Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

^ to je hardverski problem u jednoj seriji. Nije kod svih, e sad kako je kome zapalo.

Da definitvno je do odredjene serije i to prvih serija
Nije prvi put da se tako nesto dogadja i to ne samo kod Samsunga vec i kod drugih brendova i iskreno to i nije neka novost
Ne bi smelo nikako da se dodgadja pogotovo kod premium modela ali eto ...
S22 serija realno sem losije baterije nema neki veci nedostatak exy sasvim dobro radi posao i prelazak na s23 je totalno besmislen jer sem bolje baterije i nema nekoga napretka ,tako ce.biti i sa S24,pomaka bitnih i dalje nema pa nema
Nista bolje ni u apple.taboru nije ni cudo sto sve vise ljudi premium modele zadrzava i po 3-4 godine pa i vise
Drago mi je takodje.sto jeftiniji brendovi pocinju da.shvataju da sem kvaliteta moraju da pruze i bolju i duzu podrsku za svoje modele i porade na samom softveru
Stati rame uz rame sa Samsungom i Apple je Sizifov posao a pogotovo naplatiti ga i zaraditi
Huawei je to uspeo ,na zalost znamo kako je prosao,ali sada bar znamo da je to moguce
Pitanje je da li su Honor,Vivo ,Oppo,Xiaomi itd spremni da urade isto ili ce se zadovoljiti vecitim trecim,cetvrtim ili nekim manje boljim mestom

^ to je hardverski problem u jednoj seriji. Nije kod svih, e sad kako je kome zapalo.
Ima istine, ja sam uzeo u toj prvoj turi, ali meni se tokom vremena proredio taj problem. Ne smem da kažem da se povukao jer nisam siguran, ali nisam imao nijedno gašenje ni restart sigurno u poslednjih 4,5 meseci.

^ peglali su softverski. Verujem da je pomoglo ali opet što kažeš nije nestalo.

izgleda stigao One UI 6.0 i na Yettel, instaliram sada, nadam se da ce vratiti bateriju na staro posto mi je poslednji oktobarski update bas znatno unazadio bateriju, 20-30% sigurno manje traje.

instalirao. default fontovi su drugaciji a ne bih rekao i lepsi, mozda moze negde da se vrati na staro. i kao da su ikonice aplikacija vece, bas cudno. nisam siguran da mi se ovo svidja. i padajuci meni je drugaciji. aj videcemo..

Poslednja izmena:
Ja tek popodne kad budem na WiFi - ne pada mi na pamet da bez razloga spržim 3Gb mobilnog neta u trenutno ograničenom paketu.

zezas ili ozbiljno? meni je telefon bio fluidan i ovako samo je baterija bila bas losa u zadnjih mesec dana.

Juče instalirao. Radi isto kao i pre, tj. dobro i očekivano za tu klasu uređaja, ali ipak mi se čini da sporije "jede" bateriju. I dobio sam par slobodnih GB u internoj memoriji, ali vidim da se to brzo popunjava i vraća na staro.
Ono što su i vlasnici S23 primetili, ima problem sa učitavanjem vesti u "Discover" na Google Chrome browseru (srpska latinica).

^ chrome ne koristim ni na Samsung ni na iphone. Po meni su Samsung i safari bolji

Generalni utisak posle updatea - ništa naročito. Ne radi mi Gis Srbija... Bukvalno se izbrisala iz liste instaliranih. Možda ima još neka, ne znam

Evo bagića, podešavao zvukove, i zbode posle dužeg vremena, ali se oporavi i sve ok.
Oko Geo Srbija - ma Google Store je vidi i mogu da je otvorim, ali nemam ikonicu niti je nalazim u pretrazi telefona

Od prelaska na A14, meni u Goodlock modulu Home Up, Task changer, ne rade poslednje 3 opcije koje su "isprane" i ne mogu se više aktivirati. Ja sam koristio "Stack". Sada više ne mogu pa sam prinuđen na prve dve.

Da li je tako i kod drugih?

1000008688.jpg

Tako je kod svih, ja sam npr. pre koristio slim list

Uzmi promeni CSC ili skini Frija programom max brzinom firmware i samo flešuj u Odin-u ;)

U Odinu treba odabrati HOME_CSC fajl umesto CSC ako hoćemo da ostanu svi podaci!

Neverovatno, nastavljaju da smaraju i na One UI 6 sa antivirusima i klinerima ko da je KitKat verzija androida :D

Screenshot-20231121-222541-Settings.png

Screenshot-20231121-222555-Device-care.png

Screenshot-20231121-222622-Auto-Blocker.png

Poslednja izmena:
ni kod mene nema još updatea, s22u ali verzija za azijsko tršiste koliko vidim. 😂

Evo bagića, podešavao zvukove, i zbode posle dužeg vremena, ali se oporavi i sve ok.
Oko Geo Srbija - ma Google Store je vidi i mogu da je otvorim, ali nemam ikonicu niti je nalazim u pretrazi telefona
Geo Srbija vec duze vreme ne radi. Ja nisam updateovao s23u na a14, imam ikonicu za GS ali znam da poslednja 2-3 meseca ni jednom nije radila. Tj mozda je nekad uspela da me locira, ali znam da sam svaki put pristupao preko browsera...

Screenshot_20231122_140205_Software update.jpg
Stiže 😇 S22U MTS...

Nazad
Vrh Dno