Ima foliju preko ekrana, ali to nije folija koja treba da ostane na ekranu kao što je to slučaja bio sa S10, S20 serijom, već ta folija štiti ekran dok je u kutiji i ta folija je namenjena za skidanje odmah po vađenju telefona iz kutije.Neko da potvrdi ko je dobio uredjaj. Fabricka folija ne dolazi uz S22 Ultra?
For those curious, the Galaxy S22 used in this video is a U.S. model with the Snapdragon processor.
Da, sada su i tu pišljivu foliju izbacili i koliko vidim ta ofijijalna Samsung folija (prema sajtu mobilefun.co.uk) košta oko 13 evra.Pa ja ne verujem koja gamad su postali ti iz samija...znači svaka im čast!!
Da l' je realno ovo?
Pa ne čudi me više ništa, ali će oni da se čude i češu kad im krene prodaja nizbrdo! Baš me sad živo zanima da li na telefonima za Hong Kong ide ta nalepnica, izgoreću dok ne saznam (za one koji ne znaju, u njihove kutije stavljaju čak i silikonsku masku za telefon).@Proday sto te to čudi, kad su izbacili sve pa mogu i jednu foliju 😀
Ne dolazi! Ja sam S22 Ultra dobio juče, preko MTS-a.Neko da potvrdi ko je dobio uredjaj. Fabricka folija ne dolazi uz S22 Ultra?
Kada ste rezervisali?Pitam zato što isto čekam iz mts-a.Ne dolazi! Ja sam S22 Ultra dobio juče, preko MTS-a.
Prvi dan kad su objavili na mts sajtu, mislim da je bio 09 ili 10.02.Kada ste rezervisali?Pitam zato što isto čekam iz mts-a.
Takve original Samsung folije su odlicne, imao sam jos na S9+, dve stigle u pakovanju. Kome je skup Whitestone, neka nabavi te folije, zakrivljene su po ivicama i nije bilo mehurica, a imale su i oleofobni premaz i bile su glatke pod prstima.Da, sada su i tu pišljivu foliju izbacili i koliko vidim ta ofijijalna Samsung folija (prema sajtu mobilefun.co.uk) košta oko 13 evra.
Hong Kong su elitne verzije, tamo ide najbolje od Samsunga. Sećam se kad sam imao S8 plus Samsunga, bio je Hong Kong verzija i imao 6gb rama dok su za sve ostale zemlje bili sa 4gb.Pa ne čudi me više ništa, ali će oni da se čude i češu kad im krene prodaja nizbrdo! Baš me sad živo zanima da li na telefonima za Hong Kong ide ta nalepnica, izgoreću dok ne saznam (za one koji ne znaju, u njihove kutije stavljaju čak i silikonsku masku za telefon).
HvalaPrvi dan kad su objavili na mts sajtu, mislim da je bio 09 ili 10.02.
Da l' je realno ovo?
Realno, ko želi da vrši preorder to treba da uradi odamah prvi dan, u suprotnom se gubi smisao. Dobio sam S22 Ultra pre dva dana, ali sam preorder izvršio odmah po predstavljanju telefona, tačnije 10.02. ujutru. Oni koji izvrše preorder u završnim danima čekaju osetno duže.Jak mi taj preorder, znaci ko je porucio prvi dan u prvih par sati, moze da ocekuje ovih dana telefon, mi ostali ko zna kad...vec jedno 6 godina ne uzimam telefon preko operatera (telenor) vec za kes, sad resim da uzmem i jos treba da se molim Bogu da ce stici do kraja marta bar
Dobro, to je u jednom cugu.Mnogo bolja baterija na jabuci, ali 7 sati sota na 120hz je realno sasvim dovoljno. Ja igrice ni ne igram, meni bi trajala onda minimum 8 sati.
Bas zato sam napisao da nisam izvrsio preorder danas, 10.3 (do kad je zvanicno predvidjen) vec deset dana od pocetka (20.2.) I ovo je svakako prvi put da radim preorder telefona uopste. I ne mislim da se gubi smisao, ako je receno da traje mesec dana, onda brate sredi logistiku na vreme, pogotovo ako se dobijaju i neki pokloni, ovako zaista deluje neozbiljno i amaterski. Ali koga je u Srbiji na kraju i briga da li je kupac zadovoljan...Realno, ko želi da vrši preorder to treba da uradi odamah prvi dan, u suprotnom se gubi smisao. Dobio sam S22 Ultra pre dva dana, ali sam preorder izvršio odmah po predstavljanju telefona, tačnije 10.02. ujutru. Oni koji izvrše preorder u završnim danima čekaju osetno duže.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari