Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
Mts je uvek bio najbolji sa azuriranjima, mada sad i da kasne to je maksimum 15dana, a i kod samsunga je ponekad bolje da kasni update ili da se ne instalira.
Takođe. Nikada problem u vezi sa propustenim pozivima. Ali, samo u septembru prošle godine, je bilo par zamrzavanja i restarta kada se pokrene viber. Azuriranjem viber aplikacije, taj problem je istog meseca i rešen, tako da, evo do sada nastavlja da radi besprekorno.Nista i dalje sve radi odlicno
S22 ultra
Razocarah mnoge ali tako je
Sada da li ima veze sa time sto je medju poslednje proizvedenim serijama ....
Jako je losa baterija, mislim da je bolji s21, ili asus zenfone 9Pozdrav, kakvi su vam utisci za običan s22 model posle dužeg korišćenja? Želim da zamenim stari telefon, s22 mi je najviše zapao za oko za budžet koji imam, naravno. Kompaktan, kvalitetna izrada i odlične kamere + video. Vidim da se polemika najviše vrtela oko baterije, pa me zanima da li je tu baš očajna situacija zbog koje treba zaobići kupovinu, ili recimo može da zadovolji neku normalnu upotrebu telefona od jutra do mraka? I ono što me isto zanima, kako se posle svih dosadašnjih ažuriranja ponaša u malo zahtevnijim igrama? Video sam u pojedinim recenzijama da su kao vidne mane navodili seckanje i lag u zahtevnijim igrama poput Asphalta, kao i osetno zagrevanje? (Mislim na Exy procesor) Ja nisam neki gejmer, niti igram često igre na telefonu, ali eto čisto da znam šta mogu da očekujem po tom pitanju.
Drugar ima problem sa s22 plus, u sred razgovora tisina, ima mrezu, ali nista ne radi, ni internet, ni sms, ni pozivi, nosio u samsungov servis, kazu da je sve ok, a nije ok, stavio sam yettel karticu umesto njegove iz a1 i sve je isto, ne zna kako da resi problem...bolje izbegavati s22 seriju, imao sam s22 i brzo se resio i uzeo s23 koji je top.Ja imam 2 kolega, jedan na obicnom jedan na Plus modelu, uzeta oba u preorderu. Ovaj mucenik sa klasicnim s22 kuka svaki dan, od 20 poziva ka njemu, nedostupan mi je bar pola, pa stigne poruka da je dostupan, prijem uzas. Ovaj sa plus modelom nikad problem, primem uvek top, obojica su na mts, covek se kune u s22 plus. Ja dobijam nov za 450e, nosim 12mini trenutno i treba mi mali tel, ali kocka mi je nekako prevelika i nedefinisana sa tim koji radi ok , a koji ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari