Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

@DrFranjo Probaj da resetujes negde podesavanja npr.
@NemanjaZ88 Ma slobodno uzmi, bolje ces ti da postavis nego ljudi sto prodaju tel i namestili su 1000x stakala. Zato sto postavljas za svoj tel i pazices na sve. Ja sam postavljao na s8+ i sve je okej proslo, kao i na s21u gde je proslo jos lakse, bolja je instalacija i samo ti je vazno da lepo ocistis ekran i moja preporuka- zalepi dobro one trake sto idu na sve strane, zbog lepka, posto su negde pisali da nije bas okej da udje u otvore.

1.jpg 2.jpg

Stigla bela Smart Clear View futrola, keva prezadovoljna :love:

Sam uvek stavljam, nije teško, samo pratiš proceduru. U pakovanju sa UV lampom idu dva stakla svakako, ako jedno zezneš. Stiže u US za dva do četiri dana. Nisam naručivao da mi stigne u Srbiju ko prošli put.
Meni je frka da mi onaj lepak ne uleti u zvučnik...

@DrFranjo Дешавало се исто људима и у теми N20, S20,, можда и S21, ако те не мрзи укуцај у претраживачу на енглеском тај проблем решава се лако, случајно сам тражећи нешто друго налетео на упутство како решити тај проблем али сам заборавио скроз где... И да, иако су попаљене све дозволе не стижу нотификације... Очигледно се проблем насумично дешава и то већ 2 генерације Самсунга

Keva koristi s22u? Šta kaže, jel je nervira što nije Snapdragon? 🤣

Keva izmenjala maltene sve Note serije, preskočila je N20 doduše :)

Nije se žalila na bateriju na N10, videćemo sad kakva će biti situacija, ona generalno baš dosta koristi telefon zbog posla, ali to su uglavnom pozivi, emailovi i poruke, ništa FB, Instagram, YT, ne pali BT i slično... (zato se i ne žali na bateriju :ROFLMAO:)

@DrFranjo Дешавало се исто људима и у теми N20, S20,, можда и S21, ако те не мрзи укуцај у претраживачу на енглеском тај проблем решава се лако, случајно сам тражећи нешто друго налетео на упутство како решити тај проблем али сам заборавио скроз где... И да, иако су попаљене све дозволе не стижу нотификације... Очигледно се проблем насумично дешава и то већ 2 генерације Самсунга
Hvala, već sam tražio i nisam našao. Sada ću se iscimati pošto to nije trip kako sam mislio

Ma ne moze ovoliko da trosi, nesto pravi problem ili si ostavio ukljucen net ili aod, nesto ima. Ja sam nesto navikao da ugasim net pre spavanja i skine mi uglavnom 2%, sto je odlicno.
Edit:
Od 15:44 pocinje ludnica, jos nisu sredili ovaj glupi problem na s22u, gde su za divno cudo sredili na s21u.

Lebe mili, pa ovako očajno mi nije ni s7 radio sa matorim tw! Posebno je zanimljiv ovaj deo u testovima gde sa aprilskom nadogradnjom daje 30-40% manje rez nego sa def. februarom sa kojim se pojavio.

Hvala, već sam tražio i nisam našao. Sada ću se iscimati pošto to nije trip kako sam mislio
Ovo sam ja primetio isto od kad sam dobio a12 i nov ui, ali samo u viberu wa nemam , nekad samo zasvetli ekran bez zvuka kad stigne poruka , a nekad sve ok bude , totalno random.

Upravo sam rešio, mora da se ode u Notifications > notification pop up style i da se izabere brief umesto detailed. Takođe, selektovati da pokaže i na Always On Display.

Jako su loše uradili to sa podešavanjima. Bizarna stvar koja me nervira je ta što ne mogu da uključim bt i da ostane nevidljiv za druge uređaje.

Hvala ti na odgovoru, baš mi pre sat vremena stigla poruka od Pošte da je pristigla neka pošiljka, pa prema praćenju pošiljke vidim da je to isto kao kada su mi isporučili S22U, tako da verujem da mi danas stiže Galaxy Buds Pro :)
Ja se registrovah 31.3, dobio potvrdu da su primili dokumentaciju, ali i dalje nema povratnog mejla da li je usvojeno, dobijam li i punjac ili ne. Bas cudno da se toliko ceka.

Isto i kod mene, i još mi otišao i taj mejl u "promotions" pa sam ga slučajno video.

Kad smo već kod samog snimača glasa, kakva je razlika između Androida 12 na S10 i S22 (OneUI 4.1), a na S10 radi CubeACR, a na S22 ne fercera? Neko neku ideju ima?

@BozicBata ako slučajno izvališ pre mene, please u DM šta je bio problem :) Zgodno je imati tu aplikaciju na telefonu ;)

Meni radi na S20 Ultra sa OneUI 4.1odlično( radila je i na OneUI 4.0 i starijim...) kao što je radila i na ostalim telefonima koje sam imao(s10, s10 plus, Note 10, Note 10 plus, s20, Flip 3, itd...)

Lebe mili, pa ovako očajno mi nije ni s7 radio sa matorim tw! Posebno je zanimljiv ovaj deo u testovima gde sa aprilskom nadogradnjom daje 30-40% manje rez nego sa def. februarom sa kojim se pojavio.
Da, da, ovo je veoma lose i kako vreme prolazi kao da nista ne rade po tom pitanju. Za ove sto cekate tel vise od mesec dana, ja ne znam kako mozete, svaka vam cast hahahaha :D
Edit: https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s23_s22_fe_mediatek_soc-news-53855.php
Posto nema tema za s23 seriju stavio sam ovde, zamislite ovo :D

Poslednja izmena:
Moze samo da citamo i da se nadamo nece se Samsung nikada odreci exy cipova sto je po meni ok

@DrFranjo kada ti stigne notifikacija ,dugi drzi pa idi na settings i onda tu moras da obelezis show as pop up.veruj mi radice sigurno i edge light onda
@BozicBata ako ti je tel za nase trziste skini indijski rom i fleshj samo home csc i zavrsio si pricu imaces u samoj phone aplikaciji snimac koji je ubedljivo najkvalitetniji. Flesujes samo idinom i eto resenja,prosto je i najbolje tj najkvalitetnije

Poslednja izmena:
Dzabe ta snizenja i saradnja. Lepo sam rekao da je eksperimentalna serija, a otvorio sam i temu za MediaTek i Samsung.

ljudi jel vam se desavalo da vam Gmail kad dodje mejl ne izbaci notifikaciju nego moras da udjes u mejl da vidis tek.Sve sam cekirao i ukljucio sinhronizaciju..ne znam jel bag il sta vec??

Ma ne moze ovoliko da trosi, nesto pravi problem ili si ostavio ukljucen net ili aod, nesto ima. Ja sam nesto navikao da ugasim net pre spavanja i skine mi uglavnom 2%, sto je odlicno.
Edit:
Od 15:44 pocinje ludnica, jos nisu sredili ovaj glupi problem na s22u, gde su za divno cudo sredili na s21u.

Sta ovde konkretno gledamo na 15.44? Upravo sam probao na svom s22u i ta animacija radi savrseno, ako se na to misli.

ljudi jel vam se desavalo da vam Gmail kad dodje mejl ne izbaci notifikaciju nego moras da udjes u mejl da vidis tek.Sve sam cekirao i ukljucio sinhronizaciju..ne znam jel bag il sta vec??
Meni se to desava i na Note 10 i jos nikad to nisam resila, sve drugo mi stize, al gmail ne, a sve mi je ukljuceno. Mail vidim tek kad udjem.

Nazad
Vrh Dno