Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Uvek mi je bilo cudno sto ste se svi zalili na blokiranje tokom poziva itd.. Pa sam uradio test kad je izasao veliki update resio sam da uradim reset telefona na fabricka.
Posto sam inace uradio debloat telefona restartom sam vratio sve na fabriku i nisam dirao mesec dana. Da bi tokom ovih par nedelja od kako sam uradio update i ostavio sve fabricki imao zamrzavanje tokom dolaznog poziva 4x.
Ponovo sam uradio debloat pa cu videti da li ce se opet pojavljivati isti problem u koliko ne znc da je moguce resiti problem s tim.
Debloat sam ugasio neke funkcije koje verujem niko ni ne koristi.
Ono sto nalazite na net fakticki gasi sve zivo sto meni nije odgovaralo.
Debloat sam koristio od prvog paljena telefona kada sam ga novog i kupio.

Meni je sve fabricki nikakvo zamrzavanje i smrzavanje nemam
Nema blokiranih app sem nekih koje fon sam stavi u mirovanje jer ih ne koristim neki duzi period

Zezale su neke ranije verzije instagrama i vibera, ali to odavno radi ok...
A i to je bilo do njih, ne do telefona.

Uvek mi je inst i viber bio aktivan i posle debl pa nije se desavalo zamrzavanje. Ko zna sta utice al provericu sada.

Appcontrol
Sacekacemo jos neki dan da vidimo jer da li će se desavati zamrzavanje tokom poziva pa onda objavljujem detaljano

Poslednja izmena od urednika:
Drustvo jel po vama vredno zamene note 20 ultra exynos za s22 ultra snapdragon?

Sigurno 400€

U svakom slučaju ja bih seriju S22 kompletnu ZAOBIŠAO . Da gledam u pasulj hoću li ili ne imati problema , moji živci ipak vrede više . Bolje kupi S2U oreko operatera ili na čekove .
Ovo je ipak samo moje mišljenje

Mislim, koliko bi trebao da doplatiš?

300e
Zasto bi uzimao snap?
Kada imas exy sa garancijom itd
Ne padaj na histeriju exy je los snap ubija

Ne padam nego tako mi se namestilo da imam preko drugara da ga uzmem.
U svakom slučaju ja bih seriju S22 kompletnu ZAOBIŠAO . Da gledam u pasulj hoću li ili ne imati problema , moji živci ipak vrede više . Bolje kupi S2U oreko operatera ili na čekove .
Ovo je ipak samo moje mišljenje

A znaci one sitne boljke su i kod snapdragon verzije prisutne?

U vezi restartovanja. Probajte da ugasite ram plus memoriju. Meni se s22 restartovao 20x na dan. Čim sam ugasio, telefon se preporodio. Manje se greje, baterija duže drži i najbitnije ni jednom se nije restartovao. I radi isto nikakvo usporenje nisam primetio.

Kod mene je to odavno isključeno (bilo je već reči o tome), ali se restarti i dalje dešavaju (baš retko, ali se dešavaju) ;) S22U je u pitanju.

U vezi restartovanja. Probajte da ugasite ram plus memoriju. Meni se s22 restartovao 20x na dan. Čim sam ugasio, telefon se preporodio. Manje se greje, baterija duže drži i najbitnije ni jednom se nije restartovao. I radi isto nikakvo usporenje nisam primetio.
Nema to veze kod mene iskljuceno od početka, jos uvek sam u fazi testiranja i zamrzavanja nije bilo. Sačekacu jos nedelju dana pa objavljujem spisak aplikacija koje su ugasene.

Ram plus samo usporava telefon
Nema brzinu kao klasican ram zadrzava aplikacije otvorene bez potrebe
Ima tekstova o tome

Sačekacu jos nedelju dana pa objavljujem spisak aplikacija koje su ugasene.
Slobodno sačekaj i duže od nedelju dana, jer meni se dešavalo da nema restarta par meseci, pa onda budu dva u dva dana i slično...

Sačekaćemo naravno, ali mislim da debloat neće pomoći sa restartima (ko ih ima), je pre deluje da je hw problem kod određenih faličnih jedinica istog modela.

Meni se po 20x restartovao na dan minimum. Kazem samo od kad sam iskljucio to. Da se dosta popravila situacija. Nisam imao ni jedan do sad. Pa nek bude i 5 mesecno. Opet bolje nego 20x na dan.

Kupio sam danas S22 Ultra od 12/256 GB koji je bio koristen i primetio sam da se jako sporo puni, da li je iko imao slican problem?

Šta podrazumevaš pod sporo i šta ti je podešeno i Settongs pod More battery settings?

Kupio sam danas S22 Ultra od 12/256 GB koji je bio koristen i primetio sam da se jako sporo puni, da li je iko imao slican problem?
Kupi 45W Samsung punjač model EP-T4510 i puniće se za sat vremena :)

Imaš ga u prodavnicama i na KP za 4500-5000 din

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno