Takođe, s tim što su kod mene obe kartice mt:s 🙂Inače, često mi se dešava da nemam ili imam vrlo loš signal na drugoj kartici (mts) iako je setovana na 2g.
[email protected]Molio bih ako neko moze da opet postavi one telefone za xyz oko poklona. Ne mogu da ih nadjem.
tako i meni nesto smrdi... na mejl ne odgovaraju, na telefone mi se ne javljaju.... pocinjem da se preispitujem dal sam dao dobre podatke prilikom registracije.[email protected]
069/8200102
069/8200305
Neverovatno koliko su bezobrazni kako čekaju poslednji dan.
A nešto osećam da će da prođe i ovaj mesec i da će da izmisle nešto tipa prošao je rok, nema zaliha i neće biti poklona.
Samo neka probaju. Postoje dokumenti u kojima su se JAVNO OBAVEZALI da svako ko preorderuje telefon dobija popust od 15000 rsd i slušalice. A ako čeka duže od 30 dana na isporuku aparata i bežični punjač. To sve ide u paketu. Ako to ne ispoštuju, kao i rokove za isporuku, čeka ih najpre tržišna inspekcija! Tim pre što su neki već dobili u potpunosti te "poklone". Neće se oni bas tako igrati sa tim.[email protected]
069/8200102
069/8200305
Neverovatno koliko su bezobrazni kako čekaju poslednji dan.
A nešto osećam da će da prođe i ovaj mesec i da će da izmisle nešto tipa prošao je rok, nema zaliha i neće biti poklona.
Ne znam, mislim da lako mogu da nađu neku rupu u zakonu ili nešto što su sitnim slovima pisali, neko odricanje odgovornosti, iznenadne promene, korona, nestašica, rat u Ukrajini, nepredviđene okolnosti itd.Samo neka probaju. Postoje dokumenti u kojima su se JAVNO OBAVEZALI da svako ko preorderuje telefon dobija popust od 15000 rsd i slušalice. A ako čeka duže od 30 dana na isporuku aparata i bežični punjač. To sve ide u paketu. Ako to ne ispoštuju, kao i rokove za isporuku, čeka ih najpre tržišna inspekcija! Tim pre što su neki već dobili u potpunosti te "poklone". Neće se oni bas tako igrati sa tim.
Super ali ta sitna slova su trebali da napišu pre završetka promocije a kako to definitivno i provereno nisu učinili nije im se baš igrati sa time... Tipa napišu pre kraja "za one koji naruše telefon do __, dok traju zalihe" ili "za prvih _ kupaca koji naruče telefon u promo periodu". Ono što su oni reklamirali "za sve koji naruče telefon do/u promo periodu" im baš ne ide na ruku da traže način da izbegnu obavezu....Ne znam, mislim da lako mogu da nađu neku rupu u zakonu ili nešto što su sitnim slovima pisali, neko odricanje odgovornosti, iznenadne promene, korona, nestašica, rat u Ukrajini, nepredviđene okolnosti itd.
Tako je, ako se ne varam reklamirali su da svima sledi poklon u vidu slušalica čija je vrednost toliko i toliko dinara. Nemaš slušalice? OK, nije problem, evidentno je da znaš koja im je vrednost i imaš osnovu za obeštećenje svih kojima ne možeš da isporučiš obećane slušalice.Nema toga. Nista nisu napisali u tom smislu. Sa nama koji smo unapred naručili uređaj imaju ugovor (popust i slušalice) i to moraju ispoštovati, ili nas obeštetiti na neki način. Mnogi su bas unapred naručili da bi se kvalifikovali za tu promociju (popust i slušalice). Sad su oni na potezu da u potpunosti ispune obaveze. Mi, kao kupci, smo svoje ispunili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari