Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Obučen u Spigen i metnuta mat folija za 1 crvenu. Neću sa trošim WD na službeni🤣🤣🤣.

Prilozi

• 20230329_142410.jpg
    20230329_142410.jpg
    183.2 KB · Pregleda: 160
  • 20230329_142352.jpg
    20230329_142352.jpg
    190.4 KB · Pregleda: 135
Baterija mi jeste bitna, a i ja mislim da ce 8/256gb biti dovoljno za naredne 2god koriscenja, nisam neki heavy user... Tako da idemo na 23..

Da se nadovezem na svoju poruku... Izleteo je s23u 8/256 po cini mi se povoljnoj ceni, pa se nadam da cu se sutra i zvanicno zapljunuti u temi... :D
(ako neko ima neke insajderske informacije, obzirom da je ubedljivo najjeftiniji na kp, nek javlja na vreme :D )

Vala kada vidim kako se cicike ophode prema jabukama 14 pro max, dođe mi da ja ovaj ogolim, pa šta mu Bog da.

Ja sam poručio još kejsova. Brat mi je uzeo Ringke Onyx, meni ostao Spigen Tough Armor, ali mi treba nešto lakše za svaki dan, pa ćemo da vidimo šta od ovog ostaje, a šta se vraća.
A morao sam probam i Fusion-X, misim da će na kremašu da bude do 🥚🥚.

2023-03-29 15.51.46 www.amazon.de e04ee8e45b4b.jpg

Ne znam da li se ko od vas susretao, ali meni je alcantara na note 8 bio ubedljivo najbolji case koji sam ikad imao. Sada imam leather, verovatno ce biti i na sledecem tel, ali alcantara mi je neprevazidjena...

Ja sam poručio još kejsova. Brat mi je uzeo Ringke Onyx, meni ostao Spigen Tough Armor, ali mi treba nešto lakše za svaki dan, pa ćemo da vidimo šta od ovog ostaje, a šta se vraća.

Pogledajte prilog 383237
Planiram da naručim spigen rugged armor i ringke matte fusion x, koji su najbolji, najbezbedniji i donekle najjeftiniji načini da dođem do neku od tih maski? Pošto mi pošiljka whitestone dome nije stigla i posle 40 dana, malo sam skeptičan po pitanju poručivanja iz inostranstva tek tako

Planiram da naručim spigen rugged armor i ringke matte fusion x, koji su najbolji, najbezbedniji i donekle najjeftiniji načini da dođem do neku od tih maski? Pošto mi pošiljka whitestone dome nije stigla i posle 40 dana, malo sam skeptičan po pitanju poručivanja iz inostranstva tek tako
Najbrži i verovatno najjeftiniji su na lokalnim oglasima. Meni je pošiljka sa WSD staklom isto nešto štucala, pa je Amazon vratio pare, tako da je WSD imao nekih problema sa vrstom slanja koju su koristili. Preporučena pošiljka je i dalje najjeftiniji i najbezbedniji način generalno za naručivanje. Internacionalni kuriri su još pouzdaniji, ali, naravno, i skuplji.

Jesu li ti WS ili mobilefun (od koga si već naručivao), refundirali novac?

Da li obične fotografije koje pravite preko dana imaju dosta šuma kad se malo zumiraju? Ovo je više pitanje za običan 23 i + nego za ultru

Uzimao neko 12/256GB? Otišao sam danas kod prodavca i vidim Arapska slova pa sam odustao, a i on sam je rekao da je Azija model 12/256 kada sam ga pitao za slova. Kapiram da tu ni nema ništa od garancije. Hteo sam prvobitno 512 ali me povukla niža cena, ipak ću juriti 512GB.

Najbrži i verovatno najjeftiniji su na lokalnim oglasima. Meni je pošiljka sa WSD staklom isto nešto štucala, pa je Amazon vratio pare, tako da je WSD imao nekih problema sa vrstom slanja koju su koristili. Preporučena pošiljka je i dalje najjeftiniji i najbezbedniji način generalno za naručivanje. Internacionalni kuriri su još pouzdaniji, ali, naravno, i skuplji.

Jesu li ti WS ili mobilefun (od koga si već naručivao), refundirali novac?
Šta se sve podrazumeva pod "lokalni oglasi"? Gledao sam sajtove za kupoprodaju (kp, limundo, halo oglasi) i nigde nema. Na google pretrazi obično izađe na prvoj strani lokalne prodavnice ali s ringke fusion x maskom to nije slučaj, izbacuje samo inostrane prodavnice.
Danas je 40. dan od poručivanja sa mobilefun.uk sajta, pretpostavka je da je pošiljka negde zagubljena ali ne znam koga bih trebao kontaktirati u tom slučaju. Pisao sam juče i mejl korisničkoj podršci mobilefun.uk sajta i rekli su mi da će poslati drugu pošiljku bez naplate, nisu hteli da refundiraju, ali zbog ove prve nisam nešto siguran da će to ni doći, a i ako dođe biće to posle novih mesec dana ako ne i više.

Uzimao neko 12/256GB? Otišao sam danas kod prodavca i vidim Arapska slova pa sam odustao, a i on sam je rekao da je Azija model 12/256 kada sam ga pitao za slova. Kapiram da tu ni nema ništa od garancije. Hteo sam prvobitno 512 ali me povukla niža cena, ipak ću juriti 512GB.
Ja sam licno iz dosadasnjeg iskustva bio vise za "macku u dzaku" i nisam imao nikada problema (da kucnem u drvo).
Uvek bih pre kupio telefon "bez garancije" (garancije raznih menjacnica - prodavnica ili operatera - koja isto je skoro neupotrebljiva ako nisi vlasnik ugovora) nego da za flagship das 300-400e vise u Gigatronu,Tehnomaniji itd.
U slucaju kvara (ne racunam fizicka ostecenja) i oni ga vestace do poslednjeg zakonskog dana,vecaju,traze propust da ispadne da nisi rukovao kako treba.
Meni se bar do sada nije desilo da imam telefon koji prilikom kupovine radi i da naprasno prestane.
Da ne pominjem operatere koji su ranije uz najskuplje ili jace pakete davali po pristupacnoj ceni uredjaje..sada ga uz najskuplji paket kupijes na 24 rate i po ceni vecoj nego i u Gigatronu ili nekoj drugoj ovlacenoj prodavnici (pa to mogu i tamo po manjoj ceni i isto na 24 rate..nikakve logike)

Poslednja izmena:
Šta se sve podrazumeva pod "lokalni oglasi"? Gledao sam sajtove za kupoprodaju (kp, limundo, halo oglasi) i nigde nema. Na google pretrazi obično izađe na prvoj strani lokalne prodavnice ali s ringke fusion x maskom to nije slučaj, izbacuje samo inostrane prodavnice.
Danas je 40. dan od poručivanja sa mobilefun.uk sajta, pretpostavka je da je pošiljka negde zagubljena ali ne znam koga bih trebao kontaktirati u tom slučaju. Pisao sam juče i mejl korisničkoj podršci mobilefun.uk sajta i rekli su mi da će poslati drugu pošiljku bez naplate, nisu hteli da refundiraju, ali zbog ove prve nisam nešto siguran da će to ni doći, a i ako dođe biće to posle novih mesec dana ako ne i više.
Ja sam uzeo ringke fusion sa mytrendyphone.rs i stiglo mi je danas a poručio sam 8. Marta. Mislim da im sva roba stiže iz Nemačke. Već sam uzimao kod njih više puta i nikada ni jedan problem sa njima.

Ja sam uzeo ringke fusion sa mytrendyphone.rs i stiglo mi je danas a poručio sam 8. Marta. Mislim da im sva roba stiže iz Nemačke. Već sam uzimao kod njih više puta i nikada ni jedan problem sa njima.
Našao, hvala!

Ja poručio Spigen masku na aliexpressu u spigen store i bas mi je brzo stigla. Fazon dve nedelje, mozda i brže.

Ja sam licno iz dosadasnjeg iskustva bio vise za "macku u dzaku" i nisam imao nikada problema (da kucnem u drvo).
Uvek bih pre kupio telefon "bez garancije" (garancije raznih menjacnica - prodavnica ili operatera - koja isto je skoro neupotrebljiva ako nisi vlasnik ugovora) nego da za flagship das 300-400e vise u Gigatronu,Tehnomaniji itd.
U slucaju kvara (ne racunam fizicka ostecenja) i oni ga vestace do poslednjeg zakonskog dana,vecaju,traze propust da ispadne da nisi rukovao kako treba.
Meni se bar do sada nije desilo da imam telefon koji prilikom kupovine radi i da naprasno prestane.
Da ne pominjem operatere koji su ranije uz najskuplje ili jace pakete davali po pristupacnoj ceni uredjaje..sada ga uz najskuplji paket kupijes na 24 rate i po ceni vecoj nego i u Gigatronu ili nekoj drugoj ovlacenoj prodavnici (pa to mogu i tamo po manjoj ceni i isto na 24 rate..nikakve logike)
I ja sam za kupovinu preko oglasa ali ovo što si rekao za operatere nije istina, imao sam p30 pro, mts ugovor, kupao ga u bazenu i crkao displej, odneo sam ga u pro mobi, ljudi nisu ni pitali za vlasnika ugovora, zamenili kompletan displej sa ramom, čak i bateriju, vratili mi tel posle 2 dana, bukvalno kao nov iz kutije. Drugi telefon, neki xiaomi ćaletov, bio mu u zadnjem džepu, sago se i displej dobio linije i treperenje, odneo ja u A1, posle 10 dana vratili tel, nov displej, opet bez ikakvih pitanja... Eto to su činjenice.

Pogledajte prilog 383237
Ja sam uzeo thin fit za mali s23, jedino sto mi se ne svidja sto su ostre ivice oko ekrana, navikao sam da Bude zaobljeno, ovako top maska
Ja poručio Spigen masku na aliexpressu u spigen store i bas mi je brzo stigla. Fazon dve nedelje, mozda i brže.
Isto, stigli za dve nedelje, a pisalo da se stici za oko mesec I po dana...

I ja sam za kupovinu preko oglasa ali ovo što si rekao za operatere nije istina, imao sam p30 pro, mts ugovor, kupao ga u bazenu i crkao displej, odneo sam ga u pro mobi, ljudi nisu ni pitali za vlasnika ugovora, zamenili kompletan displej sa ramom, čak i bateriju, vratili mi tel posle 2 dana, bukvalno kao nov iz kutije. Drugi telefon, neki xiaomi ćaletov, bio mu u zadnjem džepu, sago se i displej dobio linije i treperenje, odneo ja u A1, posle 10 dana vratili tel, nov displej, opet bez ikakvih pitanja... Eto to su činjenice.
Sve je to tačno, i vlasnik nije trebao, jer se nije izdavao novi uređaj. Kada ide zamena za novi telefon, onda bi ti tražili i vlasnika. 🙂

Koliko vas je izlazio Spigen sa Alija? Ja vidim sulude cene u poređenju sa Amazonom, čak i da je poštarina sa Alija za Srbiju besplatna. 😬

IMG_20230329_215819_088.png

I, još jedan detalj, da neko ne uzme pogrešnu. Prva sa desne strane na Aliju ima izrez u obliku slova P, dok je na originalu svaka od 3 kamere u svom posebnom izrezu + jedan veći za desnu kameru i blic.

Jel pokusavao ko sa ovlascenjem overenim kod notara? Ili da se ne cimam oko toga... :ROFLMAO:

Vazi ovlascenje, bar u mom slucaju nisu trazili vlasnika ugovora.

Koliko vas je izlazio Spigen sa Alija? Ja vidim sulude cene u poređenju sa Amazonom, čak i da je poštarina sa Alija za Srbiju besplatna. 😬

Pogledajte prilog 383296

I, još jedan detalj, da neko ne uzme pogrešnu. Prva sa desne strane na Aliju ima izrez u obliku slova P, dok je na originalu svaka od 3 kamere u svom posebnom izrezu + jedan veći za desnu kameru i blic.
Mene je Liquid Air ispala oko $22 ili tako nesto, skuplje je njihovim sajtu, a Amazon i ostalo nisam ni gledao. I da, dz slanje, a još sam imao i praćenje pošiljke (i u srbiji) što me prijatno iznenadilo.

Jel moze mali s23 da izgura bar 4,5h na 4g od ujutru do uvece? Kako vam se pokazala baterija? Počela je ozbiljno da mi smeta veličina mi 10, tako da gledam nesto dosta manje

Moze. Moja jaca polovina mu dusu vadi, i odoleva sve u 16. Malo poredjenje dve razlicite verzije S23 Ultra modela.

Prilozi

• Screenshot_20230330_062501_AnTuTu Benchmark.jpg
    Screenshot_20230330_062501_AnTuTu Benchmark.jpg
    56.2 KB · Pregleda: 96
  • Screenshot_20230330_062504_AnTuTu Benchmark.jpg
    Screenshot_20230330_062504_AnTuTu Benchmark.jpg
    56.3 KB · Pregleda: 118
Koji je koji?

Screenshot_20230330_082250_Galaxy Store.jpg
Izgleda da na vise modela Samsung donosi mala poboljšanja oko kamera

Jel moze mali s23 da izgura bar 4,5h na 4g od ujutru do uvece? Kako vam se pokazala baterija? Počela je ozbiljno da mi smeta veličina mi 10, tako da gledam nesto dosta manje
Može da gura.
Ja bih radije prešao na 14 Pro.

‎03-30-2023 12:51 PM - uredi ‎03-30-2023 02:34 PM
Galaxy S

zdravo.
Predstavljamo ažuriranje za Galaxy S23 kameru / galeriju u martu.
Dodane funkcije za poboljšanje upotrebljivosti galerije.
AF koncept je promijenjen radi bržeg fotografiranja.
Osim toga, poboljšali smo funkciju kamere i kvalitet slike pozivajući se na povratne informacije koje ste ostavili u Članovima. Hvala na brojnim prijedlozima.
Koristite ga često i recite nam svoja pitanja, mi ćemo brzo odgovoriti.
1. U galeriju je dodana funkcija tako da možete odmah izbrisati fotografije koje se obrađuju odmah nakon što ih snimite kamerom.
2. Za brže snimanje fotografija, AF koncept je promijenjen tako da kada korisnik pritisne dugme za snimanje, korisnik može snimiti fotografiju čak i kada fokus nije u potpunosti postavljen.
Međutim, ako želite da snimate nakon što završite Focus kao i prije, promijenite postavke u najnovijem Camera Assistantu.
※ Camera Assistant > Prioritet fokusa nad brzinom (prioritet fokusa) Uključeno
3. Poboljšana oštrina/treperenje i dodatno upozorenje kada snimate Ultrawide pri slabom osvjetljenju u zatvorenom prostoru nakon podešavanja Video Mode kamere > Super Steady On.
※ "Da bih napravio dobru Super Steady fotografiju, treba mi više svjetla."
4. Ispravljena je pojava da se zelena linija povremeno prikazivala na lijevoj strani pri snimanju u stražnjem foto modu.
5. Poboljšana stabilizacija slike pri snimanju sa FHD60 nakon podešavanja Auto FPS Off u stražnjem videu.
6. Poboljšana trakasta buka u obliku linije na nebu pri srednjem slabom svjetlu pri snimanju visokog piksela pri slabom srednjem svjetlu.
Optimizirana ukupna oštrina za snimanje sa visokim pikselima i poboljšano povremeno zamućenje kroz OIS stabilizaciju.
7. Ispravljen kvar prilikom snimanja nakon noćnog isključenja pri slabom osvjetljenju nakon odabira Shooting Speed > High Resolution > Speed Priority u Camera Assistant.
※ Camera Assistant > Brzina snimanja > Visoka rezolucija > Prioritet brzine, zatim Kamera > Noćno isključenje ili Isključen optimizator scene
8. Ispravljen je problem zbog kojeg se prepoznavanje lica nije moglo prepoznati povremeno nakon završetka video poziva treće strane.
9. Poboljšana je stabilnost za kretanje kamere uvedeno drugim rutama.

Prevod by google

Poz

Nazad
Vrh Dno