Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Za čitavu utakmicu i poluvreme casting utakmice sa telefona na TV skinuo 15% baterije - po meni sasvim OK...
Apsolutno beskorisni. Čovek priča kako Samsung ima otisak prsta i faceid. Samsungov face id radi kao mrtav konj i u malo mračnoj prostoriji nema šanse da otključa kako treba, otisak prsta radi pod folijom ili white staklom, čim se stavi bilo koje drugo staklo ne radi. Jedino realno sto je bolje je dex i s-pen.Realno ništa se neće razlikovati; ko voli ios već je odavno na njemu i po def mu je uništen android i vice versa (posebno ko zna i koristi olovku na telefonu). Videi ovog tipa su generalno beskorisni.
Koje 3-4 aplikacije?Jesu i jansam ozbiljno razmisljao o ip13 pro max ali nikako nisam mogao da nadjem bilo kkvu alternativu za 3,4 aplikacije koje koristim tj nasao sam ali je ozbiljna gimnastika da se radi. Navika na android ili ios je cudo. Kum je uzeo ip13 pro max i prodao ga i uzeo isto s22u jer nije mogao da se navikne nikako. Cekali smo samo da se pojavi sd . Meni jedino kod samsunga nije jasno kako ne moze da redi bolje animacije ,to mi ne ide u glavu nikako. Skoro sam koristio op nord 2 animacije su mu toliko fluidne kao i na ip. Ja nemam problema sad na s22u ali mislim da to moze mnogo bolje
Apsolutno tačno, svi su copy-paste. Toliko besmislenih video snimaka i svi kopiraju jedni druge. Bukvalno tech YT kanali preplavljeni snimcima o S22 seriji. Jedan youtuber je čak snimo poseban video da upored dve boje telefona, bordo i bele. Sve za preglede, mada kod njih od Youtube može lepo da se živi i od srednej malog kanal, tako da razumem da im je bitan kvantitet, a ne kvalitet.Ogromna većina Youtubera sa svojim videima je generalno beskorisna.
Neće iP14 doneti ništa posebno, "revolucionarno" će biti što će izbaciti notch i staviti punch hole i pilulu i to je to. Realno iOS je jako fluidan i sada, A15 Bionic najboji SOC na tržištu, tako da nema tu nekog prevelikog unapređenja na iP14, sve će biti samo kozmetika.Videcemo realno kad izadje iphone 14
Ni meni nije jasno kako ne mogu tolike godine da upeglaju softer da bolje i fluidnije radi.Jesu i jansam ozbiljno razmisljao o ip13 pro max ali nikako nisam mogao da nadjem bilo kkvu alternativu za 3,4 aplikacije koje koristim tj nasao sam ali je ozbiljna gimnastika da se radi. Navika na android ili ios je cudo. Kum je uzeo ip13 pro max i prodao ga i uzeo isto s22u jer nije mogao da se navikne nikako. Cekali smo samo da se pojavi sd . Meni jedino kod samsunga nije jasno kako ne moze da redi bolje animacije ,to mi ne ide u glavu nikako. Skoro sam koristio op nord 2 animacije su mu toliko fluidne kao i na ip. Ja nemam problema sad na s22u ali mislim da to moze mnogo bolje
Ja sam iskreno prezadovoljan fluidnošću softvera na poslednjih par telefona. 120hz i 0.5 u dev, nema da štucne bukvalno nikad i nigdeNi meni nije jasno kako ne mogu tolike godine da upeglaju softer da bolje i fluidnije radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari