Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Tema će biti otvorena 11.03.

Sem ako ne želite da se odmah otvori i sav off topic pretvori u kaznene poene.

Znam da je off teme, ali neka moderatori otvore temu za S22 seriju, počela isporuka telefona, meni kurir upravo isporučio S22 Ultra :):):)

Da ne bude post isključico o S22 ultra, uporediću ga sa S20 Ultra koji trenutno imam :)

Prilozi

• 20220308_141956.jpg
    20220308_141956.jpg
    65.3 KB · Pregleda: 131
Meni isto stigao danas S22 mali zeleni. Ovako na prvu loptu sam izuzetno zadovoljan izgledom, osecajem u ruci. Velicina taman kako treba. Za par dana kad sve podesim, imacu i utiske oko koriscenja.

Moj S22 ultra ću tek sutra stići da podesim. Najviše me smaraju aplikacije od banki, imam ih tri u tri različite banke i moram za svaku da idem u poslovnicu radi aktivacije, jer se menja telefon, ali dobro, to su slatke muke :)
Inače, pozvah Samsung store u TC Ušće, još nisu dobili oficijalne case-ove za S22 seriju, tek od petka ili možda naredne nedelje, tako da mi sada ostaje problem u čemu nositi telefon dok ne sitgnu oficilani case-ovi u prodaju. Inače zaljubio sam se u ovu bakarno-bordo boju, slika jednostavno ne može da prenese ovu boju koja je zaista posebna. Moraću da vijam sutra neki provdni sikon za prvu pomoć dok ne stignu oficijalni case u Samsung store.

@Outsider , poručio sam 10. februara 2022. godine ujutru u 10h, dakle naredno jutro posle globalnog predstavljanja S22 serije 9. februara.

Moj S22 ultra ću tek sutra stići da podesim. Najviše me smaraju aplikacije od banki, imam ih tri u tri različite banke i moram za svaku da idem u poslovnicu radi aktivacije, jer se menja telefon, ali dobro, to su slatke muke :)
Inače, pozvah Samsung store u TC Ušće, još nisu dobili oficijalne case-ove za S22 seriju, tek od petka ili možda naredne nedelje, tako da mi sada ostaje problem u čemu nositi telefon dok ne sitgnu oficilani case-ovi u prodaju. Inače zaljubio sam se u ovu bakarno-bordo boju, slika jednostavno ne može da prenese ovu boju koja je zaista posebna. Moraću da vijam sutra neki provdni sikon za prvu pomoć dok ne stignu oficijalni case u Samsung store.
Jel realno da naše banke još uvek nisu omogućile da se upravlja tokenom i prebacuje sa telefona na telefon bez odlaska u poslovnicu?!
Neka te služi telefon!!

Neke jesu omogucile da se bez odlaska u banku aktivira aplikacija prilikom zamene telefona, bar ova moja mbank aplikacija trazi samo cif i lozinku ili otisak prsta

Čestitke svima i da vas lepo služe bez ikakvih problema :)

Jel realno da naše banke još uvek nisu omogućile da se upravlja tokenom i prebacuje sa telefona na telefon bez odlaska u poslovnicu?!
Neka te služi telefon!!
OTP mora u poslovnicu, Erste takođe, a za Mobi banku ne mogu da se setim da li sam pozivanjem call centra to rešavao ili u Telenor poslovnicama.
Hvala, nadam se da će dobro služiti 🙂

Ako neko zna gde u BG gde može da se kupi neki case za S22 seriju neka javlja. Pitah u jednoj radnji na Terazijama, ali nisu još dobili, pošto kod nas kreće zvanična prodaja od 11.03.

OTP mora da u poslovnicu, Erste takođe, a za Mobi banku ne mogu da se setim da li sam pozivanjem call centra to rešavao ili u Telenor poslovnicama.
Hvala, nadam se da će dobro služiti 🙂
Za Mobi banku mozes i sam. Odes na njihov sajt, stavis da si zaboravio lozinku, pa preko mejla izvrsis verifikaciju i sa novom lozinkom aktiviras onu njihovu aplikaciju.

@msi993 Super ako može tako. No, to ću sutra sve natenane, sada jurim na trening, pa neću ništa sada da podešavam.

Moguće od skora, ranije kada sam imao onu prethodnu verziju aplikacije, pre nekoliko godina morao sam da idem

Da ranije si morao u Intesu, pa su uveli preko sajta, sad sa novom aplikacijom mozes pozivom njihovog call centra.

Čestitam svima koji su dobili mobitele, nadam se da će vam biti odlični i jedva čekam komentare i dojmove!
U Hrvatskoj kasni isporuka, dobili smo mail da će Samsung pokloniti Wireless Charger Duo svima koji od dana narudžbe čekaju mobitel duže od 30 dana. :)

Da, ali samo još sutra, posle toga verujem da će vratiti cenu.

Kada i ostalima stižu mobilni, da još jednom pitam jel ima neko problem sa izraženim seckanjem pri snimanju videa kao u priloženom videu:

Meni je više 13 Pro pandan S22. Običan 13 ima 60hz, a to je dosta para za telefon koji nema 90 ili 120hz.

Vrh Dno