Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

.

Prilozi

• Screenshot_20220523-100902_Geekbench 5.jpg
    Screenshot_20220523-100902_Geekbench 5.jpg
    59.4 KB · Pregleda: 55
...

Prilozi

• SmartSelect_20220523-112653_Geekbench 5.jpg
    SmartSelect_20220523-112653_Geekbench 5.jpg
    71.6 KB · Pregleda: 51
Serija jednih od najzanimljivijih postova.

I, kakav nam je zaključak? 😁

Je l neko dobio Majsko ažuriranje? Koliko vidim po netu samo Snapdragon verzije dobile za sad.

9. maja kod mene bio poslednji update. Pre toga bio u aprilu onaj veliki update od 1.54 GB.

Iii vredi li preci sa s21 na s22? Kamera baterija?

Ok momci hvala na odg. Mislio prvenstveno zbog kamere ajde baterija racunam kao baterija punjac uvek pri ruci posao auto..ali ako ni to ne vredi pogotovu tih 250 300 kolilo traze za doplatu..onda neka ga neka sedi..
Ma jok mislio na s22 exy. @Proday

Drago mi je sto sam poceo da pratim temu, jer u planu sam imao u avgustu da uzmem S22U tj da predjem sa S21+
Ali me plasi taj restart.. Nadam se da je nesto na nivou softvera...

Jutros zvoni alarm i ne mogu da ga iskljucim i kad sam se razbudio skontam da ekran ne reaguje na dodir, tj mogu otiskom da ga otkljucam, to radi savrseno:p medjutim ekran kao da je mrtav tj vidi se zadnji prikaz i nema reakcije, ne mogu ni da restartujem ili iskljucim telefon. Jel se desilo ovo nekome? D

Vama što se restartuje telefon, na kom ste patch-u? Iz maja ili ranije?

Jutros zvoni alarm i ne mogu da ga iskljucim i kad sam se razbudio skontam da ekran ne reaguje na dodir, tj mogu otiskom da ga otkljucam, to radi savrseno:p medjutim ekran kao da je mrtav tj vidi se zadnji prikaz i nema reakcije, ne mogu ni da restartujem ili iskljucim telefon. Jel se desilo ovo nekome? D
Uspeo sam posle 2 min drzanja sa strane dugmica da restartujem fon i sad sve normalno, ovo mi se nikad nije desilo ni na jednom samsungu, bas trip

Samo da se upišem u klub restartovanja telefona u toku razgovora.
meni se desilod to na google pixel 6, samo sto je bilo nemoguce izvesti da se ne desi. Nekad posle 2min nekad posle 12 ali uvek softrestart… na kraju sam uzeo ip13pm 😶 iskreno koliko god da je to neki tel srednje klase ja ocekujem i od tel od 100€ da mozes da koristis za pozive. Ko zna sad da li je to do googla, cinjenice da je za drugo trziste ili neceg treceg… ali nije ni cudo sto android tel imaju losiju rep kad je moguce da se desi prob sa najbazicnijom mogucom funkcijom koju svi ocekuju da radi.

Uspeo sam posle 2 min drzanja sa strane dugmica da restartujem fon i sad sve normalno, ovo mi se nikad nije desilo ni na jednom samsungu, bas trip
Боље да си остао на N20U 😀

Evo i kod keve juče S22U prvi put zakucao u toku poziva, tj. dok je zvonio...

Presao sam sa S10e na S22... cekao sam da samsung izbaci telefon slicnih (manjih) dimenzija kao S10e jer ne volim cigle ali sam se poprilicno razocarao. Telefon je kod mene od 12 Aprila i nisam (jos uvek) imao freeze/restart probleme ali ponekad dobijem sms da sam bio nedostupan (kao da tel. "ispada" iz mreze - slab signal?) i ponekad nakon uspostavljanja poziva sagovornik me ne cuje. Obe kartice su aktivne (privatna i poslovna) i nemam VoLTE podrzan kod operatera ni na jednoj kartici (mts). U podesavanjima sam prebacio obe kartice na 3G/2G cisto da vidim da li ce problem nestati i situacija je sada mnogo bolja, nisam imao gore navedene probleme vec duze vreme. Trenutno sam na Majskom updateu (AVDB). Neverovatno da Samsung jos uvek ne moze da resi ovaj problem.

Боље да си остао на N20U 😀
Moguce, u sustini su isti telefoni i ne vredi prelazak tj davanje novca. Ali desavalo mi se ponekad i na N20U zamrzavanje tj crn ekran, bio i u servisu zbog toga. Snap verzija je bila
Ovaj S22U se jednom ili dva puta restartovao prvih dana i to je to do jutros, inace odlican telefon

Meni najbolje to što priznaju da se dešava, ali zamena uređaja ne dolazi u obzir. Bezobrazno je to

Nazad
Vrh Dno