Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Probaj da odeš na Google PLay Store, pa onda tvoj profil, pa Settings, onda About i tu klikni da se update-uje.

Vidiš, odatle mi daje, a ovo gore što sam napisao kaže nema ništa za update...

Oči has left the chat! Svaka čast kolegi, ali verovatno se navikao.

S22U SEK jos uvek nema update koliko sam video onaj za februar bas malopre proveravao

Danas izgleda stigao update na SEK evo instalira se upravo bas isti taj update za kameru gore kao sto je okacen

Da li se neko seca koje tacno slusalice su se delile u preordedu pre 2 god za S22 Ultru?

^ Tad su delili galaxy buds pro

Drustvo zna li neko ocemo li sa 6.1 dobiti 4k 60fps da moze da se menja tokom snimanja ili to ostaje rezervisano samo za s24.

Koji je najbolji gcam port za s22 ultra ako neko zna nek da link cisto da uporedim sa fabrickom.
Najbolji i jedini ispravan način korišćenja Google kamere je kupovina Pixel telefona :)

Ostali koji hoće da se zezaju i utvrđuju šta radi a šta ne imaju ovde kolekciju za istraživanje:

Vidim da se najviše koristi i da se najbolje pokazao Shamim GCam (SGCam) port!

Poslednja izmena:
Najbolji i jedini ispravan način korišćenja Google kamere je kupovina Pixel telefona :)

Ostali koji hoće da se zezaju i utvrđuju šta radi a šta ne imaju ovde kolekciju za istraživanje:

Vidim da se najviše koristi i da se najbolje pokazao Shamim GCam (SGCam) port!

Hvala na linkovima.Neka nebih pixel.😆😁

A vidiš, ja sam nedavno sa Pixel 7 Pro prešao na S22 U. Pixelova kamera je bar duplo bolja, u svim uslovima i podešavanjima, a o noćnom modu da ne govorimo.

Ma s22 ultra bre nema kameru.🤣Tako i meni rekose apple duplo bolja kamera ja testirao sa 14 pro max i video da su to lovacke price.

Kada vidim koliko se lose pise o nekim modelima telefona zaista pomislim da sam u Zoni sumraka
Da li je moguce da ne moze niti jedan jedini model da bude bar ok(sem iphona)
Sve krs do krsa ,sve je bolje od onoga sto pola pljuvaca nije ni imalo
Pa telefon godine S22 ultra svuda sem izgleda kod nas ,svuda neke g-cam modovane bla bla
A ja eto niti jedan jedini problem sa S22 ultrom,prezadovoljan radom i kamerom
Niti jedan jedini razlog nemam da ga menjam sem da bih kupio nesto drugo novije,ne bolje,novije
Jer odavno nam serviraju 11% bolje ili cak i gore telefone za brdo para doplate
Apsolutno razumem ljude koji hoce novije pa i kupe ali daj ne preteruj sa komentarom "drasticna razlika"
Ma idi begaj ,nema toga odavno
Sve pilicarenje i vestacko nabijanje nekih parametara bla bla a pravih promena nema odavno
Doslo vreme da ne mora se zuri sa kupovinom ,sto definitivno pozdravljam
Nesto kao kod Iphona sad fala bogu nema.vise zurbe ,miran si bar 3-4 godine i sa androidom

S22 U je super telefon, odličan i svijetao ekran, brz, dobrog zvuka, baterija jako solidna, ne grije se, a One UI radi skoro savršeno. Samo kažem ga P7 Pro kamera znatno bolja.

Što je i normalno jer su Pixel telefoni i poznati po kvalitetnim slikama ali ne toliko zbog same kamere koliko zbog softvera koji bolje procesuira sliku.

Ali da nema ovih tema o telefonima me bih znao koliko profesionalnih fotografa ima na ovim prostorima bilo da se slika zvezdano nebo, mrtva priroda, bića/predmeti u pokretu ili nešto slično a kojima su te razlike toliko vidljive i bitne.

Drugari primetio sam da kada hocu nekom da posaljem fotke ili snimke preko aplikacije VIBER, kad idem na dodaj, onako JAKO sporo ocitava sadrzaj sa mog telefona, kada skrolujem i biram fotke iz galerije! Sta bi tu moglo da bude ? Update aplikacije odradio! S22 ultra

Probaj da obrišeš keš galerije i vibera a sve aplikacije da busteruješ modulom Galaxy App Booster iz aplikacije Good Guardians. Meni sve ide brzo na S22Ultra.

Nazad
Vrh Dno