Na snimku se vidi, na mom primerku toga nema.,Pogledaj kako radi, nemoguce da nisi primetio lag. Kod nas na s21u je reseno sa 4.1, ovde ocigledno ne.
Nemam s22 u, ali za svaki telefon isto važi, tako da je nebitno. Recimo ako sam čitavog dana kod kuće, na Wi-fi mreži, nisam ja jakom svetlu pa nema potrebe za jakim osvetljenjem ekrana, telefon lagano može do 9h SoT-a da mi izgura, ali ako sam van kuće, pa koristim 4G+, lagano može da spadne na 6h SoT. Tako da sve zavisi od načina korišćenja, što svako od nas već i zna, ali je neverovatno koliko odnos korišćenja Wi-fi/4G može uticati na bateriju.Svaka cast za 9h sot-a, ja to u zivotu nisam video 😂
Meni isto kao i pre update. Da je baterija na S22U malo bolja, ovo bi za mene bio skoro savršen telefon.Da li se i vama cini da se baterija malo bolje ponasa posle zadnjeg update?
Meni je posle s9+ ovo za sad ok baterija 😁 Inace slazem se da je telefon odlican,do sada nikakvih problema nisam imao.Meni isto kao i pre update. Da je baterija na S22U malo bolja, ovo bi za mene bio skoro savršen telefon.
Kako nije dopunjavano kad je po grafiku bukvalno šest puta, kraće ili duže bio na punjaču za to vreme?Pa nije dopunjavan...nemam pojma, meni ok što se tiče baterije, nit smrdi nit miriše![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari