Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

S22 ultra je i "jeftin" kad vidim kako su tek napumpali cene za ajfon 14 pro max da je pozlacen mnogo je.😅Po meni idalje najpametnije i najbolje kupovine si ili note 20 ultra ili s21 ultra mogu se naci za neke razumne novce u top stanju.I ja sam ranije sve trcao cim izadje novi odmah uzimaj al bas nema svrhe,al opet mozda je i najbolja ova ponuda u mts za s22 ultra.Ova omorika 16 je sad kao nekad sto je bila omorika 2 jel?

^ znaci prvih 12 meseci je 1599 a drugih 12 je 2199 sto znaci da ni mts nije bas jeftin. I plus telefon 160.800. To dođe sve zajedno 206.376 dindzona. Lepo bome sto kaže @Darko_Note9 sve zajedno je preko 200k

@Lemaja , u Yettel-u je S22U :
Tarfni paket :Total 12 - 2.249 din. + Cena uređaja na rate 182.160 RSD (24x7.590) , Ukupni mesečni troškovi (tarifa + rata za uređaj) 9.839 RSD /mesečno = 236.136 dinara .

U Mts-u prvih 12 meseci mesečno 8.299 din , sledećih 12 meseci 8.899 din. - što ukupno izađe (telefon i pretplata za 24 meseca) : 99.588 + 106.788 = 206.376 din.

Drugi primer ( za rubliku verovali ili ne)​

iPhone 14 Pro Max 256GB ( Yettel) Total 12 24x2.249 din. = 53.976 din + telefon 223.920 din. ..... što ukupno iznosi 277.896 dinara. :eek::eek::eek:

Ukupni mesečni troškovi (tarifa + rata za uređaj) 11.579 RSD /mesečno

^ ali fora ko ne čita iznenadi se kad dođe skuplja tarifa.

Zar ne ispadne jeftinije da se uzme popust 50% na ugovor (novi korisnici i stari porukom preko mejla/fejsbuka ili podnošenjem zahteva za prelazak u drugu mrežu), a telefon kupi u radnji?

@nemanja123 : 164.999 din (GIG...) , Burgundy boja u Tehnomed... 157.361 din. , Posit...Lin... = 164.990RSD

Samsung Galaxy S22 Ultra 12GB/256GB GB zeleni mobilni telefon cene: E-ponuda​

od 155.499,00 do 164.999,00 din

To su trenutno cene za keš u prodavnicama sa filkalnim računom i pravom garancijom od 2 godine .

To je to - ko želi nov (regularno)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ostale varijante su povoljnije za 200 do 500 evra ( preko oglasa) u zavisnosti da li je verzija 8/128 gb ili 12/256 gb .... novi sa "nekom garancijom" ili polovni , pa ko šta može i želi .

----------------------------------------------- Što se tiče popusta od 50% na pretplatu , to je već od slučaja do slučaja kome i koji će oprater to ponuditi .

Dok sam bio u Srbiji izboksovso sam 50% popusta i davali su svima koji isprate "proceduru". Ima ovde na temama, pa sam zato rekao da ne bi bilo loše prvo tamo proveriti, jer može tako da se uzme za manje pare telefon i tarifa.

"Što se tiče popusta od 50% na pretplatu , to je već od slučaja do slučaja kome i koji će oprater to ponuditi ."
Ja sam jos uvek na pripejdu,kada preko koda proveravam stanje (yettel) nude mi da predjem na postpejd uz 50% na pretplatu da li to znaci da ce mi uvek pretplata biti na 50% ili je u pitanju samo neki period lupam 6 meseci ili 1 godina ili nesto tako?

Da li je neko poručivao ovo staklo.
izađe 26€ sa alatom za postavljanje 2kom
kao neka kopija Whitestone dome glass

"Što se tiče popusta od 50% na pretplatu , to je već od slučaja do slučaja kome i koji će oprater to ponuditi ."
Ja sam jos uvek na pripejdu,kada preko koda proveravam stanje (yettel) nude mi da predjem na postpejd uz 50% na pretplatu da li to znaci da ce mi uvek pretplata biti na 50% ili je u pitanju samo neki period lupam 6 meseci ili 1 godina ili nesto tako?
Nije od slučaja do slučaja. Ti pričaš o tome šta oni sami nude, a ja kako da izboksuješ. Da ne idemo više u off, ima u temama o operaterima.

Moze li pomoc, desava mi se da mi se recimo news feed na Instagramu i na Fbu osvezi malo, onda skrolujem ka dole i onda vrti onaj kruzic. Isto tako, video zabode posle odredjenog vremena, opet vrti kruzic, i posle nastavi da pusta.
A internet 4g, ili wifi pun signal.
Sta moze biti, s22u je u pitanju?

Opet zabagovo - ne cujem kad zovem i kad me zovu
Ovo postaje iritantno - baš . Restart rešava problem
Pre par dana restartovo se u toku razgovora .
U pitanju je S22U🤬🤬🤬

^ druže prodaj ga i uzmi Iphone da odmoris živce.

Opet zabagovo - ne cujem kad zovem i kad me zovu
Ovo postaje iritantno - baš . Restart rešava problem
Pre par dana restartovo se u toku razgovora .
U pitanju je S22U🤬🤬🤬

Jel to generalno problem na njemu ili samo kod pojedinih?To je stvarno sramota za samsung da se takve stvari desavaju na najnovijem telefonu.

Sporadicno se desava. Da bar ima nekih servis logova...

Kozmetika je samo taj novi OneUI.

Snap nisam nazalost imao, za Exynos sam licno iskusio.

Ljudi opustite se. Ne postoji savršen telefon i platforma. I iOS ima bagove i ajfoni hardverske probleme pa ljudi na tim forumima komentarišu i žale se. Forumi i služe za to, za razmenu mišljenja i rešavanje problema. Ovo ovde se pretvorilo u pljuvačinu. Onda realno skoro svi da prodamo S22U i da pređemo na nešto drugo, a opet i na tom drugom bi postojao neki problem.
Evo pogledajte Windows, najkorišćeniji OS globalno ubedljivo a pun bagova i tako već godinama unazad.

Ljudi to je Android. "Mora kernel da se slegne: pa će da radi kako treba.
Tako su mi neki objasnili još u doba Galaxy S2.

Ne mogu da vejrujem da Samsung nakon milijardu prodatih uređaja još nije naučio te osnovne stvari
Hahaha a ne, eno iPhone 14 jos nije zavrsio "indeksiranje"

Ljudi opustite se. Ne postoji savršen telefon i platforma. I iOS ima bagove i ajfoni hardverske probleme pa ljudi na tim forumima komentarišu i žale se. Forumi i služe za to, za razmenu mišljenja i rešavanje problema. Ovo ovde se pretvorilo u pljuvačinu. Onda realno skoro svi da prodamo S22U i da pređemo na nešto drugo, a opet i na tom drugom bi postojao neki problem.
Evo pogledajte Windows, najkorišćeniji OS globalno ubedljivo a pun bagova i tako već godinama unazad.
Nemoj druze, cuj Apple da ima bagove, to je sve po dizajnu

Nazad
Vrh Dno