Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Animacije su počele užasno da me nerviraju. Mnogo sitnog štucanja poslednja dva dana.

Sinoć sam se malo igrao sa svojim starim N10 Snap i oduševio se koliko je i dalje sjajan telefon, a čak mu je i fluidnost maestralna.

Tada sam uvideo koliko na ovom ima zapravo sitnih bagova.

Za sad nijedan bag,ali mislim da je n10 sd a pogotovo n20u bio pun pogodak

Unistio prethodni model, i nije neko poredjenje.

Realno ništa se neće razlikovati; ko voli ios već je odavno na njemu i po def mu je uništen android i vice versa (posebno ko zna i koristi olovku na telefonu). Videi ovog tipa su generalno beskorisni.
Apsolutno beskorisni. Čovek priča kako Samsung ima otisak prsta i faceid. Samsungov face id radi kao mrtav konj i u malo mračnoj prostoriji nema šanse da otključa kako treba, otisak prsta radi pod folijom ili white staklom, čim se stavi bilo koje drugo staklo ne radi. Jedino realno sto je bolje je dex i s-pen.

Meni otkljucava bez problema i u mracnoj prostoriji mada da ip radi bolje i brze radi sigurno,za staklo se slazem stavio sam neko koje sam i ranije stavljao ali otisak ni da pisne,kao da ne postoji i onda sam morao da narucim whitestone

^ uđi u totalni mrak i neće raditi, za otisak si se i sam uverio. Za dizajn to smatram ukusom. Hvali AOD koji i sam @zoreli_ kuka i plače kad govori da mu dnevno uzme 10-15% baterije i onda hvali xiaomi koji za isto vreme potroši 0.4%. Argumenti ovog lika sa YT su totalno promaseni, da je naveo performanse, autonomiju, kamere… pa da ga čovek može i smatrati za nekog normalnog sto radi poređenje.

Ne koristim AOD niti sam ikada koristio a sto se tice ovoga smatram da si u pravu ,glup video i glupi argumenti,jedino gde samsung stvarno unistava ip je multitasking i u ovom slucaju displej ,sve ostalo nema blage veze sa zivotom

Uglavnom on i sa pričanjem gluposti postiže ono što mu u stvari jeste prava i jedina namera - da mu video ima što više pregleda...

Slažem se. Realno oba telefona su odlična pa ko šta voli neka kupi i koristi.

Jesu i jansam ozbiljno razmisljao o ip13 pro max ali nikako nisam mogao da nadjem bilo kkvu alternativu za 3,4 aplikacije koje koristim tj nasao sam ali je ozbiljna gimnastika da se radi. Navika na android ili ios je cudo. Kum je uzeo ip13 pro max i prodao ga i uzeo isto s22u jer nije mogao da se navikne nikako. Cekali smo samo da se pojavi sd . Meni jedino kod samsunga nije jasno kako ne moze da redi bolje animacije ,to mi ne ide u glavu nikako. Skoro sam koristio op nord 2 animacije su mu toliko fluidne kao i na ip. Ja nemam problema sad na s22u ali mislim da to moze mnogo bolje

"Y-Truberi" su uglavnom ili plaćeni ili toliko ostrašćeni u hvaljenju svog brenda da sam morao okačiti onaj gore YT -video .... isto kao na nekim forumima slika i prilika :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------

iPhone 13 Pro Max vs Samsung Galaxy S22 Ultra - Which is BETTER?​

Poslednja izmena:
Jesu i jansam ozbiljno razmisljao o ip13 pro max ali nikako nisam mogao da nadjem bilo kkvu alternativu za 3,4 aplikacije koje koristim tj nasao sam ali je ozbiljna gimnastika da se radi. Navika na android ili ios je cudo. Kum je uzeo ip13 pro max i prodao ga i uzeo isto s22u jer nije mogao da se navikne nikako. Cekali smo samo da se pojavi sd . Meni jedino kod samsunga nije jasno kako ne moze da redi bolje animacije ,to mi ne ide u glavu nikako. Skoro sam koristio op nord 2 animacije su mu toliko fluidne kao i na ip. Ja nemam problema sad na s22u ali mislim da to moze mnogo bolje
Koje 3-4 aplikacije?

Nesto za prebacivanje sa telefona na nvidia shield ta mi je bila najbitnija ima sa wifi file transferom ali he gimnastika,i ,poweram i jos jedna na zalidt,nisam hteo da,se igram a sto se tice hvalospeva imas i ovde ljudi u oba tabora kojibneosnovano hvale svij tel govireci jako je najdivniji ,najbolji i nema veze sto je baterija i signal lis,butno je da he najbolji. Ako stucne ili se smrzne ma ni to nije strasno opet jevnajbolji
Fa sr razumemo ovi je najkompletniji uredja ali treva reci da ima velike mane pogotovo ex verzija

^ za nvidia ne znam ali poweramp nema uopšte za ios, na žalost samo android.

Ogromna većina Youtubera sa svojim videima je generalno beskorisna.
Apsolutno tačno, svi su copy-paste. Toliko besmislenih video snimaka i svi kopiraju jedni druge. Bukvalno tech YT kanali preplavljeni snimcima o S22 seriji. Jedan youtuber je čak snimo poseban video da upored dve boje telefona, bordo i bele. Sve za preglede, mada kod njih od Youtube može lepo da se živi i od srednej malog kanal, tako da razumem da im je bitan kvantitet, a ne kvalitet.
Videcemo realno kad izadje iphone 14
Neće iP14 doneti ništa posebno, "revolucionarno" će biti što će izbaciti notch i staviti punch hole i pilulu i to je to. Realno iOS je jako fluidan i sada, A15 Bionic najboji SOC na tržištu, tako da nema tu nekog prevelikog unapređenja na iP14, sve će biti samo kozmetika.

Ni meni nije jasno kako ne mogu tolike godine da upeglaju softer da bolje i fluidnije radi.

Pa i S22 serija je kozmetika ako tako gledamo u odnosu na prethodnika :).

Za mnoge stvari mogu da kažem da je ip (13pro) bolji, ali to za animacije se ne slažem.

^ ako ih usporiš kao ti vrlo moguće da su iste, iskreno poredio sam kada je po fabričkom sa samsungom ali nisam kad se uspore sto se slažem da je na kraju isto.

Nazad
Vrh Dno