Nema veze sim kartica s tim. Ja imam s22 sa T-Mobile, kao i supruga S21, kolega s posla S21 sa AT&T i svi imamo uredno update, a na MTS mreži smo.Imam S22 ultra za americko trziste sa Snapdragon procesorom,telefon je sa AT&T mreze ali radi na yetel mrezi.
Na telefonu je jos Android 12 One UI 4.1 verzija softvera.Telefon radi bez greske, baterija bez problema izgura dan.
Pokusao sam da updateujem softver ali mi kaze da je zadnja verzija softvera.
Trazio sam po netu i nasao sam da AT&T nedozvoljava update softvera ako nije ubacena njihova kartica u telefon.
Da li postoji nacin da updateujem telefon?
To se i meni desilo na mom telefonu. Jednostavno taj premaz nije dovoljno debeo ili sta vec, ***** li ga, i onda kako se skuplja prasina, posle nekog vremena ostanu tragovi. Ispada kao da je pojeden taj sloj na tom mestu.Stvorile su mi se mrlje na poleđini telefona kako mogu da ih očistim ili sklonim? Telefon nije ogreban ili tako nešto, sve vreme je bio u masci. Čitao sam na internetu da je od prašine/prljavštine koje se skuplja između maske i telefona. Nisam očekivao iskreno jer telefon mat otpozadi.
Znači ne može da se ukloni?To se i meni desilo na mom telefonu. Jednostavno taj premaz nije dovoljno debeo ili sta vec, ***** li ga, i onda kako se skuplja prasina, posle nekog vremena ostanu tragovi. Ispada kao da je pojeden taj sloj na tom mestu.
Ja nisam uspeo, mada nisam se ni trudio da istrazujem da vidim da l ima neka fora.Znači ne može da se ukloni?
Meša, za nijansu manje. I ne radi i dalje Discover na sr.lat.Meša li i dalje engleski i srpski...?
Nijedna bas osoba nema ovaj problem?Ima li neko objasnjenje zasto mi ne radi vracanje unazad iz nekih aplikacija svajpovanjem sa leve strane donjeg dela ekrana sa novim androidom? Tacnije, iz aplikacija za cetovanje (viber, wapp) kada ubacujem neku sliku, nece da izadje iz tog dela gde se ubacuju slike tim prostim svajpovanjem...kakva glupost
Trosi bateriju skoro isto kao exy, ali je stabilniji u raduPlaniram da kupim sestri S22 256gb sa snapdragonom NOV. Drugar iz Japana moze da mi ga nabavi za smesnu cenu u odnosu na nase, ali me zanima kakav je snapdragon sa potrosnjom baterije? Negde sam citao da imaju propusti od uredjaja do uredjaja u kvalitetu silikona u cpu ????? Ne bih da bas bacim pare na uredjaj a da mu baterija traje tri sata, i ima li nekih gluposti za iskljuciti da manje trosi bateriju? Hvala momci.
Hvala na odgovoru. Za slucaj da fon nije sim-free jel tezak poduhvat da se otkljuca zna li se sta?Mislim da je već pisano na tu temu, ali evo opet. Ja imam Snap varijantu, star je godinu i 10 meseci, kod mene 2 meseca. Dve SIM kartice, 4G, najduži SoT mi je bio 4 i po sata, najkraći 3 i 40 minuta, okvirno. Pričam o slučaju oko sat vremena razgovora, gps i mape, surf, YT, mreže, poruke, Telegram dosta, bez igrica. Drugim rečima od ujutru dok ne legnem dovoljno. Mojoj ženi recimo sa jednom karticom traje i do 20-30% duže.
Nije težak, ali košta. Prvo se informiši koja je mreža pa proveri jel ima matematikeHvala na odgovoru. Za slucaj da fon nije sim-free jel tezak poduhvat da se otkljuca zna li se sta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari