Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Mislio sam da se to zamrzavanje desilo samo jednom clanu, kad ono ima vas dosta. Bolje da ste kupili Xiaomi, najbolji odnos cene i performansi. 🤣
@outlaw
Samo da se ta dva do dva i po apdejta ne pretvore u "nekih trista godine". 😅

Salu na stranu, moze da prica ko sta hoce, Samsung sa Snapdragon SoC-om je druga prica, skoro svake godine je tako. Sa S10l (855) i S20fe (865), ukupno 2 godine, bez ikakvih bagova i uz dobru autonomiju. A kad se setim situacija sa S9+, dve sim kartice, baterija se isprazni do 15h, pa nema signala za mobilni internet (otvara web stranicu pola sata), dok kolega Rumun sa nekim Doogge kineskim telefonom gleda youtube...
Izvinjavam se za blagi off, ali istorija se ponavlja... 🙂

Kad si vec spomenuo to, ja od skoro imam S21U, te nocne mi i nisu previse zanimljive ali ove dnevne, ima li razlike? Ja izvucem bas dobru fotku, kontam zar je moglo bolje?
malo off
Nemam zamerke na dnevne slike. Npr 108mpix shutter je momentalan, sto je pre godinu dana bila fantazija.

id_pe2015_us_white_01.jpg

Podržava Samsung Super Fast Charging 2.0

Ja sam se preporodio sa S21FE. Jedino mi olovkica nedostaje i telefoto kamera.

Sve ostalo mi bolje funkcioniše, iako ima manje RAM-a.

Ponovo kažem, koliko sam verovao u Exynos čip, toliko sam sada razočaran.

Poslednji i verovatno jedini put bio je bolji na S7 seriji.

^ Telefoto ima i S21 fe,3x opticki. Mozda si mislio na periskop 10x zoom

^Da, ali na Ultri je i taj 3x bolji nego 3x na FE (poredio sam jedan pored drugog), a da ne spominjemo periskop 10x... 🙂

I na 3x i 10x sam mislio. Ali sve ostalo mi bolje šljaka, što mi je iskreno baš čudno, no opet istinito. Poredio sam i ja pre par dana fotke. Obična nema preterane razlike, ne računam 108 u idealnim uslovima.

Ja sam sa mojim primerkom svakim danom sve više zadovoljan.
Čak me i baterija iznenađuje da predveče ostanem sa +50%, a baš ga koristim svaki dan imam bar 1-2 sata razgovora + sve ostalo sve na telefonu popaljeno.
Da i ovo slikanje meseca je baš zanimljivo.
Hvala ljudima koji su mi preporučili Snap, za mesec dana nisam imao ni jedno seckanje, a kamoli reset ili neko zabadanje.

Prilozi

• Screenshot_20220711-211826_Device care.jpg
    Screenshot_20220711-211826_Device care.jpg
    44.1 KB · Pregleda: 110
  • 20220710_200212.jpg
    20220710_200212.jpg
    43.5 KB · Pregleda: 122
Telefon koristim od 25.04.2022. nikakvih problema do sada sa Exynos S22 Ultra, baterija nedelja(posle žurke) + ponedeljak...

Prilozi

• Screenshot_20220711-224924_Device care.jpg
    Screenshot_20220711-224924_Device care.jpg
    47.8 KB · Pregleda: 106
Ja sam na exynosu S22U 10 dana i nemam problema sa pozivima. Baterija mi izvlači u prosku 6h sot-a. Sve u svemu zadovoljan sam, odnosno dobio sam ono što sam i očekivao, a prešao sam sa 13 Pro Max, pre njega 13 Pro pa S21 Ultra.. 🙂

I kod mene isto, od 6 do 10h SoT u zavisnosti od načina korišćenja telefona.
Punjač 45W isto OK, ne mora brže što se tiče mene :D

Ja onda ne znam da koristim telefon, kako izvlacite preko 6h SOT da ne pricamo o 10h.
Meni na 2,5H SOT baterija bude na 50%.

Sto se tice bugova i zamrzavanja nisam imao nijedan problem evo vec mesec dana.

Već sam pisao ranije, sa mojim korišćenjem na S22U imam 3-4h SOT-a, bukvalno sve popaljeno što može da se upali, dan završavam u poslednje vreme na ~20-30% (s tim što punim telefon do 85%)

Ja recimo nemam problema sa SOT-om, takodje punim u rasponu 85-90%, s tim sto jednom u 3 nedelje napunim do 100%. Kad je napunjen do 100%, recimo juce sam na 40% imao oko 4h SOT. Od 8 do 15 ukljuceni mobilni podaci, blutut (povezan sat), posle toga WIFI + blutut, osvetljenje stavljeno na nekih 40-50%, od ponoci do 6 ujutru stavljene bixby rutine za stednju baterije. S22+ je u pitanju, nije ultra.

Jel planiraju oni ovo zagrevanje malo da smanje nekim apdejtom?? Sta stalno sigurnost neku poboljsavaju ko slepci...

Jel primetio neko kad na Whatsapu hocete da posaljete fotku da isti baguje tj sporo otvara kao da ne reaguje na klik?? U samom whatapu

Trenutno u Grčkoj u romingu sa 2 aktivne kartice (WIFI je očajan pa sam uglavnom na 4G) .

Prilozi

• Screenshot_20220713-065127_Device care.jpg
    Screenshot_20220713-065127_Device care.jpg
    68.2 KB · Pregleda: 65
  • Screenshot_20220713-065141_Device care.jpg
    Screenshot_20220713-065141_Device care.jpg
    74.4 KB · Pregleda: 55
S22 posle poslednjeg ažuriranja ima problem sa GPS-om. Često mu se dešavalo da izgubi konekciju, iako je određena kalibracija.

Ženi tokom neke četiri rute više puta gubio vezu, a sve to u tri dana.

S22 posle poslednjeg ažuriranja ima problem sa GPS-om. Često mu se dešavalo da izgubi konekciju, iako je određena kalibracija.

Meni se to dešavalo ranije, na samom početku, sada radi potpuno stabilno. Doduše, bar 5x sam radio kalibraciju u međuvremenu

Meni se tako nešto slično desilo prvi put kada sam koristio GPS sa S22U, morao sam da palim/gasim GPS da bi proradio ponovo (pripisao sam to oblačnom vremenu :))

Nakon toga, sledećih puta prilikom korišćenja GPS-a se više nije dešavalo, radi (za sada) kako treba, pu pu

Fascinantno kako isti uredjaji, imaju razlicite probleme.

Nazad
Vrh Dno