Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Stigla Spigen Liquid air, grip očajan klizava u hladnim rukama nenormalno
Dizajn super, stoji uz staklo u mm.
Posle 10tak futrola i dalje ubedljivo najbolji grip ima Nilkin Frosted shield magnetic pa onda UAG Pathfinder
Moram neku manju Nilkin naći da ima pozadi providnu stranu taj materijal nikad ne kliza u rukama.
Možda ovako nesto

@psychofedex da radi dobro mogu da verujem. Ali da radi kao kod apple ipak ne verujem. Kod apple kucaš poruku na iphone a završiš je na MacBook. Kad slikaš sa iphone slika je kod svih uređaja u galeriji i to odmah. Slušaš muziku preko iphona i kad se udaljavaš od telefona automatski se zakači na iPad ili MacBook… iskreno mislim da su u optimizaciji softvera mnogo daleko od apple.

Posle 10tak futrola i dalje ubedljivo najbolji grip ima Nilkin Frosted shield magnetic pa onda UAG Pathfinder
Moram neku manju Nilkin naći da ima pozadi providnu stranu taj materijal nikad ne kliza u rukama.
Možda ovako nesto
Meni je liquid air otkrice, super mi je legla, doduse na malom s23

@psychofedex da radi dobro mogu da verujem. Ali da radi kao kod apple ipak ne verujem. Kod apple kucaš poruku na iphone a završiš je na MacBook. Kad slikaš sa iphone slika je kod svih uređaja u galeriji i to odmah. Slušaš muziku preko iphona i kad se udaljavaš od telefona automatski se zakači na iPad ili MacBook… iskreno mislim da su u optimizaciji softvera mnogo daleko od apple.
Jesi li istrazio huawei eko sistem? Jako su napredovali

Sto se tice maski ja koristim sa alija neku providnu ali dim boja, crnkastu. Nisam imao nikakvih problema i lepse izgleda od obicne jer nema onog zutog, ne vidi se, a telefon i lepse deluje.

Što se tiče ekosistema jabuka je tu kralj nema tu mnogo priče.

Možda ovako nesto
Pitaka ima lep grip ako ti odg takva futrola. Ja imam i Spigen Thin Fit i debela mi je, pa je ne nosim.

Pitaka ima lep grip ako ti odg takva futrola. Ja imam i Spigen Thin Fit i debela mi je, pa je ne nosim.
Ma to je smešno a suludo skupo
Treba mi neki lagani case za po kući da ne menja dimenzije
Za kola imam ovaj Nilkin Magnetic i UAG Pathfinder obe su ozbiljan armour case
Verovatno cu na kraju uzeti onu Samsung silikon ali original sa Aliexpres, ove kopije se ljušti boja
Grip zavisi od toga kakvu kožu imate na rukama, moja je dosta suva tako da i to ima mnogo veze. Nilkin kad uzmem u ruku ne mrda čak ni na minusu u planini

Meni je liquid air otkrice, super mi je legla, doduse na malom s23
Ja sam primetio da se prilikom bezžičnog punjenja sa LIquid Air telefon zanemarljivo zagreva, a sa npr. običnim silikonom zagreje se lepo.

Verovatno cu na kraju uzeti onu Samsung silikon ali original sa Aliexpres, ove kopije se ljušti boja
Grip zavisi od toga kakvu kožu imate na rukama, moja je dosta suva tako da i to ima mnogo veze. Nilkin kad uzmem u ruku ne mrda čak ni na minusu u planini

Onda je za tebe ovo, trenutno pored nekoliko komada Ringke i Spigen furam bas nju (mat crna) dok ne stigne Pitaka.
Jer ova je bas ono sto trazis, savrseno tanka, ima lep grip... Vise je ona savitljiva plastika, nije silikon.

Ja sam uzeo neku random Teracell za 500 din, imam osecaj da je telefon duplo manji u odnosu kada stavim Nillkin Nature ili Nillkin Frosted Shield. Tanak silikon, ugiba se cela. Jedino sto je i plica pa prstom zakacujem foliju kada radim back, ali to je stvar navike, tjst u pocetku sam zakacivao sad ne :)

Onda je za tebe ovo, trenutno pored nekoliko komada Ringke i Spigen furam bas nju (mat crna) dok ne stigne Pitaka.
Jer ova je bas ono sto trazis, savrseno tanka, ima lep grip... Vise je ona savitljiva plastika, nije silikon.
Hvala za predlog, uzeću da probam kakva je.

Hvala za predlog, uzeću da probam kakva je.
Ne znam da li ti pravi neku razliku, ali kad se pogledaju tamo slike detaljnije izgleda da je providna a ne mat. Ja sam hteo da uzmem, al mi se to ne svidja

Ova black ne deluje loše. A i nije skupo da probam. Spigen sam platio mnogo više, pa je ne koristim.

Na crn telefon i nekako, ali ako imas neku drugu boju... kao kada smo pre 20g na crt monitore stavljali onu zastitu preko ekrana :D

Imam i takvu očajna je
Loš kvalitet, klizava
Ne znam valjda zbog ove teksture iza mi savršeno leži ovaj Nilkin

E ne znam kako je tebi klizava i kako je los kvalitet, mislim ne znam kakav kvalitet ocekujes od slicne maske, zastitice od ogrebotina, a pri tome nece uveceti telefon... Meni top na malom s23...

Jesi bas kod ovog prodavca uzimao.

Evo i slika koliko se providi, mat crna na crnom telefonu, jedva se nazire onaj samsung natpis.

Prilozi

• IMG-ef071f01ad1a95d617244a9646716d37-V.jpg
    IMG-ef071f01ad1a95d617244a9646716d37-V.jpg
    119.7 KB · Pregleda: 113
Sunce ti žarko 😳 ... Pa da mi žena sve vidi... i poruke da čita i galeriju gleda ... 😳😰🥶

I meni je to malo fuj (znam da se sve moze disableovati kod Applea, ok je da opcija postoji), ali volim da su mi uredjaji kompartmentalizovani u svakom smislu.

Imam s23 ultra cini mi se najaci model sa 12/512 u prici za kupovinu za 710e, garancija jos 14 meseci preko Yetella, full pack mobilni! Sot videh da traje 5h, a ostalo jos 55 posto baterije!

Sta vi mislite ?

Za te pare nema bolje. Čudno da je tako niska cena za 12/512.

Imam s23 ultra cini mi se najaci model sa 12/512 u prici za kupovinu za 710e, garancija jos 14 meseci preko Yetella, full pack mobilni! Sot videh da traje 5h, a ostalo jos 55 posto baterije!

Sta vi mislite ?
Ako je tako uzimaj. Teško ćeš naći polovan ispod 900€ sa domaćom garancijom.

^ telefon je perfektan. Nema zamerki jedino ako idemo u sitna crevca da je kod apple bolje ovo kod Huawei ono… plus što S24U neće napraviti nikakvu posebnu razliku kao što nije ni iphone 15pm.

Sta vi mislite ?
Šta tačno treba da mislimo...odlična kupovina, gotovo nestvarna...sve dok znaš tog ko je potpisao ugovor i znaš za sigurno da ništa nije budženo na telefonu, samo napred i da uživaš

On je potpisao ugovor,placace na rate i dalje, lova mu treba sutra , tako da je zbog toga ta cena, nadam se da nije budzeno :] Deluje sve uredu, sutra jos jednom proveravam kamere detaljno, cak mislim da ima i Spigen Neo Hybrid maskicu! Elem hteo bih u POzarevcu da stavim UV staklo , da li je to pametno iliu uzeti hodrogel foliju ? Hvala

Izgleda da jedino ja ne smatram da je to dobra kupovina. Ima ih novih, vakum, na KP za ispod 1000 evra od proverenih prodavaca tako da polovan telefon, korišćen 10 meseci meni ne deluje kao dobra kupovina za 710 evra.
Doduše jeste domaća garancija ali ja imam jako loša iskustva sa yetel garancijom tako da mi to nije nikakav faktor u odlučivanju

1000 je do skora bila cena za 12/512gb s 2 od operatera, nestvarno ako je stvarno takva cena za ovaj, tom se izgleda zesce zuri. A i da ne isplacuje telefon i da ga jure iz yettela il gde vec posle, nema to veze sa tobom, mislim da niko nije u probleme usao zbog toga, jer svakako i da ga razbije ili izgubi, telefon mu nov dati nece a morace da ga otplacuje.

Nazad
Vrh Dno