Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Jedno pitanje da li moze neki drugi punjac za Ultru tipa Xiaomi 65w i koji jos moze
Izvinjavam se mrzi me da listam skoro 300 strana

Jedno pitanje da li moze neki drugi punjac za Ultru tipa Xiaomi 65w i koji jos moze
Izvinjavam se mrzi me da listam skoro 300 strana
xiaomi moze ali ne pise super fast charging kad ga zakacis.Sa originalnim 65w kablom probano.

Galaxy phones that are affected by the Exynos chip vulnerability are the Galaxy S22, Galaxy M33, Galaxy M13, Galaxy M12, Galaxy A71, Galaxy A53, Galaxy A33, Galaxy A21, Galaxy A13, Galaxy A12, and Galaxy A04 series. Also, any wearables that use the Exynos W920 chipset or any vehicles that use the Exynos Auto T5123 chipset are also exposed to hackers thanks to the Exynos chip vulnerability.

Galaxy phones that are affected by the Exynos chip vulnerability are the Galaxy S22, Galaxy M33, Galaxy M13, Galaxy M12, Galaxy A71, Galaxy A53, Galaxy A33, Galaxy A21, Galaxy A13, Galaxy A12, and Galaxy A04 series. Also, any wearables that use the Exynos W920 chipset or any vehicles that use the Exynos Auto T5123 chipset are also exposed to hackers thanks to the Exynos chip vulnerability.
U prevodu, isključite VoLTE i VoWifi opciju i mirni ste :D

Ma meni ni sa isključenim VoLTE nije radilo, tj. imao je random drop-ove.

Ma meni ni sa isključenim VoLTE nije radilo, tj. imao je random drop-ove.
Ma znam, šalio sam se malo, ali i meni je imao random drop-ove do pre par meseci. Od tada, da ga ne ureknem, radi super, čak i baterija u proseku drži između 6 i 7 sati SOT-a kombinovano 4g i wifi. S22 plus je u pitanju.

Čitamo čitamo, ali ovo je između redova ubačeno. Nekim delom su javno priznali da imaju problem, tek kada su videli da nova serija ide dobro.

Da li ima smisla prelaziti sa S21 plus na S22 plus, najbitnija kamera, zeni prdnulo hoce sad s22plus, iskreno ja nemam nista protiv, cisto info neki da li bi se zeznula ili da jurim neki na oglasima ?

@Dakii бацање пара, боље изађите на ћевапе бар се наједи ко човек😀

Stigao 5.1 i u slovacku..a zna li nrkk kako se macinju ove slusalice pored simova..idu na zivce ne znam ni za sta je to ;)

Prilozi

• Screenshot_20230320_231554_3D Effect Launcher.jpg
    Screenshot_20230320_231554_3D Effect Launcher.jpg
    97 KB · Pregleda: 91
Probaj preko GoodLock modula.

Tnx...a jel neko zna zasto o romingu ne izbacuje mobilne podatke,probo sam na dve kartice..namesteno automatsko biranje preze i podesene sve pristupne tacke...i cekirano slanje podataka u romingu i nish samo stoji r

Prilozi

• Screenshot_20230321_133843_Call settings.jpg
    Screenshot_20230321_133843_Call settings.jpg
    56.9 KB · Pregleda: 57
Tnx...a jel neko zna zasto o romingu ne izbacuje mobilne podatke,probo sam na dve kartice..namesteno automatsko biranje preze i podesene sve pristupne tacke...i cekirano slanje podataka u romingu i nish samo stoji r
Si uopšte uključio mobilne podatke?

Probaj rucno da nadjes mrezu. Mene je to zezalo, pa sam rucno podesio mrezu i proradilo je.

E probao i to al svaku mrezu mi je vrtelo do iznemogolosti i na kraju je odbilo,doduse mislim da nisam sve isprobo pa cu da cackam,mada trebalo bi automatski da izabere,a nije hteo ni yettel srpsku karticu ovde u sk a ni u austriji karticu iz slovacke..msm izbaci mrezu ali nece mobilne podatke.

I meni se to dešava samo na Samsungu. Svaki drugi uređaj uredno mi nađe mrežu automatski, osim Samsunga. Ponekad poludim zbog toga kada se prelazi više država.

Going into this shootout, we thought the S23 Ultra would’ve been able to deliver steady gains over the S22 Ultra. But Samsung’s processing on the new phone seems to be a mild upgrade at most, at least compared to the Exynos S22 Ultra we’re using.

Drugari, ne znam da li je bilo price o ovome, pa ako jeste-unapred se izvinjavam. :)

Zenin s22 tel, dok se puni s vremena na vreme pali ekran? Da li je to normalna pojava?
Takodje, primetio sam da adapter punjaca kada se protrese unutra nesto zvecka. :/ Org. punjac je u pitanju.

Naime, ja sam korisnik iskljucivo jabukica, pa mi je poznavanje android uredjaja jako slabo. :)

Zenin s22 tel, dok se puni s vremena na vreme pali ekran? Da li je to normalna pojava?
Što se ovoga tiče, ako se dešava isključivo dok se tel. puni, moguće je da gubi kontakt na ulazu, pa prestaje/nastavlja s punjenjem (kao da se izvukao kabl malo), a ako se dešava povremeno i tokom rada, moguće je da neki pozadinski proces "budi" ekran, neka sinhronizacija, viber itd.

Drugari, ne znam da li je bilo price o ovome, pa ako jeste-unapred se izvinjavam. :)

Takodje, primetio sam da adapter punjaca kada se protrese unutra nesto zvecka. :/ Org. punjac je u pitanju.

Naime, ja sam korisnik iskljucivo jabukica, pa mi je poznavanje android uredjaja jako slabo. :)
Nije normalna pojava, verovatno dolazi do kratkog spoja i telefon prekida i kreće da se puni iznova, otud i paljenje ekrana. Probaj na drugom punjaču da vidiš da li je do kabla ili adaptera.

superfast charging 2.0 pise sa essanger kablom od 100w na mi 65w adapteru.Testirao sam i 2 fake 25w adaptera na njima je zakucano na fast charging tj 15w vuce po ekranu na kablu.
cak i 45w sa alija drzi oko 30 do 35w bez problema.I prepoznaje superfast charging 2.0 dok original 25w pise samo superfast.
pozdrav

Google Play system update: mart

GPSupdate.png

Jel imao neko prilike uporedjivati bar malo x80 pro vivo i s22u s exynosom,posto imam oba uredjaja a cene novix su slicne,testovi za kammeru bar preko dxomarku idu na stranu viva kao i procesor

Pitanje za korisnike Note20 Ultra i S22 Ultra. Kakvi su vam utisci sa delom u kojem stoji olovka? Da li se rasklimalo tu nesto, da li neko ima problema da mu olovka ispada ili tako nesto?
Planiram da kupim s23u pa me zanimaju iskustva nakon duzeg koriscenja.

Nazad
Vrh Dno