Nikako siromašno, pa ljudi daju 1000+ dinara da im nalepe najobičnija AliExpress stakla od nekoliko centi, a ovde za 40$ dobijaju se 2 stakla i gomila dodatnih džidžabidža...^ Suvise smo malo i siromasno trziste, a uvoz i dazbine su takodje problem...
www.whitestonedome.com
Ako ti treba obična, jednoslojna, protiv ogrebotina, ovi i to rade.e da, stigli pokloni isti dan kada sam otisao na odmor, 02.07. 🙂 ne znam ni sam koliko je to meseci, tamo od marta negde cekam, i uzeo sam dodatni punjac u medjuvremenu al sta da se radi
dobre ove sluske, do sada sam koristio samo neke low cost
ja sam i dalje od onih sto ili nemaju probleme ili ih ne primecuju na s22u
jedino bih stavio neku kvalitetnu zastitnu foliju, ali samo ako bih mogao da je kupim tamo gde bi mi je i postavili, svaki moj pokusaj postavljanje folije na bilo kom telefonu je bio prost uzas 😀 pa eto ako ima neka preporuka da nije sa amazona, ne pitam koliko kosta 🙂
fotke sa mora su zaista sjajne, 10x zum kida, nocne fotke mozda ne savrsene ali moze da se izvuce dobar rezultat - mada nocne fotke retko kad i pravim
JokJel vam se desava da kada zadrzite prst na Samsung browser-u imate blaga seckanja i "kasnjenje" kada skrolate stranicu?
www.sammobile.com
Onda ih cimaj na neki od telefona sto su postavljeni par stranica unazad ili na mail, pošto je morala da stigne potvrda da je registracija uspešna da bi dobio poklone u sklopu promocije.Naravno, problem je samo sto nemam nikakvu povratnu informaciju od njih.
Reason 1: One Galaxy flagship to rule them all
Reason 2: This could be a one-sided war in 2023
Reason 3: No more worrying about feature parity
Meni sada izvlaci preko 6h sot na s22+, sto je za moje potrebe ok rezultat.Bogami za mene kome je bitna baterija, exynos se fino drzi.. Ocekivao sam da je dosta losiji od zmaja 💁♂️
ProMobi ovlasceni servis u Beoradu, Pozeska ulica, ima masinu koja stavlja foliju da bude kao fabricka, po telefonu sece i lepi, mislim da je 1500din.jedino bih stavio neku kvalitetnu zastitnu foliju, ali samo ako bih mogao da je kupim tamo gde bi mi je i postavili, svaki moj pokusaj postavljanje folije na bilo kom telefonu je bio prost uzas 😀 pa eto ako ima neka preporuka da nije sa amazona, ne pitam koliko kosta 🙂
Od poslednjeg update-a, telefonu baterija radi daleko bolje (A1 verzija software-a). Daleko manje se troši na aplikacijama koje su i pravile drastičnu potrođnju (Viber, WA).Pošto nisam ispratio ovu S22 seriju, sad baš ulazim da vidim jesam li se zeznuo što za oca poručih S22 Ultra sa Exonysom, dobro je da je baterija ok. 🙂 Uzeh i ovaj oficijalni cover za njega - https://www.samsung.com/uk/mobile-a...-smart-clear-view-cover-black-ef-zs908cbegew/
Julski update?!
Nisi pogrešio, S22 Ultra je trenutno najbolje iz androdi ponude. Ako je bilo bugova, to je sada ispeglano sa update-ima.Pošto nisam ispratio ovu S22 seriju, sad baš ulazim da vidim jesam li se zeznuo što za oca poručih S22 Ultra sa Exonysom, dobro je da je baterija ok. 🙂 Uzeh i ovaj oficijalni cover za njega - https://www.samsung.com/uk/mobile-a...-smart-clear-view-cover-black-ef-zs908cbegew/
Obavezno ostavi foliju na ekranu ako nosi taj cover, posle par dana se ekran izgrebe jer upadne prasina iz dzepa.Pošto nisam ispratio ovu S22 seriju, sad baš ulazim da vidim jesam li se zeznuo što za oca poručih S22 Ultra sa Exonysom, dobro je da je baterija ok. 🙂 Uzeh i ovaj oficijalni cover za njega - https://www.samsung.com/uk/mobile-a...-smart-clear-view-cover-black-ef-zs908cbegew/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari