Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Nakon posljednjeg update-a baterija mi jos bolja na s22+ za nekih 1h-1.5h, sada gura preko 9h sot bez problema. Sto se aplikacija tice vecinom su to lakse, fb, yt, messenger, surf i slicne njima. Od igrica je vecinom sah ili neka 2D, nikakve 3D. Uglavnom prezadovoljan sam u svim segmentima sto se tice ovog telefona. Enorman upgrade sa S8-ice, u apsolutno svim poljima. Ovaj rezultat je bez power saving mode-a, na 120hz, i adaptivnim osvjetljenjem.

Prilozi

• Screenshot_20220407-104848_Device care.jpg
    Screenshot_20220407-104848_Device care.jpg
    60 KB · Pregleda: 99
Ovo je do pražnjenja skoro, što za bateriju nije dobro nikako, ali svakako dobar score. Koje je osvetljenje na uređaju?

Svaka cast za 9h sot-a, ja to u zivotu nisam video 😂
Nemam s22 u, ali za svaki telefon isto važi, tako da je nebitno. Recimo ako sam čitavog dana kod kuće, na Wi-fi mreži, nisam ja jakom svetlu pa nema potrebe za jakim osvetljenjem ekrana, telefon lagano može do 9h SoT-a da mi izgura, ali ako sam van kuće, pa koristim 4G+, lagano može da spadne na 6h SoT. Tako da sve zavisi od načina korišćenja, što svako od nas već i zna, ali je neverovatno koliko odnos korišćenja Wi-fi/4G može uticati na bateriju.

Ni ja ne znam kada sam uspeo da izguram 9h sota bez obzira da li je wifi ili lte. Svaka cast za rezultat u svakom slucaju

Sa dve kartice i 4g 9 sati SOT-a mogu samo da sanjam :)
Oko 6, do 7 je maksimum.

Sta znaci S22 EE? Eastern europe edition ili exynox edition? :)
Odnosno u cemu je razlika u odnosu na S22?

Mislim da je tu mts nešto malo pobrljavio. Bukvalno nigde nema EE osim kod mtsa

Nije ti ovo dobro,dopunjavao si telefon,bar ja tako mislim,mozda i gresim. Ne koristim etock nego gsam za merenje batetije

Pa nije dopunjavan...nemam pojma, meni ok što se tiče baterije, nit smrdi nit miriše :D

Ovo je dopunjavano, vidi se po grafikonu. Imaš pad i onda dopunjavanje skoro do 100% i nastavljeno korišćenje telefona.

@S.O.A.D meni je oko 6h sota ,danas sam odradio onaj veliki update pa cemo videti,ispade da,ove nove generacije upste nisu stedljivije kao sto bi trebalo da bude

Ili je loša optimizacija ili jednostavno čipovi nisu štedljivi.

Bilo kako bilo, da se razumemo, 6 sati nije malo sa svime popaljenim.

Aplikacije koje kod mene jedu bateriju tokom korišćenja su naravno Hrom i Tviter, a onda i Zoom i Microsoft Teams. Ok, to je video poziv, ali kada se zaređa Hrom (posao teren) i neki video pozivi, teško da izguram dan bez da ga metnem na punjač nekih 20 minuta.

Može, ali onda zaboravljam da se može koristiti bilo šta drugo.

Nazad
Vrh Dno