Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Da nema neko slučajno whitestone dome viška za s22 ultru? Ako nema, moram da poručim danas iz US-a...
I ako nekom treba za običan s22, imam, pakovanje sa 2 komada, poručio greškom umesto za s22 :D

Hahhahaa,moguce ja samo iznosim.svoje misljenje posle s21u i poredio sam oba do malopre,sve je to lepo nali pomaci u mobilnoj industriji su smesni poslednje dve godine,cak stavise u nekim stvarima i nazaduju(ukidanje ic porta,ukidanje led diode,izbacivanje slota za memorijsku a evo sad i downgrade sa zvukom i vibracijom ) . Po meni je veliki minus samsunga u poslednjih par god je ukidanje aptx hd codeca ali hajde ja sam 1 u 10000000 koji to primecuje ali navika cudo. Meni je note najlepsi tel oduvek bio i samo to je prevagnulo u kupovini ali realno da ne izgleda ovako sigurno bih ga preskocio,pomak je minoran i meri se u procentima jedne ruke. E da jos jedan ozbiljan minus je sto nisu stavili foliju,pa to ih ne kosta ni 5 centi ,na kraju ce uredjaj pakovati u najlon kesu kako je krenulo
Kakva je baterija u poredjenju sa S21U? Imao si Exy verziju?

Da ,da to mogu tek za par dana da javim,zad je sve sveze ali ovo sto vidim mislim da su jako slicne. Meni je na s21u bilo izmedju 6,5 i 7h sota ,nadam se da ce i ovo ici tako,javljam za batetiju za 2,3 dana

Dule kad udju samsung fanovi i pogledaju tvoje poruke nagrabusio si :D :D
Baterija je odlicna na s21u, iako se vise koristi 4g, ceo dan izdrzi lagano, tako da baterija moze da bude jedino gora sto ne verujem da je slucaj.

Stigao juče s22 ultra beli iz mts-a, naručen 25.02. Od A1 i yettel-a još uvek ni traga ni glasa. Javljam utiske za par dana 😊

Čisto savetodavno za ove kojima je snimanje razgovora jedna od bitnih stavki (znam da svako malo neko "kuka" po tom pitanju)...pojavom ovih E modela za UAE kojih sve više ima po oglasima ste spašeni po tom pitanju...ubacite firmwer sa liste podržanih zemalja (iz one tabele što sam kačio ranije) i nemate cimanja sa bilo kakvim aplikacijama više...radi sve native iz caller aplikacije 😉

Ja sam danas dobio odgovor iz A1 da preorder za s22 ultra mora biti završen do 15.04.Ko im više može verovati a opet krajnje vreme će biti, tad bi bio na skoro 60 dana od rezervacija. Videćemo,

pa kad imaju 5x vise sluski nego telefona, dele ih vec 2 godine :D

taman jos par dana da me kuliraju pa dolaze i sluske i punjac :)

punjac dolazi ako isporuce telefon mesec dana posle pustanja u prodaju? znaci ako stigne posle 11.4.?

"U petak, 11.3.2022. godine počinje zvanična prodaja uređaja iz Samsung Galaxy S22 serije"
"Svi koji budu čekali na isporuku uređaja duže od 30 dana od inicijalnog početka prodaje, ostvaruju pravo na još jedan benefit"

Zvao danas call centar A1 i uz malo zategnutije retorike, par minuta kasnije javlja mi se lik iz prodaje sa pričom da im je baš danas stigla određena količina, spremna za isporuku i tako da 😀. S22 crni, 256gb, stiže sutra na adresu, sa sve punjačem zbog nanešenog duševnog bola😂. Da opet ponovim, preorder je od 21.02., kome znači...
A pošto smo nekako ovde uspeli da se podelimo na one sa "korisničkim iskustvom" koji pljuju (odnosno one koji imaju uređaj) i one koji takođe pljuju a bez su "korisničkog iskustva" (odnosno one kojima još nije stigao uređaj), ponosno izjavljujem da od sutra mogu punopravno i ja u prvu grupu, pa da pič#mo zajedno po Exy-ju, Sot-u i ostalim nečastima koje nam je Samsung priredio za ovu godinu.

Poslednja izmena:
Zvao danas call centar A1 i uz malo zategnutije retorike, par minuta kasnije javlja mi se lik iz prodaje sa pričom da im je baš danas stigla određena količina, spremna za isporuku i tako da 😀. S22 crni, 256gb, stiže sutra na adresu, sa sve punjačem zbog nanešenog duševnog bola😂. Da opet ponovim, preorder je od 21.02., kome znači...
A pošto smo nekako ovde uspeli da se podelimo na one sa "korisničkim iskustvom" koji pljuju (odnosno one koji imaju uređaj) i one koji takođe pljuju a bez su "korisničkog iskustva" (odnosno one kojima još nije stigao uređaj), ponosno izjavljujem da od sutra mogu punopravno i ja u prvu grupu, pa da pič#mo zajedno po Exy-ju, Sot-u i ostalim nečastima koje nam je Samsung priredio za ovu godinu.
I ja sam juče imao razgovor u A1 ali očigledno nisam bio dovoljno ubedljiv, pa sam dobio odgovor koji sam naveo malo ranije, Pa dali trebamo da se sa njima bijemo da bi dobili uređaj po papreno visokom cenom, pa oni od nas žive ali je više nego očigledno da se uređaji dele i po principu kumova prijatelja prijatelj prijatera itd. Niko nam nije dao na uvid da vidimo koliko to ima preorder a koliko su do sada dobili telefona. Jednostavno mogu a i rade šta hoće a na nama je da odustanemo ili da progutao knedlu i da čekamo da nam se neko iz te službe smiluje i pošalje telefon. Meni ostaje da se nadam da ću konač o i ja doživeti da se u grupi pohvalim kako mi je stigao telefon a tek posle slede komentari šta nam fali i šta ne radi na telefonu.

Vidi, kao što sam naveo, preorder izvršen 21.02. i ama baš me niko nije zvao do danas. Nazovem, javi se operater i ja joj najljubaznije kažem da postoje forumi gde ljudi iznose iskustva i da se javljaju njihovi korisnici koji su izvršili preorder posle mene i koji su makar kontaktirani ili u najboljem slučaju dobili uređaj i da ja rezigniran zbog toga, nameravam da otkažem preorder. Na tu moju konstataciju, ona se najljubaznije izvini i kaže mi da će pokušati malo da "pogura" stvar (baš tim rečima) i mene dvadesetak minuta pozove lik iz prodaje sa broja 1212, sa pričom koju sam naveo (da im je danas baš stigao određeni broj uređaja)...i eto.

kao da čitam razloge zašto sam relativno brzo prodao note 20 ultra i to snapdragon, kupljen nov...baterija ništa posebno, kamera autofokus užas, fotke over processed, više puta mi se desilo da se neki pozivi prosto prekinu nakon nekoliko sekundi, ili odmah nakon uspostavljanja veze, lag fest, sistem je toliko lelujav i nestabilan da to više nisam mogao da ignorišem...kao da su se sve mane preselile na s22 ultra...ne znam kako i zašto, ali nešto tu nije kako treba...

ako je išta pozitivno to je da sam se brzo izlečio od daljeg ulaganja u telefone ranga oko 1000 i 1000+ evra :)

Jel ovo radi na svim telefonima?

Radi i na Exy, ali nije kao fabrički snimač. U svakom slučaju kome treba može da iskoristi ovo.

Samo da se pohvalim, sluške stigle, momak i više nego ljubazan :)

Nisam očekivao ovako brzo da će realizovati, eto iznenadili me ljudi pozitivno :)
Super, kada si preorder-ova i preko koga (operatera ili direktno od Samsunga) ?

Meni je još 9. marta stigao S22U, pa očekujem i sluške pre vremena iako je pri registraciji za sluške pisalo da će biti isporučeno do 30. maja 2022. godine.

Sledeća isporuka u Yettelu je za desetak dana, tada im stižu uređaji, pa bih tada i ja dobio isti (naručen 03. marta).

1200e je 256 a 512bje bio 1320,utisci sta da ti kazem,prepakovani s21u samo u sd varijanti u stvari prakticno note 21 a ne 22,sve jako slicno nema.bitnijeg pomaka osim u zumu,displej malo svetliji,brzina identicna mozda za neki promil brze. U renderivanju je brzi ,jos nisam dobio.onajnvelikinupdatr sto je dobioni sd i ex,ne znam sta cekaju. Vibracija slabija kao i zvucnici za niansu ali to cujes tek kad ih direktno stavis jedan pored drugog. Sve u svemu s21 ultra plus s pen otprilike . Ostalo mi je jos video da testiram mada mi to i nije bitno nesto. Baterija ce bitinotprilike ista kao s21u mada cemo i za to sacekati,signal je dobar naravno .Jos jednim da ponovim za sve koji se dvoume da predju sa s21u ,NE PRELAZITE dobicete poboljsanje u promilima a dacete 500e vise ,nikako ne vredi ove novce. Nemam nijedan bag za sad i to da napomenem samo i aparat se ne greje,sinoc sam renderivao i full hd i 4k i mozda je bio mlak ali jedva
Da me ne razumete pogresno,aparat je super i najkompletniji uredjaj ali apsolutno nista nije doneo u odnosy na predhodnika,da ne bude da pljujem
Al pljuvaci ih jer nista ne rade od kad je huawei nestao a o pakovanju tj kutiji samog telefona necu trositi reci,ono jensramota za premium uredjaj

Poslednja izmena:
@dule2303 ne znam ko je uopšte očekivao nešto drugo? Nije isplativ prelazak s prošlogodišnjeg modela na novi? To se podrazumeva. Nema potrebe da otkrivamo toplu vodu. I to nema veze sa čipom, bagovima i sl. već sa životnim ciklusom proizvoda.

Čestitam i da te služi barem kao prethodni.

Vrh Dno