Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Mirna ruka mora bas da bude za ovakav zoom. Ja sam probao brzinski da kliknem, ali razumljivo, fotka je ispala uzasno.

Jos da je slikano sa S22U 😁 takve fotke na telefonima nece biti nikad.

e da, stigli pokloni isti dan kada sam otisao na odmor, 02.07. 🙂 ne znam ni sam koliko je to meseci, tamo od marta negde cekam, i uzeo sam dodatni punjac u medjuvremenu al sta da se radi
dobre ove sluske, do sada sam koristio samo neke low cost
ja sam i dalje od onih sto ili nemaju probleme ili ih ne primecuju na s22u

jedino bih stavio neku kvalitetnu zastitnu foliju, ali samo ako bih mogao da je kupim tamo gde bi mi je i postavili, svaki moj pokusaj postavljanje folije na bilo kom telefonu je bio prost uzas 😀 pa eto ako ima neka preporuka da nije sa amazona, ne pitam koliko kosta 🙂

fotke sa mora su zaista sjajne, 10x zum kida, nocne fotke mozda ne savrsene ali moze da se izvuce dobar rezultat - mada nocne fotke retko kad i pravim

Ne mogu da verujem da se niko nije setio da uvozi i ugrađuje Whitestone.
Ja prvi ne bih žalio para...
Kupiš 3 komada, pa polako dokupljuješ

^ Suvise smo malo i siromasno trziste, a uvoz i dazbine su takodje problem...

Jel realno da cekam telefon iz MTSa vec dve nedelje? Da je tek izasao, pa ok, ali je vec 4 meseca dostupan.

^ Suvise smo malo i siromasno trziste, a uvoz i dazbine su takodje problem...
Nikako siromašno, pa ljudi daju 1000+ dinara da im nalepe najobičnija AliExpress stakla od nekoliko centi, a ovde za 40$ dobijaju se 2 stakla i gomila dodatnih džidžabidža...

S22_dome_EBC_05_600x600.jpg

Poslednja izmena:
Jel vam se desava da kada zadrzite prst na Samsung browser-u imate blaga seckanja i "kasnjenje" kada skrolate stranicu?

e da, stigli pokloni isti dan kada sam otisao na odmor, 02.07. 🙂 ne znam ni sam koliko je to meseci, tamo od marta negde cekam, i uzeo sam dodatni punjac u medjuvremenu al sta da se radi
dobre ove sluske, do sada sam koristio samo neke low cost
ja sam i dalje od onih sto ili nemaju probleme ili ih ne primecuju na s22u

jedino bih stavio neku kvalitetnu zastitnu foliju, ali samo ako bih mogao da je kupim tamo gde bi mi je i postavili, svaki moj pokusaj postavljanje folije na bilo kom telefonu je bio prost uzas 😀 pa eto ako ima neka preporuka da nije sa amazona, ne pitam koliko kosta 🙂

fotke sa mora su zaista sjajne, 10x zum kida, nocne fotke mozda ne savrsene ali moze da se izvuce dobar rezultat - mada nocne fotke retko kad i pravim
Ako ti treba obična, jednoslojna, protiv ogrebotina, ovi i to rade.
Ja za ultru platio 2 500 rsd foliju i postavljanje. Kada se istrosi ili odlepi, oni zamenjuju i naplaćuju samo " ruke", 1000 rsd.

Folija meni sasvim odgovara. Fingerprint radi odlično.

Zašto neće da mi radi sinhronizacija Samsung Notes i Microsoft OneNote?

Jedina Samsung aplikacija koja je zbog integracije olovke bolja od
Google Keep - Notes and Lists konkurencije, ali ipak ne radi na kompu!?

Jedino gde vidim beleške iz Samsung aplikacije je na Outlook OneNote feed-u!?

Poslednja izmena:
Drugari, koga da cimam za slusalice, telefon je stigao pre 3 meseca, ali od slusalica ni traga 🙂
Telefon je kupljen preko MTS-a.

pa jesi popunio ono preko samsung members aplikacije na telefonu?

Naravno, problem je samo sto nemam nikakvu povratnu informaciju od njih.

Naravno, problem je samo sto nemam nikakvu povratnu informaciju od njih.
Onda ih cimaj na neki od telefona sto su postavljeni par stranica unazad ili na mail, pošto je morala da stigne potvrda da je registracija uspešna da bi dobio poklone u sklopu promocije.

Tri put Bog pomaze. Dace Bog, ali nesto sam skeptican. Ne vidim onda nikakvu poentu saradnje sa AMD-om i Exynos-om. Pogotovo sto je Exynos 2100 bio dobar chipset.

Bogami za mene kome je bitna baterija, exynos se fino drzi.. Ocekivao sam da je dosta losiji od zmaja 💁‍♂️

Bogami za mene kome je bitna baterija, exynos se fino drzi.. Ocekivao sam da je dosta losiji od zmaja 💁‍♂️
Meni sada izvlaci preko 6h sot na s22+, sto je za moje potrebe ok rezultat.

ProMobi ovlasceni servis u Beoradu, Pozeska ulica, ima masinu koja stavlja foliju da bude kao fabricka, po telefonu sece i lepi, mislim da je 1500din.

Mobile Outfitters mi je najgora moguca opcija od providnih folija, kao Durex da navuces preko ekrana. uzasan osecas pod prstima i prikaz nije bas isti. Bolje iskustvo sam imao sa folijom sa AliExpressa sto se tice vidljivosti. Verovatno vise stiti ta njihova gumirana, ali ono ili staklo ili ta tanka folija protiv ogrebotina. Nema poentu navuci foliju na vrhunski ekran i izgubiti taj osecaj za koji ste platili debelo.

Pošto nisam ispratio ovu S22 seriju, sad baš ulazim da vidim jesam li se zeznuo što za oca poručih S22 Ultra sa Exonysom, dobro je da je baterija ok. 🙂 Uzeh i ovaj oficijalni cover za njega - https://www.samsung.com/uk/mobile-a...-smart-clear-view-cover-black-ef-zs908cbegew/
Od poslednjeg update-a, telefonu baterija radi daleko bolje (A1 verzija software-a). Daleko manje se troši na aplikacijama koje su i pravile drastičnu potrođnju (Viber, WA).

Julski update?!

Pošto nisam ispratio ovu S22 seriju, sad baš ulazim da vidim jesam li se zeznuo što za oca poručih S22 Ultra sa Exonysom, dobro je da je baterija ok. 🙂 Uzeh i ovaj oficijalni cover za njega - https://www.samsung.com/uk/mobile-a...-smart-clear-view-cover-black-ef-zs908cbegew/
Obavezno ostavi foliju na ekranu ako nosi taj cover, posle par dana se ekran izgrebe jer upadne prasina iz dzepa.
Drugi problem, lajsna se isto izgrebe ili matira i izgrbe (ako je sjajna boja). Udje prasina i mora se cistiti redovno. Desavalo mi se da ostane koja ogrebotina na starim telefonima ako se koristi silikon, ali skoro neprimetno, dok kod vise osoba sam video pomenute slucajeve. Pa, eto, vodite racuna

Mene ne nerviraju ni mikroogrebotine (i ne primećujem ih da postoje) već mi više ide na nerve kada mi nakon korišćenja ekran, kad je telefon ugašen, izgleda kao izmašćen/musav - a ne koristim ga ni prljavim, ni masnim rukama...🙁
Tako i ranije na Note 8, tako i sada...

Nazad
Vrh Dno