Bolje i to nego likovi koji dobijaju telefone, testiraju i prave 120 klipova od otpakivanja preko "iskustva posle nedelju dana" do posle na svakih mesec serenda. To i ova benchmark ekipa prati kao trend. Što se tiče gramatike bolje i greške nego "wannabe, hajpuje,cringuje" feme.Ne verujem ljudima koji u svakom postu imaju gramatičke greške i kopiraju tuđe iskustvo i komentare kao svoje, tako da više verujem ''plaćenim'' recenzentima - bar su plaćeni - od wannabe amaterskih komentara...
Upravo to, baterija je bitna, ali ne treba biti rob istoj. Treba uživati u svim čarima telefona koji je toliko plaćen. Lakše mi je da 20 min preko dana dopunim nego da gasim funkcije telefona da bi baterija duže trajala.A zbog čega pravite toliki problem oko dužine trajanja baterije, koristite tel max, uključite na punjač, dopunite i stvar gotova, u kolima nabavite punjač za kola i rešen problem, a vreme za punjenje iskoristite za nešto pametno i odmorite se, POZDRAV
Iskreno meni ne, slažem se da je baterija morala biti bolja. Ali još od S9 Plus modela imam naviku da dopunim preko dana ako znam da ću uveče biti van kuće i sl. Opet napominjem i meni jeste baterija mana, ali nije nepremostiva. Kome ne odgovara iOS nema izbora, Samsung je jedini konkurenet, kineze nikada ne razmatram za kupovinu.Ne smeta ti sto ces na pola dana morati da dopunjujes telefon da bi izdrzao do kraja dana? Pri tome ima istu bateriju kao i prosligodisnji model,displej skoro identicne velicine a soc bi trebalo da je stedljiviji a povrh svega si to papreno platio
^ koliko vidim da je Facebook veoma velik potrošač baterije kod androida. Kod tebe lično za 1h korišćenja 32% sto je bas puno.
Sto kaže i kolega @dule2303 jedino da ideš preko browsera. A aplikaciju moraš disable posto se ne može obrisati.Ja fejs koristim za gledanje videa nekih, moracu da probam preko neceg drugog, posto ga bas bas kolje i plus fejs je jedina aplikacija gde osetim da se greje.
Ovo je bukvalno kao kupiti nov Mercedes S klase ili BMW serije 5 barem, ali su ti stavili rezervoar od 23 litra i kazes sebi, super je auto, uzivacu u njemu, sad sto moram non-stop na pumpu i sto mi radijus 250Km, nema veze, nisam rob autonomiji automobila. Kako sto bi mali rezervoar mogao da se oprosti najjeftinijoj Daciji, jer kosta, lupam, 15K, automobili od 60K ne smeju to da imaju i ne sme to da se opravdava. Zasto S22U nema posebnu tehnologiju baterije u odnosu na sve druge serije? Bukvalno je najskuplji u Android svetu. Kul, dao sam 250e za telefon, otisla baterija popodne, dopunicu. Dao sam 1250e za telefon, ne zelim 2 dana da znam gde je punjac jer su mi stavili "grafen-dijamantsko-lasersku" bateriju ali to sam brate i platio... Dok se ne bunimo, nece proizvodjaci nista nikad da unaprede. Dodaj na to da je Mercedes koji si ti kupio za iste pare malo gori od Mercedesa u drugim delovima sveta, pa pretera ga Samsung malo, bas ga pretera.Upravo to, baterija je bitna, ali ne treba biti rob istoj. Treba uživati u svim čarima telefona koji je toliko plaćen. Lakše mi je da 20 min preko dana dopunim nego da gasim funkcije telefona da bi baterija duže trajala.
Ne opravdavam Samsung u tom pogledu i moja zamerka na S22U je trajanje baterije, ali ne dozovljavam da mi to remeti ugođaj pri korišćenju telefona.
Имао сам искуства са том апликацијом на Нокији што је имала тастатуру C - нешто, ако ико сећа тога, зар треба у 2022.години да се бакћете са тим чудом? 🙄A ona fejs lite varijanta? Jel imao neko iskustva sa tom app?
Sve što si rekao stoji i u pravu si. Problem je taj deo koji kažeš dok se ne bunimo. Mi na forumu smo jedan promil kupaca Samsung uređaja i Samsung baš briga za nas koji se bunimo, bojkotom mi sami nećemo ništa postići. Takođe je problem što proizovđači guraju brojke u prvi plana (100+ megapiksela, toliko i toliko gigherca i sl,) a ono bitno kao što je baterija zaostaje. Po pitanju tehnologije baterije nema nekog bitnog pomaka unazad nekoliko godina, osim što se forsira brzo punjenje. E ta neka grafensko-dijamantsko-laserska baterija će biti neki osetan pomak kada neki proizvođač napravi tako nešto i počne da ugrađuje u svoje flagship telefone.Ovo je bukvalno kao kupiti nov Mercedes S klase ili BMW serije 5 barem, ali su ti stavili rezervoar od 23 litra i kazes sebi, super je auto, uzivacu u njemu, sad sto moram non-stop na pumpu i sto mi radijus 250Km, nema veze, nisam rob autonomiji automobila. Kako sto bi mali rezervoar mogao da se oprosti najjeftinijoj Daciji, jer kosta, lupam, 15K, automobili od 60K ne smeju to da imaju i ne sme to da se opravdava. Zasto S22U nema posebnu tehnologiju baterije u odnosu na sve druge serije? Bukvalno je najskuplji u Android svetu. Kul, dao sam 250e za telefon, otisla baterija popodne, dopunicu. Dao sam 1250e za telefon, ne zelim 2 dana da znam gde je punjac jer su mi stavili "grafen-dijamantsko-lasersku" bateriju ali to sam brate i platio... Dok se ne bunimo, nece proizvodjaci nista nikad da unaprede. Dodaj na to da je Mercedes koji si ti kupio za iste pare malo gori od Mercedesa u drugim delovima sveta, pa pretera ga Samsung malo, bas ga pretera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari