Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Koje majsko ažuriranje, mi sa Yetela ćemo moći da ti damo odgovor na to pitanje tamo negde u julu kada ga dobijemo.
Ponovo sam uradio debloat pa cu videti da li ce se opet pojavljivati isti problem u koliko ne znc da je moguce resiti problem s tim.
Zavisi kakvi su uslovi zamene
Mislim, koliko bi trebao da doplatiš?
Zasto bi uzimao snap?
Kada imas exy sa garancijom itd
Ne padaj na histeriju exy je los snap ubija
U svakom slučaju ja bih seriju S22 kompletnu ZAOBIŠAO . Da gledam u pasulj hoću li ili ne imati problema , moji živci ipak vrede više . Bolje kupi S2U oreko operatera ili na čekove .
Ovo je ipak samo moje mišljenje
Lično koristim Snapdragon verziju i nemam problema u radu. Nema restartovanja i nema loseg prijema u signalu. Baterija (dve kartice) u proseku oko 6 sati SOT-a.Drustvo jel po vama vredno zamene note 20 ultra exynos za s22 ultra snapdragon?
Telefon je bolji, a samo ti znaš da li je vredno doplate. Ja lično ne bih dao više od +300e, ti bi možda dao 500 (ili 100)!Drustvo jel po vama vredno zamene note 20 ultra exynos za s22 ultra snapdragon?
Nema to veze kod mene iskljuceno od početka, jos uvek sam u fazi testiranja i zamrzavanja nije bilo. Sačekacu jos nedelju dana pa objavljujem spisak aplikacija koje su ugasene.U vezi restartovanja. Probajte da ugasite ram plus memoriju. Meni se s22 restartovao 20x na dan. Čim sam ugasio, telefon se preporodio. Manje se greje, baterija duže drži i najbitnije ni jednom se nije restartovao. I radi isto nikakvo usporenje nisam primetio.
Ram plus samo usporava telefonU vezi restartovanja. Probajte da ugasite ram plus memoriju. Meni se s22 restartovao 20x na dan. Čim sam ugasio, telefon se preporodio. Manje se greje, baterija duže drži i najbitnije ni jednom se nije restartovao. I radi isto nikakvo usporenje nisam primetio.
Slobodno sačekaj i duže od nedelju dana, jer meni se dešavalo da nema restarta par meseci, pa onda budu dva u dva dana i slično...Sačekacu jos nedelju dana pa objavljujem spisak aplikacija koje su ugasene.
Kupi 45W Samsung punjač model EP-T4510 i puniće se za sat vremenaKupio sam danas S22 Ultra od 12/256 GB koji je bio koristen i primetio sam da se jako sporo puni, da li je iko imao slican problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari