Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Stanje, posle trećeg punjenja. (S23)
Pogledajte prilog 376967

Evo rezultata za Note 10+ SD varijanta pre par meseci(u tom trenutku tri godine star telefon) velika vecina na WIFI. Videcu kako ce S23U da se ponasa ali obecava da ce nadmasiti ovo. Recimo od 100% preko noci(oko 7 sati mirovanja i nijedna aktivna aplikacija) skinuo samo 2% baterije sto je na Note10+ uglavnom bilo od 4% do 6% a nekad i vise.

S23 Ultra baš tražena :) Baš dosta ljudi je kupilo S23U.

Kupimo sada da bismo bili mirni na duze. Ja planiram jos jedan S23 Ultra da uzimam preko firme u maju, i mirna Backa. Neka se firma ispruzi malo ;).

Update za volte, bio sam do A1, zamenio karticu, i dalje ne radi. Podneli novi zahtev za provere i šta već.

Odem kod mojih, uzmem sestrin telefon, volte sa mojom karticom kod nje i dalje ne radi, s njenom karticom na mom telefonu volte radi.
Dobra vest, nije do telefona.

Vratim moju karticu u telefon, volte radi.

Sad šta je bilo i zbog čega ne znam, ali eto, proradilo je.

Prilozi

• SmartSelect_20230219_193021_One UI Home.jpg
    SmartSelect_20230219_193021_One UI Home.jpg
    58.2 KB · Pregleda: 66
Pratim vec neko vreme temu, i u razmisljanju sam za zamenu postojeceg s21 FE za S23 plus. Zena mi ima s21 plus koji sam joj ja dao jer mi je nekako u ruci prevelik. Idem na s23 plus jer je po dimenzijama i manji od s21 plus. Naravno snapdragon neprevazidjen pa da se smirim... Koja su vam misljenja na prelazak na e sim /mts/ ? Gledam da je to izlecilo neke pojavne softverske bolesti. I sve pohvale za novi izgled sajta....

Probaj ako mozes da se otvoris za ultru, jeste malo skuplji od plus modela, ali ti je i bolji i miran si dve godine.
Misljenje za e-sim okej radi, sad ne znam sta te konkretno zanima.

I ja bih Plus preskočio, ili mali S23 ili Ultra... Ja se razmišljam da li da menjam 21FE za mali S23, mislim da ipak neću jer je i ovaj sve bolji svakim apdejtom, baš sam zadovoljan

Ne znas ti moju maniju, i meni radi extra tel, ali... Malo sam izbirljiv oko detalja. Jedino kod ultre sto me privlaci je kamera sa 10 x opt. inace je prevelik iako imam velike sake, i ne volim zakrivljen ekran. Tako da je + idealan model.

i miran si dve godine.
Dve godine 🤣
Za ove pare s ovakvim telefonom, minimum 4, sve dok ga budu ažurirali.
I sebe iskreno tako vidim. Sledeći s telefon će stvarno morati da ima nešto revolucionarno.
Ako budu vratili podesivi otvor blende i više optičkih zumova, ili možda onaj liquid lens gde će biti optički zum 5x, 6x..10x ili i do 15x.
Iliiiiii, baš neki lep zakrivljen ekran, nešto kao note 7 što je bio ili ko Kinezi onaj waterfall edge.

Mada i to je pitanje koliko je "revolucionarno", pošto je s23u stvarno komplet telefon za duže staze.

Ja sam prvo rekao necu nov samsung jer su funjare, pre cu uzeti apple, pa nakon nekih stvari sam odlucio da ostavim za sada po strani. Kako pocela tema, tako se nalozih na s23, ali sam rekao ciglu necu, samo obican, mali. Svratio do Delta City-ja, tu su imali izlozena sva tri modela, iako sam prethodno vec video ultru, da li neko osvetljenje, ali kad sam je uzeo u ruke, kao savrsenstvo. Bile tu peripetije sa provajderima, da bi na kraju juce oko 19h isp.... pozvao Tehnoma...... da pitam imaju li u nekoj radnji zelenu ultru od 512gb, neotvorenu. Kaze ona ima u West 65, ali ne zna da li je otvorena, kao trebace joj pola sata da proveri i da rezervise, ali moram u kesu da platim, ne moze karticom kad se odradi rezevacija. Kazem joj, hvala, sedam ja u auto, ne treba nista vise. Tamo jos bila stara cena istaknuta, ali nisam pravio problem.
Prvi utisci, nakon instalacije bas sporo se trosila baterija, ali dosta aplikacija mi je iz nekog razloga imalo ukinute dozvole, gmap za lokaciju, pa sam resetovao sve zive dozvole, pa mi deluje malo brze da se trosi, kao da treba da nauci opet.
Velicina, cas mi deluje veliko, cas savrseno. Skoro sve deluje tecno i brzo, aplikacije sam prebacio sa Note 9 preko wifi, znatno vise se note zagrejao. Slike sam samo nocne isprobao za sada. Dobre su. Videcu da kupim neki DAC adapter za slusalice. Ne volim bezicne.

Koje ŽIČNE slušalice preporučujete za S23U?

To i ja mislim, bar 2++ god. miran......mozda.

E ovako, malo bih opisao jedan dan sa S23 obicnim. Uzeo sam ga pre par dana u a1 trenutno koristim iphone 13 pro, i jos se razmisljam koji ce na kraju da ostane. Danas sam ga malo namucio da vidim kako ce se baterija ponasati a malo sam i isprobao kamere.
Sto se tice baterije evo i ss gde se vidi da sam izvukao 8h + SOT sto je po meni dobar rezultat. Ostavio sam ga prvo da pusta youtube preko wifi i to nekih 4,5 sata, skinuo je bateriju na 71%, nakon toga sam ga prebacio na 4g i tako je bio ostatak vremena. Pola sata napolju slikanja i 10 minuta video snimanja, zatim sat vremena instagrama youtube preko 4g, potom nesto lokacije po gradu... I sve to nakon drugog punjenja gde mi jos pise da "uci rutine". E da ukljucen je light mode, i nisam primetio nikakav lag u radu.
E sad, ono sto se meni ne dopada jeste kamera. Previse su jarke boje u odnosu na iphone, slike nisu tako ostre i naravno sljke u pokretu nisu bas najbolje... Eto to bi bilo ukratko nakon jednog dana... Jos nisam resio da li s23 ostaje ili se vracam na iphone... Ako neko ima neko pitanje tu sam...

Prilozi

• Screenshot_20230219_221253_Device care.jpg
    Screenshot_20230219_221253_Device care.jpg
    55.1 KB · Pregleda: 67
mene je to zanimalo jer hocu da predjem na s23 ili ip 13 pro ono sto me je zanimalo jeste kamera..

Mislim da je bolja na iphone 13 pro barem za svakodnevnu upotrebu. Malo cu da prostudiram jos... Boje su nekako previse jarke cak malo vuku na crvenkasto...

Реално самсунг је опуштено могао направити две, три рекламе са овим цитатима:

Once you start down the dark path, forever will it dominate your destiny.

If only you knew the power of the Dark Side...

You’re fulfilling your destiny, Anakin. Become my apprentice. Learn to use the Dark Side of the Force.

Све џедај до џедаја овде 🤣🤣🤣
Ја сам печен, само још да нађем начин да убедим девојку да ме не шутне 🤣🤣🤣 боље да јој најавим па да купим, него обрнуто, биће мање штете

Ma boli te uvce, i ako te ostavi ostaje ti s23 ultra sa sredjenim modemom, vrhunskim cipsetom, baterijom koja stvarno traje, 512GB prostora i 200mpix senzorom za slikanje izuzetno bitnih stvari :)

@mrmilos Ako ti nije frka oko vremena,sačekaj kraj meseca. Ide veliki apdejt kamere na S23 seriji. Tada uporedi slike kamere,pa odaberi

217000,u yettelu plus paket, 11500 mesecno, strasno, moracu da skupim kes ovi nisu u pamet.

Ako iko uspe da dobije Gigatron i sazna sta je sa isporukama neka javi ovde, nisam ih uspeo dobiti celo jutro...

Nazad
Vrh Dno