Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Mts je uvek bio najbolji sa azuriranjima, mada sad i da kasne to je maksimum 15dana, a i kod samsunga je ponekad bolje da kasni update ili da se ne instalira.

Kaze mi drugar kome sam prodao S22U da mu se posle azuriranja ovog zadnjeg 1.5gb tako nesto popravila baterija mada smo obojica bili zadovoljni sa njom

Mojoj S22 ultri je ista baterija. Nista ni bolje ni gore nakon tog update-a.

April.png

Stiglo i Google Play system aprilsko ažuriranje.

Meni se skoro desio jedan restart prilikom dolaznog poziva posle dugo vremena, u pitanju je S22U.

Imamo, problemi nisu nestali.. imao sam i zamrzavanje u toku poziva itd. Kao sto je neko zakljucio, verujem da ovo nece tj ne moze biti reseno.

Nista i dalje sve radi odlicno
S22 ultra
Razocarah mnoge ali tako je
Sada da li ima veze sa time sto je medju poslednje proizvedenim serijama ....

S22U: dešava se, u proseku jedanput mesečno, da pri dolaznom pozivu zablokira. Držanjem Power dugmeta, restart i normalno proradi.
Nije strašno, ali nije moralo da se dešava.
Evo, npr juče - a taman sam pomislio da je posle poslednjeg update-a ovo sređeno, ali neće da može

Izgleda da ko nije imao od starta neće ni imati, odnosno da kod onih koji su imali od starta nijedan update neće pomoći da to u potpunosti nestane, što indicira da tu ipak pored softverskog postoji i neki hardverski problem na delu uređaja.

Nista i dalje sve radi odlicno
S22 ultra
Razocarah mnoge ali tako je
Sada da li ima veze sa time sto je medju poslednje proizvedenim serijama ....
Takođe. Nikada problem u vezi sa propustenim pozivima. Ali, samo u septembru prošle godine, je bilo par zamrzavanja i restarta kada se pokrene viber. Azuriranjem viber aplikacije, taj problem je istog meseca i rešen, tako da, evo do sada nastavlja da radi besprekorno.

To sa Viberom sam imao i ja ali je tu definitivno problem bio do Vibera jer je to iskustvo iskusila i supruga na Honor 20.

Ja ne znam sta da kazem vezano za taj problem
Em sat huawei nakacen em viber,line,telegram ,sve to se koristi i za video i obicne pozive
Plus normalni pozivi,poruke i evo nikada problem
Ne kazem da se nikada nece desiti ,ali ja prilicno "maltretiram" ovaj moj telefon sa raznoraznim mojim fix idejama i za sada odoleva
Neka bude tako.naredne 3 god koliko planiram da ga zadrzim i meni milina
I dalje tvrdim sem bolje baterije i malo bolje kamere ,ali malo bolje nista s23 ultra nema sta bolje da ponudi sem velike razlike u novcu
A koliko vidim krenuli i tu problemi

Pozdrav, kakvi su vam utisci za običan s22 model posle dužeg korišćenja? Želim da zamenim stari telefon, s22 mi je najviše zapao za oko za budžet koji imam, naravno. Kompaktan, kvalitetna izrada i odlične kamere + video. Vidim da se polemika najviše vrtela oko baterije, pa me zanima da li je tu baš očajna situacija zbog koje treba zaobići kupovinu, ili recimo može da zadovolji neku normalnu upotrebu telefona od jutra do mraka? I ono što me isto zanima, kako se posle svih dosadašnjih ažuriranja ponaša u malo zahtevnijim igrama? Video sam u pojedinim recenzijama da su kao vidne mane navodili seckanje i lag u zahtevnijim igrama poput Asphalta, kao i osetno zagrevanje? (Mislim na Exy procesor) Ja nisam neki gejmer, niti igram često igre na telefonu, ali eto čisto da znam šta mogu da očekujem po tom pitanju.

Pozdrav, kakvi su vam utisci za običan s22 model posle dužeg korišćenja? Želim da zamenim stari telefon, s22 mi je najviše zapao za oko za budžet koji imam, naravno. Kompaktan, kvalitetna izrada i odlične kamere + video. Vidim da se polemika najviše vrtela oko baterije, pa me zanima da li je tu baš očajna situacija zbog koje treba zaobići kupovinu, ili recimo može da zadovolji neku normalnu upotrebu telefona od jutra do mraka? I ono što me isto zanima, kako se posle svih dosadašnjih ažuriranja ponaša u malo zahtevnijim igrama? Video sam u pojedinim recenzijama da su kao vidne mane navodili seckanje i lag u zahtevnijim igrama poput Asphalta, kao i osetno zagrevanje? (Mislim na Exy procesor) Ja nisam neki gejmer, niti igram često igre na telefonu, ali eto čisto da znam šta mogu da očekujem po tom pitanju.
Jako je losa baterija, mislim da je bolji s21, ili asus zenfone 9

Ja imam 2 kolega, jedan na obicnom jedan na Plus modelu, uzeta oba u preorderu. Ovaj mucenik sa klasicnim s22 kuka svaki dan, od 20 poziva ka njemu, nedostupan mi je bar pola, pa stigne poruka da je dostupan, prijem uzas. Ovaj sa plus modelom nikad problem, primem uvek top, obojica su na mts, covek se kune u s22 plus. Ja dobijam nov za 450e, nosim 12mini trenutno i treba mi mali tel, ali kocka mi je nekako prevelika i nedefinisana sa tim koji radi ok , a koji ne.

Ja imam 2 kolega, jedan na obicnom jedan na Plus modelu, uzeta oba u preorderu. Ovaj mucenik sa klasicnim s22 kuka svaki dan, od 20 poziva ka njemu, nedostupan mi je bar pola, pa stigne poruka da je dostupan, prijem uzas. Ovaj sa plus modelom nikad problem, primem uvek top, obojica su na mts, covek se kune u s22 plus. Ja dobijam nov za 450e, nosim 12mini trenutno i treba mi mali tel, ali kocka mi je nekako prevelika i nedefinisana sa tim koji radi ok , a koji ne.
Drugar ima problem sa s22 plus, u sred razgovora tisina, ima mrezu, ali nista ne radi, ni internet, ni sms, ni pozivi, nosio u samsungov servis, kazu da je sve ok, a nije ok, stavio sam yettel karticu umesto njegove iz a1 i sve je isto, ne zna kako da resi problem...bolje izbegavati s22 seriju, imao sam s22 i brzo se resio i uzeo s23 koji je top.

Zdravo svima, razmisljam se da kupim s22ultru, nova 850e. Razmisljao sam izmedju nje i Motorole Edge 40 Pro. I za sad vodi ultra.

Ja sam razmatrao takodje novu ultru 22, i na kraju kad sam video da za manje od 100e razlike moze da se nadje 23, poceo njega da jurim. Na kraju za 900 nasao s23u, kupljen taj dan u a1, neotpakovan. Da je oko 700 pa i da covek razmisli, za 850 apsolutno ne!

^ za slične pare možeš naći S23U 8/256. Po meni mnogo bolji telefon, a ako uzmeš S22U postoji šansa da ćeš imati sve ludorije koje su kolege rekli na ovom forumu.

Upravo trazim i gledam s23u. Kako se ljudima isplati da uzmu u yetelu za cenu koja je tamo i onda da prodaju na KP za 900-1000e. U cemu je tu fora...

Da ih je lako naci- nije. Ja sam malo duze pratio oglase, u startu ih je naletelo nekoliko komada od 900-950, nisam mogao da se cimam na dalje relacije pa sam cekao da naidje nesto blize. I takvi oglasi bukvalno ne stoje duze od par sati. Svi se prodaju ekspresno. Onda ih jedno vreme uopste nije bilo ispod 980-1000. I onda izasao oglas za 920, pozvao u roku od par minuta, rekao coveku da dolazim za sat vremena ako hoce za 900 i tako je i bilo... Prosto ima ljudi kojima trebaju pare a pri tom nece da se zezaju zbog 20-30e i lepo meni, lepo njima... :D

Izašao novi majski patch.
Nadam se da ništa neće pokvariti 😉

Žena kuka, kaže da majsko ažuriranje uništi telefon. Baterija curi od sebe sama. Kakva je situacija kod vas?

Ja sam još uvek na aprilu :) S22U

Vrh Dno