju ova dva uredjaja..vise licno misljenje
Iskreno, ne vredi, imam oba i s21u je i dalje jedan jakooo dobar telefon, u svakodnevnom radu se ne primećuje apsolutno nikakva razlika u brzini (igrice ne igram), ali ajde ovako:
Što se kamere tiče, video je dosta bolji na S23U, fotografije ništa specijalno preko dana, jedino se vidi napredak u low light uslovima, portret mod je isti, zoom x3 je bolji, x10 je lošiji, uw je takođe bolja za nijansu. Ona ultra stabilizacija u 2k i 60fps je fenomenalna stvarno, kao i portret video. Postoji bug gde ako koristite olovku za aktiviranje kamere, okidanje radi samo ako ne koristite tap to focus, u suprotnom kamera zablokira.
Što se tiče ergonomije, S21u leži u džepu i ruci mnogooo bolje, uži je i duži, nema oštrih ivica kao na s23u.
Displej je oštriji na s21u, saturacija bolja u zatvorenom, displej na s23u ima bolju saturaciju na jakom suncu.
Baterija značajno bolja na s23u, jednostavno na 4g radi kao da je na WiFi, % ne padaju preko noći ni 2% (uključeno wifi, bt sat, nfc, gps, sinhronizacija, 2 gmail naloga...).
Signal 4g mreže je stabilan na oba telefona, nikakav problem sa tim, dok WiFi ume da ispadne na s23u ako je povezan na 5ghz mrežu (desilo mi se 2x za 3 dana), na 2.4 nema problema.
To je to otprilike, ovako na prvu, imam s23u svega par dana, meni je kamera najbitniji deo, a tu nisam oduševljen, bar za sada, videćemo šta će doneti update. S21u je toliko lepo utegnut sada da ga je milina koristili. Kome je bitna baterija i olovka, svaka preporuka za s23u.
S21u je 12/256 a s23u 8/256.